- 18 Kasım 2015
- 105
- 28
- 98
- 45
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #20.861
İkinci operasyon sağ gögüs altimda bi kabarık.. Sislik var düzelmezse 6 ay sonra yeniden okısım alınıp..dikis atilcak..Cok gecmis olsun umarim cabuk atlatir ve bugunleri unutursun bencede moralini bozma hersey duzelir ben senin dikislerindeki potluk ve sisligin gectimi duzelme varmi onu merak ettim hatirlarsan benimde oyle sorunum vardi doktor gecer diyor ama benim pek umidim yok senin ikinci operasyon bu yuzdenmi olacak aciiiiilllll sifalar dilerimm
Yanlış anlaşılma oldu o zaman kusura bakma :)Canım ben amaliyat olalı iki ay oldu.
Teşekkür ederim teacher2121 tabiki gonulden gelen kuccucuk olmasi ama agrilarimdan kurtulsam oda yeter gibi sana o guvenceyi verebildimi doktor canim icini rahatlatabildimi.. kimi doktor hamile kalinca yine deforme olacak diyormus yapmiyormus diye okudumTeşekkür ="Teacher2121, post: 44550680, member: 657063"]Canım eğer tamamen minicik istemiyorsan meme başı hissini ve meme kanallarını koruyarak yaptıkları yöntemler var. Şahsen ben öyle oldum. Doktora danışmalısın
SELAM canim durumlar nasil?İkinci operasyon sağ gögüs altimda bi kabarık.. Sislik var düzelmezse 6 ay sonra yeniden okısım alınıp..dikis atilcak..
A.s durumlar şuan için aynı pansumana devam.. Bana büyümez dedi doktorum..SELAM canim durumlar nasil?
Birde doktor bana sen 10kilodan fazla kilo alirsan buyuye biliyor,, ben bir arkadasan duydumki bir kaç yildan sonra buyuyor göğüsler, kiloyla alakadar o kadarda diyil, hormondan dolayi tekrar buyuyor, acaba nakadar dogru merak ediyorum, acab yillar öncə bu amelliyati olan varmi, yazsin LÜTFƏN
InşallahhhhhhA.s durumlar şuan için aynı pansumana devam.. Bana büyümez dedi doktorum..
Canim gozde görülən fark oldumu?Inşallahhhhhh
Birde canim lipoksun yaptilarmi meme kucultmede, meme buyuk olunca memenin yanlarida oluyor bazi insanlarda, sizde nasil oldu,?Inşallahhhhhh
Çok saol foto istesem tabi sorun olmazsaCunety ozerk ozel muayene hanesinde muayene oldum
Ozel ata hastanesinde ameliyat oldum bir gorun derim
Vallahi tatlım benim meme ucu hissim ilk günden beri var şükürler olsun. Ama tabiki benim evlenmeme çocuk doğurmama daha çok var. İnsanlar amelyat olmadsn bile emziremiyo bazen o yüzden ben bu konuda bişey diyemiyorum malesef. Ancak doktorum şimdiye kadar o konuda bi şikayet almadık demiştiTeşekkür ederim teacher2121 tabiki gonulden gelen kuccucuk olmasi ama agrilarimdan kurtulsam oda yeter gibi sana o guvenceyi verebildimi doktor canim icini rahatlatabildimi.. kimi doktor hamile kalinca yine deforme olacak diyormus yapmiyormus diye okudum
Telaslanmakta haklisin canim herkes ayni seyleri yasamiyor Benim üc hafta oldu olali halen icimde korkuvar bu gün konturole gittim hersey yolunda zaten ilk baslarda görüntü kötü oluyor cesaretini topla konturollerini ol sonrasini basariyor insan bir sekilde nerde olmak istiyor sun?Selam herkese,
Geçen seneden beri hep takip ediyorum sayfanızı.Ara ara mesaj yazdığım da oldu.
Ben geçen yıl Kocaeli Derince Eğitim ve araştırma hast.muayeneye gittim.Raporla ücretsiz ameliyat olabileceğimi söyledi doktorum ama fazla kilolu olduğum için yapamam biraz kilo ver gel dedi.Ben doğumdan sonra 117 kiloya çıkmıştım doktora gittiğimde 100 kiloydum 17 kilo vermiştim ama yine fazla buldu.Ben yine daha sıkı bir diyet yaparak 75 kiloya düştüm.Yani toplamda tam 42 kilo verdim.
Fakat tam ameliyat için doktora gidecektim ki gözümde bir rahatsızlık çıktı.Onun araştırmalarında Behçet hastalığı teşhisi kondu.Şimdi onunla ilgili bağışıklık sistemini baskılayıcı ilaçlar kullanıyorum.
Kendi doktoruma ve internetteki diğer plastik cerrahlara mesaj attım ameliyat olup olamayacağımı sordum,olabilieceğimi ancak yara iyileşiminin biraz geç olabileceğini belirttiler.
Aslında hala olmak istiyordum ama geçen günlerde bi arkadaşımızn burada paylaştığı foto beni çok tedirgin etti.Acaba ben ameliyat olsam aynı şekilde mi olur yaralarım çok korktum açıkçası pişman olmaktan korkuyorum
SELAAAAM canim sizden nakadar alindi?Telaslanmakta haklisin canim herkes ayni seyleri yasamiyor Benim üc hafta oldu olali halen icimde korkuvar bu gün konturole gittim hersey yolunda zaten ilk baslarda görüntü kötü oluyor cesaretini topla konturollerini ol sonrasini basariyor insan bir sekilde nerde olmak istiyor sun?
İlk gunlerde çok mu kötü görüntü hazırlıklı olmak istiyorum şok olmayalım görünceTelaslanmakta haklisin canim herkes ayni seyleri yasamiyor Benim üc hafta oldu olali halen icimde korkuvar bu gün konturole gittim hersey yolunda zaten ilk baslarda görüntü kötü oluyor cesaretini topla konturollerini ol sonrasini basariyor insan bir sekilde nerde olmak istiyor sun?
canım 75, 80, 85 gibi rakamlar sırt ölçüsü, A, B, C,.. gibi harfler ise meme cup ölçüsü. benimki mesela 80E sırtım nispeten dar ama gögüsler büyükCanim gozde görülən fark oldumu?
5 kilo alınmış, birde arkadaslarin yazdigi 85, 90, abc sutyenlerden birşey anlamiyorum, en küçük kac beden oluyor acaba
Teşekkür ederim cevabın için öncelikle.Telaslanmakta haklisin canim herkes ayni seyleri yasamiyor Benim üc hafta oldu olali halen icimde korkuvar bu gün konturole gittim hersey yolunda zaten ilk baslarda görüntü kötü oluyor cesaretini topla konturollerini ol sonrasini basariyor insan bir sekilde nerde olmak istiyor sun?
DasTelaslanmakta haklisin canim herkes ayni seyleri yasamiyor Benim üc hafta oldu olali halen icimde korkuvar bu gün konturole gittim hersey yolunda zaten ilk baslarda görüntü kötü oluyor cesaretini topla konturollerini ol sonrasini basariyor insan bir sekilde nerde olmak istiyor sun?
benden 3 Kilo alindi kücük olmasini istedimSELAAAAM canim sizden nakadar alindi?
Sizdemi kücücük istiyordunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?