- 2 Şubat 2015
- 534
- 190
- 103
- 31
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #20.841
Amin canım darısı başına sen de kurtulursun umarım fazlalıklarından :)Ama bende varrr, allah hepinizin yardimcisi olsun.:))))
Size gosterdilermi 5 kiloluk cikartdiklarini?Benimkilerde cok büyüktü ve 5 kilo aldılar inanilmaz boyun ve sırt agrilarim vardı ve omuzlarimda cökme .. Yazın pisikler kötü kokular en büyük hayalimdi ufacık olmaları ve bu amaliyati oldum ama henüz sevinemedim bile(
Canını sıkma lütfen allahın izni ile düzelir... Doktorundan antibiyotik te işte bence yarani kurutur ..çok üzüldüm düzelince haber ver bize aklım takıldı çünkü ..Allah şifanı versin canım en kısa zamandaBenimkilerde cok büyüktü ve 5 kilo aldılar inanilmaz boyun ve sırt agrilarim vardı ve omuzlarimda cökme .. Yazın pisikler kötü kokular en büyük hayalimdi ufacık olmaları ve bu amaliyati oldum ama henüz sevinemedim bile(
Canım eğer tamamen minicik istemiyorsan meme başı hissini ve meme kanallarını koruyarak yaptıkları yöntemler var. Şahsen ben öyle oldum. Doktora danışmalısınArkadaslar hepinize geçmiş olsun coook gecmis olsun . Konuys cumburlop daliyorum kursa bakmayin kucultme ameliyati olup tekrar hamie kalan ve emziren varmii veya tanidigi veya duydugu .. 1, 5 yaşında bi bebegim var geceleri bir veya iki kez emziriyorum sadece okadar buyukki goguslerim sirtimin agrisindan her gun agliyorum inanin durusumda kambur fakat hala karr veremiyorum ikincii cocuk istiyorum tabiki ama emziremezsem ya agrilar offf ya agrilarr inanin suanda bile agliyorum bana akil verin kardeslerim
Sağolun.. Mutlaka paylasırım yeterki iyilessin artık ins bu yaşadiklarima deger..Canını sıkma lütfen allahın izni ile düzelir... Doktorundan antibiyotik te işte bence yarani kurutur ..çok üzüldüm düzelince haber ver bize aklım takıldı çünkü ..Allah şifanı versin canım en kısa zamanda
Ah canimmm, inşallah coook cabuk bir vakitde iyleşirsin, zaman hərşeyin ilacidir, sabir et, bekle düzələcək inşallahhhhhh,Evet ..his kaybım yok gögüs uclarımı amaliyat oldumdan beri hissediyorum..Eki Görüntüle 1740162
Pardon kaydırma oldu galibaDeğilim canım ben o. O arkadaş başka benim şükğr öyle bir şey olmadı. Ben amelyat olalı 2 ay oldu
Sağolun ins.. teşekkûr ederim morele cok ihtiyacım var ..morel verdiniz..inş siz sorunsuz atlatırsınız..Bu arada sıkıntısı olan arkadaşıma geçmiş olsun diliyorum... Yaralar kapanacak gibi görünüyor endişelenmeyin... Rif antibiyotik iğnesi yara kurutmakta son derece etkili iyi gelecektir diye düşünüyorum...stres daha da geciktirir iyileşmeyi sakin olun..
İnşallah hepimizin isteği o sorunsuz atlatmak...benim doktoru tanıyan yok mu Ankara da iyimi acaba yoksa bi hocaya mı gitsem?Sağolun ins.. teşekkûr ederim morele cok ihtiyacım var ..morel verdiniz..inş siz sorunsuz atlatırsınız..
Cunety ozerk ozel muayene hanesinde muayene oldumCnm çok saol
Ama hangi hastane ve soyisim nedir
Ben Ahmet seyhan ve levent yoleri duydum ama bu konuda nasıldır bilmiyorum
Cok gecmis olsun umarim cabuk atlatir ve bugunleri unutursun bencede moralini bozma hersey duzelir ben senin dikislerindeki potluk ve sisligin gectimi duzelme varmi onu merak ettim hatirlarsan benimde oyle sorunum vardi doktor gecer diyor ama benim pek umidim yok senin ikinci operasyon bu yuzdenmi olacak aciiiiilllll sifalar dilerimmSağolun.. Mutlaka paylasırım yeterki iyilessin artık ins bu yaşadiklarima deger..
Canım ben amaliyat olalı iki ay oldu.Bolu da ol tatlım zonguldak 2 saat çok yakın :)
İns..yok henüz sisler inmedi durum aynı bekleyip görecez artık inş zaman icinde düzelir dikişlerimiz.Cok gecmis olsun umarim cabuk atlatir ve bugunleri unutursun bencede moralini bozma hersey duzelir ben senin dikislerindeki potluk ve sisligin gectimi duzelme varmi onu merak ettim hatirlarsan benimde oyle sorunum vardi doktor gecer diyor ama benim pek umidim yok senin ikinci operasyon bu yuzdenmi olacak aciiiiilllll sifalar dilerimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?