- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #20.801
Göğüs altında açılma mı? Bu ne dir yahu... Dikişleriniz mi açıldı. Açılmadan kastınız nedir bu normal bir komplikasyon değil doktorunuzun bu denli rahat tutum sergilemesi çok tuhaf.. İğne ne alaka. Bahsettiğiniz açılan dikişlerinizse tekrar dikmesi gerekirdi. Bir şey anlayamadım
Geçmiş olsun sizin de benim gibi olmuş. Benim de aynı böyle oldu. Rifle bir hafta pansuöan yaptım bir de antibiyotik yuttum geçmdi.iltihap gibi görünüyor seninde.tedaviylr düzelmezse küçük bir amaliyat gerekebilir. İçindeki iltihabı boşaltıp tekrar dikiş atar.,sadece o kısma bana öyle oldu.ondan sonra çok rahatladım ben.Eki Görüntüle 1738573 Eki Görüntüle 1738574 resimde görüldügü gibi şuankırmızı iğne Rif steril..damlatıyorum yaranın kuruması icin ..
Ben iki ay olacak amaliyat olalı,çok rahatım bu güne kadar neden olmnad
Geçmiş olsun sizin de benim gibi olmuş. Benim de aynı böyle oldu. Rifle bir hafta pansuöan yaptım bir de antibiyotik yuttum geçmdi.iltihap gibi görünüyor seninde.tedaviylr düzelmezse küçük bir amaliyat gerekebilir. İçindeki iltihabı boşaltıp tekrar dikiş atar.,sadece o kısma bana öyle oldu.ondan sonra çok rahatladım ben.
Ben fakulte hastanesinde oldum amaliyatı. Köprücük kemiğinden göğüz hizasına kadarki kısım 40 cm olmalıymış.benim 36 biri 34 biri çıktı. O yüzden karşılamadı devlet.2.500 tl ödedik.Arkadaslar bisey merak ediyorum devlet hastenesinde veya universite hastaneleri de ameliyat olupta ucret odemeyen arkadaslar hangi duruma gore ucret alinmiyo acaba bilen varsa yardimci olabilir mi cunku ozele o kadar para verecek durumum yok
Gittiğin fakülteye göre değişiyor sanırım. Benim 28 cmdi devlet karşıladı. Ama vücuda da göre bu. Gidip doktorunuzla görüşmelisinizArkadaslar bisey merak ediyorum devlet hastenesinde veya universite hastaneleri de ameliyat olupta ucret odemeyen arkadaslar hangi duruma gore ucret alinmiyo acaba bilen varsa yardimci olabilir mi cunku ozele o kadar para verecek durumum yok
Ay canım çok geçmiş olsunEki Görüntüle 1738573 Eki Görüntüle 1738574 resimde görüldügü gibi şuankırmızı iğne Rif steril..damlatıyorum yaranın kuruması icin ..
Arkadaslar bisey merak ediyorum devlet hastenesinde veya universite hastaneleri de ameliyat olupta ucret odemeyen arkadaslar hangi duruma gore ucret alinmiyo acaba bilen varsa yardimci olabilir mi cunku ozele o kadar para verecek durumum yok
Eki Görüntüle 1738573 Eki Görüntüle 1738574 resimde görüldügü gibi şuankırmızı iğne Rif steril..damlatıyorum yaranın kuruması icin ..
Ben bakamadim bile allah şifa versin canm .bende olucam korkmaya başladım bence gidip doktoru sıkıştırin böyle olmaz bu allah korusunEki Görüntüle 1738573 Eki Görüntüle 1738574 resimde görüldügü gibi şuankırmızı iğne Rif steril..damlatıyorum yaranın kuruması icin ..
İnanın bir ay oldu ben 1 yıldır böyle yim sanki okadar zor geldiki tam kapandı iyilesiyo derken böyle oldu amacım korkutmak degil ama yaşadıklarım bir gercek biran önce iyilesmek istiyorum artıkBe
Ben bakamadim bile allah şifa versin canm .bende olucam korkmaya başladım bence gidip doktoru sıkıştırin böyle olmaz bu allah korusun
Dilerim allahtan bir an önce iyileşirsiniz..rahata erersinizİnanın bir ay oldu ben 1 yıldır böyle yim sanki okadar zor geldiki tam kapandı iyilesiyo derken böyle oldu amacım korkutmak degil ama yaşadıklarım bir gercek biran önce iyilesmek istiyorum artık
Sağolun ..doktorum korkulcak bisey olmadıgını söylüyor ama ben cok endiseliyim umarım iyilesirEndişelenmenizi istemem fakat bu dehşet verici. Ben silikon taktırdım bilmiyorum küçültme nasil bir operasyon ancak okuduklarıma nazaran bu olası bir komplikasyon değil. Bunun olmaması gerekir,, sağlıksız gözüküyor. Bu bir çeşit iltihap olabilir. İnanın çözemedim geçmiş olsun doktorunuzu sıkıştırın bence asılsız kalmasın, hemen müdahale etmeli. İğneyle şırıngayla olacak iş değil. Bariz bir açılma söz konusu..
Sağolun ..İns siz sorunsuz atlatırsınız ..Dilerim allahtan bir an önce iyileşirsiniz..rahata erersiniz
Doktorunuz öyle diyorsa endişelenmeyin bir bildiği vardır canım elbet.. Sizde bunları unutup iyiki yaptırdım diyeceksiniz o günler gelecek stres yapmayın ve üzülmeyinSağolun ..İns siz sorunsuz atlatırsınız ..
Ayy inş.. Ogünlerde gelir güzel şeylerde paylaşırım..Doktorunuz öyle diyorsa endişelenmeyin bir bildiği vardır canım elbet.. Sizde bunları unutup iyiki yaptırdım diyeceksiniz o günler gelecek stres yapmayın ve üzülmeyin
Inssallah biran önce iyilesirsinİnanın bir ay oldu ben 1 yıldır böyle yim sanki okadar zor geldiki tam kapandı iyilesiyo derken böyle oldu amacım korkutmak degil ama yaşadıklarım bir gercek biran önce iyilesmek istiyorum artık
Kurekkemiginin ortasindan gogus ucu mesafe enaz 34 cm olacak.ama bunun disinda siddetli sirt agrisi kamburluk da var diyerek heyet raporu ile ameliyat ediyorlar.Ancak devlet hastanesi ameliyat icin fakulte veya arastirma hastanesinden heyet raporu istiyor.Bu yuzden arastirma hastanelerinde rapor olayi daha kolay.Kendi rapor cikarip ameliyat ediyor,ucret odemiyorsun.Ben bu surecte bircok hastanede bu konuyu arastirdim,doktorlarla gorustum.22 ocakta olacagimArkadaslar bisey merak ediyorum devlet hastenesinde veya universite hastaneleri de ameliyat olupta ucret odemeyen arkadaslar hangi duruma gore ucret alinmiyo acaba bilen varsa yardimci olabilir mi cunku ozele o kadar para verecek durumum yok
Merhaba siz hangi hastaneden rapor çıkarttınız?Kurekkemiginin ortasindan gogus ucu mesafe enaz 34 cm olacak.ama bunun disinda siddetli sirt agrisi kamburluk da var diyerek heyet raporu ile ameliyat ediyorlar.Ancak devlet hastanesi ameliyat icin fakulte veya arastirma hastanesinden heyet raporu istiyor.Bu yuzden arastirma hastanelerinde rapor olayi daha kolay.Kendi rapor cikarip ameliyat ediyor,ucret odemiyorsun.Ben bu surecte bircok hastanede bu konuyu arastirdim,doktorlarla gorustum.22 ocakta olacagim
Amaliyat olmadan bende çok araştırdım.burası zonguldak acaba burdaki fakulte hastanesinin bit kuralımı ablamadım.doktor beni heyet raporu çıkarmak için.cildiye,fizik ve genel cerrahına gönderdi. Kimse ilgilenmedi.bu konu için onay vermiyoruz diye savdılar beni başlarından.şimdi benim kafam çok karıştı. 2.500 tl verdim boşamı verdim oluyor.benim örçülerim 36 cm.bence yeterli bu örçü,ücretsiz amaliyat olabilmek içinKurekkemiginin ortasindan gogus ucu mesafe enaz 34 cm olacak.ama bunun disinda siddetli sirt agrisi kamburluk da var diyerek heyet raporu ile ameliyat ediyorlar.Ancak devlet hastanesi ameliyat icin fakulte veya arastirma hastanesinden heyet raporu istiyor.Bu yuzden arastirma hastanelerinde rapor olayi daha kolay.Kendi rapor cikarip ameliyat ediyor,ucret odemiyorsun.Ben bu surecte bircok hastanede bu konuyu arastirdim,doktorlarla gorustum.22 ocakta olacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?