- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #20.901
Canim cooooook Təşəkkür ederimHepinize gönderdim herhalde
Teşekkür ederim gordum ve korktum açıkçası ne kadar surede düzelir acabaHepinize gönderdim herhalde
3 icinde anca seklini alacagini söyledi doktorum yara izleri de öyleTeşekkür ederim gordum ve korktum açıkçası ne kadar surede düzelir acaba
Sakincasi yoksa banada gönderebilir misiniz?Istersen sana foto atabilirim
Allah şifanı versin inş bende hayırlısı ile atlatirim3 icinde anca seklini alacagini söyledi doktorum yara izleri de öyle
Bende görebilirmiyim acaba resim dikisler nasil karsilastirmak icinHepinize gönderdim herhalde
Neredeki bölge hastanesiNeye göre karar verdiğini bilmiyorum ne desem yalan olur şimdi, 6 ay sonrasına gün verirse öp de başına koy acayip sıra var orada haftada sadece bir kere ameliyat yapıyolarmis çünkü. Ben bölge hastanesinde oldum 6000 Tl ödedim şuan gayet memnunum.
Heyhexhey banada gönderilmiş çarşamba günü bende görüşmeye gidicem dr la marka ediyorum nasıl oluyo ilk haliDas
benden 3 Kilo alindi kücük olmasini istedim
Yeterli bana 10 gün rapor yetmişti ama bölümün uçmalı zıplamalı bi bölümse zorlanabilirsin :)Merhaba, ben perşembe günü hem kan tahlili hem de ameliyat tarihi almak için doktora gidicem. Ameliyattan sonra yaklaşık 20 gün içinde okuluma dönmem gerekiyor. Bu sure zarfı en azından okula gitmek için yeterli midir sizce?
Canimmmm dualarimiz seninle, allah yardimcin olsunn, sag salim amelliyatin keçər İNŞALLAHHHHHH , kendineize qelince yorumlarinizi sabirsizlikla bekliyoruz, fotoyudaArkadaşlar merhaba bugün saat 16:00 da ameliyata giriyorum doktorum cüneyt özek. Dualarınızı eksik etmeyin benden. Ameliyattan sonra görüşmek üzere kendinize iyi bakın sağlıkla kalın :))
Şimdiden geçmiş olsun.. İnş sorunsuz atlatırsınız dilediğiniz gibi gecer..Arkadaşlar merhaba bugün saat 16:00 da ameliyata giriyorum doktorum cüneyt özek. Dualarınızı eksik etmeyin benden. Ameliyattan sonra görüşmek üzere kendinize iyi bakın sağlıkla kalın :))
Şimdiden geçmiş olsun ..kolay atlatirsin inşArkadaşlar merhaba bugün saat 16:00 da ameliyata giriyorum doktorum cüneyt özek. Dualarınızı eksik etmeyin benden. Ameliyattan sonra görüşmek üzere kendinize iyi bakın sağlıkla kalın :))
Şimdiden geçmiş olsun.. İnş sorunsuz atlatırsınız dilediğiniz gibi
Selammmm canim durumlar nasil, yeni gogusleriniz hayirli uğurlu olsun, nakadar aliindi? Insallahhhh darisi benim birde isteyen arkadaslarimizin bashina.Çok geçmiş olsun.
Bende dün oldum. Korkulacak birşey yok, ağrı yok diyecek kadar az, ama batma var sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?