Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Bolu da ol tatlım zonguldak 2 saat çok yakın :)

Ben izmirde cuneyt by de ameliyat oldum sicak tavri ve ilgisiyle ameliyat oncesi ve sonrasi cok memnun kaldim

.......Selam.......
KIZLAR bu siteyi yillardir ki takip ediyorum..., 1-2085 mesajlarin hepsini tek tek okudum.. 2cocuk annesiyim, 10yil önce kalpten amelliyat olmuşum, cocuklarim sezeryenle dunyaya qelmişler, Goguslerim coooook büyük, Belim feci agriyor, 10 yildir hayalleriyle uyuyorum, kaç doktorla görüşdüm, doktorlardan tam emin olamadim, sana cok küçük yapamayiz dedi, hiss kaybin ölur çok kücük olursa, 40-yaşdan yukari olan hanimlara öylə yapiyorlarmiş.. Biraz korkuyorum ya istediyim kadar kücültmezlerse., ben cooooooooook küçük olsun istiyorum hayalim diye bilirim, SAFAK 2- hanim dediyi kimi LIMONU böl yarisi kadar olsun, aynen oyle istiyorum. CIPCIP hanim durumlar nasil? Arkadaşlar lütfən yardimci olursaniz SEVİNİRİM
Bu Ameliyati iyi ve ya kötü kecirenler varsa LÜTFƏN YAZSIN

Çocuk düşünmüyorsan hemen gidip his kaybını boşverip olmalısın. Çünkü dedikler gibi küçücük yapmıyorlar süt kanallarını kesmemek için :)

Teacher2121 hanim resim koyan hanimsiniz? Allah yardimciniz olsun, ameliyyatiniz neden öylə olmuş?
Ben 3cu çoçuk duşunmuyorum.,
Sadece qercektende büyük bir gögüs nasil kücülür, o korkum var, ya istediyim kimi yapamazlarsa korkuyorummmmm, aciya katlanmak oluyor sonucu GÜZEL olsun yeterki

Değilim canım ben o. O arkadaş başka benim şükğr öyle bir şey olmadı. Ben amelyat olalı 2 ay oldu

Ben izmirde cuneyt by de ameliyat oldum sicak tavri ve ilgisiyle ameliyat oncesi ve sonrasi cok memnun kaldim
Cnm çok saol
Ama hangi hastane ve soyisim nedir
Ben Ahmet seyhan ve levent yoleri duydum ama bu konuda nasıldır bilmiyorum

Darisi isteyenlerin bashina, şimdi durumlar nasil?
Yeni goguslerinizi beyeniyormusunuz?

Ayyy nakadar güzel bir duyqu diymi?
Yeminle 10yildir hayal ediyorum.
Sadece coooook küçük istiyorum, amelliyat yaptigimaa deysin, sirtimdaki agirlik keçsin

Safak hanim nasilsiniz? Yeni gouslerle hayat nasil?
Yazdiklarinizi okudukca bir morel qeldi bana, bende cooooooook küçük istiyorum, hatdaa gözdə görülməsə də olur, o kadar agirlik yapiyorki,

Merhaba resim koyan benim şuan durumum aynı pansuman yapıyorum sürekli umarım iyilesir gerçekten morelim çok bozuk.. Gece uykularım kaçmış durumda bu yara kapansa bile kalacak izleri düşünemiyorum bile umarım korktugum gibi olmaz.. Gögüslerimin küçüldügüne sevinemedim bile pisikolojim altüst olmus durumda

Ah caniiiiim, düzəlir allahin izniyle, doktorun ne diyor peki?

Ama bende varrr, allah hepinizin yardimcisi olsun.:))))
Benimkilerde cok büyüktü ve 5 kilo aldılar inanilmaz boyun ve sırt agrilarim vardı ve omuzlarimda cökme .. Yazın pisikler kötü kokular en büyük hayalimdi ufacık olmaları ve bu amaliyati oldum ama henüz sevinemedim bile (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…