- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #20.781
Geçmiş olsun. Ben iki ay oldu amaliyat olalı.benim iyileşme sürem bir ay sürdü.iltihap yaptı dikişler,ikinci amaliyatı olmak zorunda kaldım.çok şükür şimdi eski sağliğima kavuştum.sizde iyileşirsiniz. Zamanla gerçekten sırt ağrılarınoz, bel ağrılarınızdan eser kalmıyor.sağlıklı günler dilerimArkadaslar iki hafta oldu ameliyat olali OlaBlair bana yardimci olabilirmi neler yaptiniz ikinci haftadan sonra ve ne zaman iyilestiniz gerilmeler felan yarim lütfen
Kacinci haftadaydin iltihap oldugunda nasil anladinizGeçmiş olsun. Ben iki ay oldu amaliyat olalı.benim iyileşme sürem bir ay sürdü.iltihap yaptı dikişler,ikinci amaliyatı olmak zorunda kaldım.çok şükür şimdi eski sağliğima kavuştum.sizde iyileşirsiniz. Zamanla gerçekten sırt ağrılarınoz, bel ağrılarınızdan eser kalmıyor.sağlıklı günler dilerim
Ben henüz olmadım benim doğal ölçüm 80d, şafak2 nin küçültme sonrası 80 d olmuşAllah hepinize
80 d büyük değilmi neden kuçültmemişler göğsünü
Merhaba ben de iki hafta oldu olali herhangi bir akintiniz varmi dikis yerlerinizdemerhaba arkadaşlar ben izmir de oturuyorum, yeni üye oldum yıllardır göğüslerimin büyüklüğünden şikayetçiydim ,en son kızımın nişanında 20 kıyafet deneyipte göğüs kısmından olmayınca yeter dedim. araştırdım ,yeşilyurt devlet hastanesi plastik cerrahında iki hafta önce amaliyat oldum .ölçüler tutunca devlet ödüyo çok şanslıydım harika iki doktora denk geldim, doçent dr Önder karaaslan ve asistanı Osman tan çok iyi geçti amaliyatım dikişlerde en ufak bi büzüşme ve potluk yok enfeksiyonolmadı ki ben çok korkuyordum enfeksiyondan , göğüslerim genş kızken bile bu kadar güzel durmuyordu:)) izmirde oturupta olmak isteyenler için yazmak istedim.göğüs büyütmeyide yapıyorlarmış ama devlet ödemiyor 4500 gibi bi maliyeti varmış sordum. kas altına takıyolarmış umarım benim gibi yıllardır rahatsızlık duyup fikir arayanlara yardımım dokunur .sevgiler...
İltihap olduğu anlaşılıyor,sancıdan ve beyazlık oluşuyor dikişlerin üzerinde.ben iki haftalıkken iltihab oldum.bir hafta ilac tedavisi oldum,sonuç vermeyince küçük bir operasyon oldum.içindeki iltihabı temizlendei ve tekrar dikiş attılar. Şuan çok iyiyim çok şükür.Kacinci haftadaydin iltihap oldugunda nasil anladiniz
İnanın çok rahatlayacaksınız.pişman olmayacaksınız eminim.ama sigara iyileşme evresini uzatıyor.siz yinede içmemeye çalışın. Kendimden biliyorum.herkez iyleşirken ben birayda anca iyleşebildim.merhabalar ben de önümüzdeki hafta içi meme küçültme ameliyatı oluyorum inşallah iyi geçer tek sıkıntım sigara kullanıyor olmam umarım ameliyat sonrası fazla sıkıntı yaşamam
Tek bir yerinde hafif akinti var dikisin düstügü yer de agri sanci yok telaslandimİltihap olduğu anlaşılıyor,sancıdan ve beyazlık oluşuyor dikişlerin üzerinde.ben iki haftalıkken iltihab oldum.bir hafta ilac tedavisi oldum,sonuç vermeyince küçük bir operasyon oldum.içindeki iltihabı temizlendei ve tekrar dikiş attılar. Şuan çok iyiyim çok şükür.
İnanın çok rahatlayacaksınız.pişman olmayacaksınız eminim.ama sigara iyileşme evresini uzatıyor.siz yinede içmemeye çalışın. Kendimden biliyorum.herkez iyleşirken ben birayda anca iyleşebildim.
Sagsaglim atlatirsin Inssallah amaliyat Dan korkma sonrasi bir sekilde geciyor benim ikinci haftamAyın 20 sine ameliyatim kızlar ..heyecan başladı. Dualarimiz bekliyorum
Teşekkür ederim ..ay inşSagsaglim atlatirsin Inssallah amaliyat Dan korkma sonrasi bir sekilde geciyor benim ikinci haftam
ilk üç dört gün kadar oldu, doktorum uyarmıştı .sonra olmadı krem sürüyorum devamlı nemli tutmam söylendi şu an iyi gidiyo bakalımMerhaba ben de iki hafta oldu olali herhangi bir akintiniz varmi dikis yerlerinizde
Göğüs altında açılma mı? Bu ne dir yahu... Dikişleriniz mi açıldı. Açılmadan kastınız nedir bu normal bir komplikasyon değil doktorunuzun bu denli rahat tutum sergilemesi çok tuhaf.. İğne ne alaka. Bahsettiğiniz açılan dikişlerinizse tekrar dikmesi gerekirdi. Bir şey anlayamadımMerhaba bugün 1 ay oldu amaliyat olalı gögüs altımda acılma var her ikisindede cok berbat gözüküyor agrı ve acıdan duramıyordum doktoruma gittim bunun normal oldunu söyledi ve kırmızı igne diye bi igne verdi yaraya damlatın dedi kurutması içinmis benim gibi olan varmı artık iyileşmek istiyorum amaliyattan cok bu sürecler beni yordu.. Umarım bu cektiklerimi bigün unuturum iyikide bu amaliyatı olmuşum derim..
Göğüs altında açılma mı? Bu ne dir yahu... Dikişleriniz mi açıldı. Açılmadan kastınız nedir bu normal bir komplikasyon değil doktorunuzun bu denli rahat tutum sergilemesi çok tuhaf.. İğne ne alaka. Bahsettiğiniz açılan dikişlerinizse tekrar dikmesi gerekirdi. Bir şey anlayamadım
iyiyim Allaha cok sukur 1 ayi devirdik yumusadi baya goguslerim dikislerimde iyi durumdalar daha rahatladim su an 1 hafta sonra normal sutyenngecicem bakalim hic daha denemedim b cup dedi sigabilecekmiyim b cup a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?