Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Hepinize gönderdim herhalde
Canim cooooook Təşəkkür ederim amelliyat başarili yapilmis, neden endişeleniyorsunuz?
Allah bol bol şifalar versin, dahada güzel olacaqlar, eskiden cokmu sariklardi?
Gozde görülən fark varmi?
2resmi yan yana koyunca?
Eski goguslerinizede bakmak isterdim, aradaki farki qorebilmek ichin,
Belkide kizacaksiniz LÜTFƏN, BENDE COOOOOOOOOK BÜYÜKLƏR, hep acaba bu kadar büyük goguslerimi nasil doktorlar kücültür , diye kendi kendime soruyorum, 10YILDIR IZDIRAB cekiyorum

Altan 30 sen ankara gazi özgür bey demiştin dimi ?daha önce olan birisi vardi 1800 lere bir bak istetsen.bende ankaradayım gelecek sene kasım gibi düşünüyorum bende 9 aylık kızım var onun için erteledim.başka hastaneye gittin mi?

Merhaba, ben perşembe günü hem kan tahlili hem de ameliyat tarihi almak için doktora gidicem. Ameliyattan sonra yaklaşık 20 gün içinde okuluma dönmem gerekiyor. Bu sure zarfı en azından okula gitmek için yeterli midir sizce?

Neredeki bölge hastanesi

Yeterli bana 10 gün rapor yetmişti ama bölümün uçmalı zıplamalı bi bölümse zorlanabilirsin :)

Arkadaşlar merhaba bugün saat 16:00 da ameliyata giriyorum doktorum cüneyt özek. Dualarınızı eksik etmeyin benden. Ameliyattan sonra görüşmek üzere kendinize iyi bakın sağlıkla kalın :))

Arkadaşlar merhaba bugün saat 16:00 da ameliyata giriyorum doktorum cüneyt özek. Dualarınızı eksik etmeyin benden. Ameliyattan sonra görüşmek üzere kendinize iyi bakın sağlıkla kalın :))
Canimmmm dualarimiz seninle, allah yardimcin olsunn, sag salim amelliyatin keçər İNŞALLAHHHHHH , kendineize qelince yorumlarinizi sabirsizlikla bekliyoruz, fotoyuda

Şimdiden geçmiş olsun.. İnş sorunsuz atlatırsınız dilediğiniz gibi gecer..

Çok geçmiş olsun.
Bende dün oldum. Korkulacak birşey yok, ağrı yok diyecek kadar az, ama batma var sanki.
Selammmm canim durumlar nasil, yeni gogusleriniz hayirli uğurlu olsun, nakadar aliindi? Insallahhhh darisi benim birde isteyen arkadaslarimizin bashina.
Qonlunuzce oldumu ?
Sakincasi yoksa fotoyu ata bilirmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…