Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Arkadaslar hepinize geçmiş olsun coook gecmis olsun . Konuys cumburlop daliyorum kursa bakmayin kucultme ameliyati olup tekrar hamie kalan ve emziren varmii veya tanidigi veya duydugu .. 1, 5 yaşında bi bebegim var geceleri bir veya iki kez emziriyorum sadece okadar buyukki goguslerim sirtimin agrisindan her gun agliyorum inanin durusumda kambur fakat hala karr veremiyorum ikincii cocuk istiyorum tabiki ama emziremezsem ya agrilar offf ya agrilarr inanin suanda bile agliyorum bana akil verin kardeslerim

Size gosterdilermi 5 kiloluk cikartdiklarini?
Canim üzülmə ALLAHA DUA et duzelir insallah, sut kanalina dokundularmi?

Canını sıkma lütfen allahın izni ile düzelir... Doktorundan antibiyotik te işte bence yarani kurutur ..çok üzüldüm düzelince haber ver bize aklım takıldı çünkü ..Allah şifanı versin canım en kısa zamanda

Canım eğer tamamen minicik istemiyorsan meme başı hissini ve meme kanallarını koruyarak yaptıkları yöntemler var. Şahsen ben öyle oldum. Doktora danışmalısın

Sağolun.. Mutlaka paylasırım yeterki iyilessin artık ins bu yaşadiklarima deger..

Bu ameliyatı olmak çok ama çok istiyorum hiç bir korkum yok ağrılar falan sadece izden korkuyorum hala doktorum belli değil ocak sonuna kadar bir doktor bulmam lazım sigara içiyorum ameliyat sevdasına günde 3taneye duşurdum
Duşundukçe heyecanlanıyorum

İyi geceler arkadaşlar... Ben de ameliyat olmak istiyorum.. Ankara Gazi üni. Tıp fakültesinde özgür hocaya muayene oldum ultrason istedi perşembe gel gün vereyim dedi... Ama daha önce ona olan var mı onu merak ediyorum... Devlet karşılar dedi malzemeler 500-600 tutar dedi...

Bu arada sıkıntısı olan arkadaşıma geçmiş olsun diliyorum... Yaralar kapanacak gibi görünüyor endişelenmeyin... Rif antibiyotik iğnesi yara kurutmakta son derece etkili iyi gelecektir diye düşünüyorum...stres daha da geciktirir iyileşmeyi sakin olun..

Sağolun ins.. teşekkûr ederim morele cok ihtiyacım var ..morel verdiniz..inş siz sorunsuz atlatırsınız..

Sağolun.. Mutlaka paylasırım yeterki iyilessin artık ins bu yaşadiklarima deger..
Cok gecmis olsun umarim cabuk atlatir ve bugunleri unutursun bencede moralini bozma hersey duzelir ben senin dikislerindeki potluk ve sisligin gectimi duzelme varmi onu merak ettim hatirlarsan benimde oyle sorunum vardi doktor gecer diyor ama benim pek umidim yok senin ikinci operasyon bu yuzdenmi olacak aciiiiilllll sifalar dilerimm

İns..yok henüz sisler inmedi durum aynı bekleyip görecez artık inş zaman icinde düzelir dikişlerimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…