Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Arkadaslar iki hafta oldu ameliyat olali OlaBlair bana yardimci olabilirmi neler yaptiniz ikinci haftadan sonra ve ne zaman iyilestiniz gerilmeler felan yarim lütfen
Geçmiş olsun. Ben iki ay oldu amaliyat olalı.benim iyileşme sürem bir ay sürdü.iltihap yaptı dikişler,ikinci amaliyatı olmak zorunda kaldım.çok şükür şimdi eski sağliğima kavuştum.sizde iyileşirsiniz. Zamanla gerçekten sırt ağrılarınoz, bel ağrılarınızdan eser kalmıyor.sağlıklı günler dilerim

Bende sukur iltihap olmadi ilk zamanlarda alttan akinti oldu iltihap oldu diye korkdum ama degilmis yaralarim iyilesti sadece ic camasir giymek istiyorum artik 41 gun oldu ameliyat olali sukur atlattim

Merhaba arkadaslar.Ben 22 ocakta Bursada ameliyat olacagim,ama Ayvalikta oturuyorum.300km mesafe var sorun olurmu acaba kontroller falan

Kacinci haftadaydin iltihap oldugunda nasil anladiniz

merhaba arkadaşlar ben izmir de oturuyorum, yeni üye oldum yıllardır göğüslerimin büyüklüğünden şikayetçiydim ,en son kızımın nişanında 20 kıyafet deneyipte göğüs kısmından olmayınca yeter dedim. araştırdım ,yeşilyurt devlet hastanesi plastik cerrahında iki hafta önce amaliyat oldum .ölçüler tutunca devlet ödüyo çok şanslıydım harika iki doktora denk geldim, doçent dr Önder karaaslan ve asistanı Osman tan çok iyi geçti amaliyatım dikişlerde en ufak bi büzüşme ve potluk yok enfeksiyonolmadı ki ben çok korkuyordum enfeksiyondan , göğüslerim genş kızken bile bu kadar güzel durmuyordu:)) izmirde oturupta olmak isteyenler için yazmak istedim.göğüs büyütmeyide yapıyorlarmış ama devlet ödemiyor 4500 gibi bi maliyeti varmış sordum. kas altına takıyolarmış umarım benim gibi yıllardır rahatsızlık duyup fikir arayanlara yardımım dokunur .sevgiler...

Merhaba ben de iki hafta oldu olali herhangi bir akintiniz varmi dikis yerlerinizde

Kacinci haftadaydin iltihap oldugunda nasil anladiniz
İltihap olduğu anlaşılıyor,sancıdan ve beyazlık oluşuyor dikişlerin üzerinde.ben iki haftalıkken iltihab oldum.bir hafta ilac tedavisi oldum,sonuç vermeyince küçük bir operasyon oldum.içindeki iltihabı temizlendei ve tekrar dikiş attılar. Şuan çok iyiyim çok şükür.

merhabalar ben de önümüzdeki hafta içi meme küçültme ameliyatı oluyorum inşallah iyi geçer tek sıkıntım sigara kullanıyor olmam umarım ameliyat sonrası fazla sıkıntı yaşamam
İnanın çok rahatlayacaksınız.pişman olmayacaksınız eminim.ama sigara iyileşme evresini uzatıyor.siz yinede içmemeye çalışın. Kendimden biliyorum.herkez iyleşirken ben birayda anca iyleşebildim.

Tek bir yerinde hafif akinti var dikisin düstügü yer de agri sanci yok telaslandim

Merhaba bugün 1 ay oldu amaliyat olalı gögüs altımda acılma var her ikisindede cok berbat gözüküyor agrı ve acıdan duramıyordum doktoruma gittim bunun normal oldunu söyledi ve kırmızı igne diye bi igne verdi yaraya damlatın dedi kurutması içinmis benim gibi olan varmı artık iyileşmek istiyorum amaliyattan cok bu sürecler beni yordu.. Umarım bu cektiklerimi bigün unuturum iyikide bu amaliyatı olmuşum derim..

İnanın çok rahatlayacaksınız.pişman olmayacaksınız eminim.ama sigara iyileşme evresini uzatıyor.siz yinede içmemeye çalışın. Kendimden biliyorum.herkez iyleşirken ben birayda anca iyleşebildim.

inşallah öyle olur salı günü Allah ın izniyle ameliyata giriyorum. Sen ne zaman ameliyat oldun şuan memnun musun halinden

Göğüs altında açılma mı? Bu ne dir yahu... Dikişleriniz mi açıldı. Açılmadan kastınız nedir bu normal bir komplikasyon değil doktorunuzun bu denli rahat tutum sergilemesi çok tuhaf.. İğne ne alaka. Bahsettiğiniz açılan dikişlerinizse tekrar dikmesi gerekirdi. Bir şey anlayamadım

resimde görüldügü gibi şuan kırmızı iğne Rif steril..damlatıyorum yaranın kuruması icin ..

C CIPCIP merhaba uzun zamandır giremiyordum,nasıl oldun ?
iyiyim Allaha cok sukur 1 ayi devirdik yumusadi baya goguslerim dikislerimde iyi durumdalar daha rahatladim su an 1 hafta sonra normal sutyenngecicem bakalim hic daha denemedim b cup dedi sigabilecekmiyim b cup a
.sende durumlar nasil memnunmusun buyuklugunden istedigin gibimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…