- 2 Şubat 2015
- 534
- 190
- 103
- 31
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #20.821
Bolu da ol tatlım zonguldak 2 saat çok yakın :)Amaliyat olmadan bende çok araştırdım.burası zonguldak acaba burdaki fakulte hastanesinin bit kuralımı ablamadım.doktor beni heyet raporu çıkarmak için.cildiye,fizik ve genel cerrahına gönderdi. Kimse ilgilenmedi.bu konu için onay vermiyoruz diye savdılar beni başlarından.şimdi benim kafam çok karıştı. 2.500 tl verdim boşamı verdim oluyor.benim örçülerim 36 cm.bence yeterli bu örçü,ücretsiz amaliyat olabilmek için
Canım ben böyle dikiş görmedim ve böyle rahat bi doktor olamaz bence zaman kaybetmeden başka bi doktora daha görünmende fayda var allh şifanı versin.Eki Görüntüle 1738573 Eki Görüntüle 1738574 resimde görüldügü gibi şuankırmızı iğne Rif steril..damlatıyorum yaranın kuruması icin ..
Arkadaşlar merhaba uzun zamandır takip ediyorum biraz teknoloji ozurlıyum galiba birturlu yazamıyordum sanırım bu kez başardım
Bende nisan sonu gibi nasipse ameliyat olacağım izmirde olacağım ama hiç doktor bilmiyorum
Lıtfeeenn lutfeeennn
İzmirde ameliyat olupta memnun kalanlar bana yardımcı olur musunuz
Çocuk düşünmüyorsan hemen gidip his kaybını boşverip olmalısın. Çünkü dedikler gibi küçücük yapmıyorlar süt kanallarını kesmemek için :).......Selam.......
KIZLAR bu siteyi yillardir ki takip ediyorum..., 1-2085 mesajlarin hepsini tek tek okudum.. 2cocuk annesiyim, 10yil önce kalptenamelliyat olmuşum, cocuklarim sezeryenle dunyaya qelmişler, Goguslerim coooook büyük , Belim feci agriyor, 10 yildir hayalleriyle uyuyorum, kaç doktorla görüşdüm, doktorlardan tam emin olamadim, sana cok küçük yapamayiz dedi, hiss kaybin ölur çok kücük olursa, 40-yaşdan yukari olan hanimlara öylə yapiyorlarmiş.. Biraz korkuyorum ya istediyim kadar kücültmezlerse., ben cooooooooook küçük olsun istiyorum hayalim diye bilirim, SAFAK 2- hanim dediyi kimi LIMONU böl yarisi kadar olsun, aynen oyle istiyorum. CIPCIP hanim durumlar nasil? Arkadaşlar lütfən yardimci olursaniz SEVİNİRİM
Bu Ameliyati iyi ve ya kötü kecirenler varsa LÜTFƏN YAZSIN
Ameliyat karari cikmadan once nasil 2500 tl alabilirki anlayamadim.Ayrica doktorun heyete sevki,sadece bir imza formalitesinin yerine gelmesi icinBolu da ol tatlım zonguldak 2 saat çok yakın :)
Değilim canım ben o. O arkadaş başka benim şükğr öyle bir şey olmadı. Ben amelyat olalı 2 ay olduTeacher2121 hanim resim koyan hanimsiniz? Allah yardimciniz olsun, ameliyyatiniz neden öylə olmuş?
Ben 3cu çoçuk duşunmuyorum.,
Sadece qercektende büyük bir gögüs nasil kücülür, o korkum var, ya istediyim kimi yapamazlarsa korkuyorummmmm, aciya katlanmak oluyor sonucu GÜZEL olsun yeterki
Canım yanlış kişiye cevap yazmışsın :)Ameliyat karari cikmadan once nasil 2500 tl alabilirki anlayamadim.Ayrica doktorun heyete sevki,sadece bir imza formalitesinin yerine gelmesi icin
Cnm çok saolBen izmirde cuneyt by de ameliyat oldum sicak tavri ve ilgisiyle ameliyat oncesi ve sonrasi cok memnun kaldim
Ama hangi hastane ve soyisim nedirBen izmirde cuneyt by de ameliyat oldum sicak tavri ve ilgisiyle ameliyat oncesi ve sonrasi cok memnun kaldim
Darisi isteyenlerin bashina, şimdi durumlar nasil?Ameliyat olalı 17 gün oldu bugün...Toplam 400 gr eksildi ve toparlandı..Ameliyata girmeden önce bu forumu saatlerce okuyup kendimi rahatlatmaya ve bilgilenemye çalışmıştım,o yüzden kendi deneyimimi de paylaşmak istedim..Ameliyat son derece sorunsuz geçti,3 saat sürmüş toplamda..Uyandığımda boğazıma inen tüpün yol açtığı tahriş ve üşüme haricinde bi sorunum olmadı..Hatta ağrı acı bile olmadı hiç..Bir kaç saat üşüdüm ve sıvı beslenmem gerektiği için çok acıktımErtesi gün direnler çıktı ve pansuman yapıldı..Çıkarken acıyacak diye çok korkmuştum ama asla acımadı,hissetmedim bile...Öğleden sonra da eve döndük zaten...İlk iki gün doğrulurken zorlandım...Üçüncü gün duş aldım ama göğüslerimi ısaltmadan,saçımı bile kendim kuruttum..Dikişler atmaya başladı bir süre sonra...his kaybı da yavaş yavaş geçiyor..Benim en büyük sıkıntım flaster alarjisi oldu..İnaılmaz kaşındı bantların altı ve yara oldu..Ben de kestim bantları sadece gazlı bez koydum sporcu sütyenimin içine...Şişlik ve ödem de gün geçtikçe azalıyor...Koca ve az da sarkık memeli kadınların anlayabileceği türden sorunları bu yaşıma kadar köküne kadar yaşayan bir kadın olarak tavsiyem,acilen ameliyat olun...Bu dikişli ve ödemli halimle bile straples giyip duruyorum evde..durmadan aynaya bakıyorum Asla korkmayın...Yazı iple çekiyorum tam iyilşemiş göğüslerimle bikinilerimi giymek için...Herkese sevgiler:)
Ayyy nakadar güzel bir duyqu diymi?Slm kızlarrr çok şükür ameliyatımı oldum ve şuanda evimdeyim. Gelelim ameliyata salı saat 12 de girdim 4 de çıktım uyandığımda zangır zangır titriyodum bide sağ gözümde inanılmaz bi batma vardı daha sonra odama geldim 4 saat sonra yemek yiyip ayağa kalktım inanılmaz bi sırt Ağrı'm vardı çok şükür ayağa kalktıktan sonra geçti toplamda 1 kilo çıkarmışlar göğsümden b cup oldu dedi doktorum hastaneden çıkana kadar Ağrı kesici yaptıkları için dayanılmaz bi acı çekmiyosunuz beni en çok rahatsız eden göz batmam ve sırt Ağrı'mdı şuan iyiyim şükür darısı başınıza :)
Sırtımda ağrı yoktu zaten canım ama istediğim kıyafeti giyebiliyorum rahatlıkla artık :)Teacher2121 özür dilerim
Ameliyatiniz istediginiz qibi oldumu?
Sirtinizdaki agirlik qectimi?
Safak hanim nasilsiniz? Yeni gouslerle hayat nasil?Ömrümce cup muhabbetini anlamadım gitti zaten,modelden modele değişiyor benim kanımca.İlk uyandığımda dümdüz tahta gibi gelecek sana demişti doktorum,a çok küçük olmuş diye kızacaksın,zamanla şekillenecek,ideal boyuta gelicek demişti.Gerçekten gözümü açtığımda ben öyle hissettim.ayağa kalkıp aynada bakamadığım için kafamı eğip bakıyordum.küçüçük seviniyordum,eşim için üzülüyordum.4 senede zor ikna ettim,yalvararak.ağlıyarakHatta eşim ilk gün akşam bu ne ya ergen gibi dedi.birde büyültmeye mi uğraşcaz dedi bugün bakıyorum,hiçte küçük değil.şişlikler var,evet ama çokta küçük değil.önceki halimden çok fark var ve dik.Ama bir kadınında 85 gögsü olsun yani.dekolte yakışsın.
Merhaba resim koyan benim şuan durumum aynı pansuman yapıyorum sürekli umarım iyilesir gerçekten morelim çok bozuk.. Gece uykularım kaçmış durumdaTeacher2121 hanim resim koyan hanimsiniz? Allah yardimciniz olsun, ameliyyatiniz neden öylə olmuş?
Ben 3cu çoçuk duşunmuyorum.,
Sadece qercektende büyük bir gögüs nasil kücülür, o korkum var, ya istediyim kimi yapamazlarsa korkuyorummmmm, aciya katlanmak oluyor sonucu GÜZEL olsun yeterki
Sırtımda ağrı yoktu zaten canım ama istediğim kıyafeti giyebiliyorum rahatlıkla artık :)
Ah caniiiiim, düzəlir allahin izniyle, doktorun ne diyor peki?Merhaba resim koyan benim şuan durumum aynı pansuman yapıyorum sürekli umarım iyilesir gerçekten morelim çok bozuk.. Gece uykularım kaçmış durumdabu yara kapansa bile kalacak izleri düşünemiyorum bile umarım korktugum gibi olmaz.. Gögüslerimin küçüldügüne sevinemedim bile pisikolojim altüst olmus durumda
Benimkilerde cok büyüktü ve 5 kilo aldılar inanilmaz boyun ve sırt agrilarim vardı ve omuzlarimda cökme .. Yazın pisikler kötü kokular en büyük hayalimdi ufacık olmaları ve bu amaliyati oldum ama henüz sevinemedim bileAma bende varrr, allah hepinizin yardimcisi olsun.:))))
İnş..Doktorum 15 güne kadar yaraların kapananacağını ve endiselencek bisey olmadığını söylüyor..Ah caniiiiim, düzəlir allahin izniyle, doktorun ne diyor peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?