- 13 Eylül 2015
- 113
- 24
- 13
- 38
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #20.881
Istersen sana foto atabilirimİlk gunlerde çok mu kötü görüntü hazırlıklı olmak istiyorum şok olmayalım görünce
Atlatirsin hic korma derim eyer ameliyat olursun Inssallah hersey gönlünce olurTeşekkür ederim cevabın için öncelikle.
Kocaeli Derince Eğitim ve Araşt.Hast. olmak istiyorum Allah izin verirse.
Aslında toplamıştım da cesaretimi hatta meme ultrasonum bile çekildi ama dediğim gibi aniden bir hastalık çıktı ve durumlar değişti.Sadece yara iyileşmesinin gecikmesi olacakmış hastalığımdan dolayı.O günkü fotoğrafı da görünce gerçekten tereddüte düştüm tekrar
Allah razı olsun.Bana da foto atabilir misin sakıncası yoksaAtlatirsin hic korma derim eyer ameliyat olursun Inssallah hersey gönlünce olur
Nakadar güzellll, darisi isteyenlerin başınaDas
benden 3 Kilo alindi kücük olmasini istedim
Coooook Təşəkkür ederim şimdi anladimcanım 75, 80, 85 gibi rakamlar sırt ölçüsü, A, B, C,.. gibi harfler ise meme cup ölçüsü. benimki mesela 80E sırtım nispeten dar ama gögüsler büyük
Geldimi canim foto senin kac beden suanAllah razı olsun.Bana da foto atabilir misin sakıncası yoksa
Ay cok sevindim :) dogru sen daha citirsin annelige var daha.. ben 30 oldum sahsen iki gun once.. okadar kurcaliyo ki aklimi doktora danisabilme ihtimalimde yok suan söyle soyliyim Güneydoğu nun yasakli ilcesindeyiz suan esimin gorevi ndedeniyle.. piskolojim zaten berbat bide sirt agrilri.. surekli karar degistiriyorum bi ikinci bebegi cikarayim aradan yok dayanamicam yok acik dayan surekli gel gitler:'([/QUOTE]Vallahi tatlım benim meme ucu hissim ilk günden beri var şükürler olsun. Ama tabiki benim evlenmeme çocuk doğurmama daha çok var. İnsanlar amelyat olmadsn bile emziremiyo bazen o yüzden ben bu konuda bişey diyemiyorum malesef. Ancak doktorum şimdiye kadar o konuda bi şikayet almadık demişti
LÜTFƏNNNNNNN bGeldimi canim foto senin kac beden suan
LÜTFƏNNNNNNN sakincasi yoksa bana foto yoluyunLÜTFƏNNNNNNN b
Şimdi sutyenime bakiyorum 90DDDas
benden 3 Kilo alindi kücük olmasini istedim
Geldi çok çok teşekkür ederim.Ben bedeni tam olarak bilemiyorum kilo da verdim baya dediğim gibi 42 kilo gidince küçüldüler de ama sarkıklıkları daha da arttı.Geçen sene gittiğimde meme ucuna kadar olan ölçü 34-35 arasıydı sanırım.10 cm yukarı alacağını söylemişti doktorum meme başınıGeldimi canim foto senin kac beden suan
Tabi canm çok sevinirimIstersen sana foto atabilirim
Canim sizdemi yeni amelliyat oldunuz?heyhexhey bende foto görebilirmiyim mümkünse, ameliyat oldum ben ama biraz problemliyim karşılaştırma yapmak için görmek istedim
Mahsuru yoksa ben de görebilir miyim? Ne kadar oldu ameliyat olalı? Geçmiş olsun bu arada...Geldimi canim foto senin kac beden suan
Hepinize gönderdim herhalde
Ben göremedim nasıl bakicam mesajlarda yok bulamadimHepinize gönderdim herhalde
hesap isminin yazdığı yere gel, (sağ üstte) oraya dokununca özel mesajları göreceksin oradaBen göremedim nasıl bakicam mesajlarda yok bulamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?