Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Atlatirsin hic korma derim eyer ameliyat olursun Inssallah hersey gönlünce olur

Ay cok sevindim :) dogru sen daha citirsin annelige var daha.. ben 30 oldum sahsen iki gun once.. okadar kurcaliyo ki aklimi doktora danisabilme ihtimalimde yok suan söyle soyliyim Güneydoğu nun yasakli ilcesindeyiz suan esimin gorevi ndedeniyle.. piskolojim zaten berbat bide sirt agrilri.. surekli karar degistiriyorum bi ikinci bebegi cikarayim aradan yok dayanamicam yok acik dayan surekli gel gitler:'([/QUOTE]
Anladım tatlım biraz sık dişini bence burda zaman geçir motive ol. Allah sabır versin size oralarda allah eşinizi korusun yardımcı olsun. Elbet geçer sen de bu kadar sıkıntılıysan ol gitsn psikolojinden önemli değil. Birkaç doktorla görürşür en güvendiğine olursun. Ama kimse yüzde yüz emzirebilirsn diyemez sanırım bu birazda kişiyle ilgilidr belki. Sen canını sıkma oralarda olcağın rahatlayacağın günleri düşün mutlu ol. Bide onu bunu dinleme kendin ne zaman istiyosan öyle olsun :)

Geldimi canim foto senin kac beden suan
Geldi çok çok teşekkür ederim.Ben bedeni tam olarak bilemiyorum kilo da verdim baya dediğim gibi 42 kilo gidince küçüldüler de ama sarkıklıkları daha da arttı.Geçen sene gittiğimde meme ucuna kadar olan ölçü 34-35 arasıydı sanırım.10 cm yukarı alacağını söylemişti doktorum meme başını

heyhexhey bende foto görebilirmiyim mümkünse, ameliyat oldum ben ama biraz problemliyim karşılaştırma yapmak için görmek istedim

heyhexhey bende isterim foto,
kaç bedenden kaç bedene düştü göğüsleriniz, bir de amelşyatı nerde hangi dr oldunuz,
yazdıysanız da ben kaçırdım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…