- 4 Temmuz 2013
- 31
- 23
- 38
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #20.921
Anladım tatlımAy cok sevindim :) dogru sen daha citirsin annelige var daha.. ben 30 oldum sahsen iki gun once.. okadar kurcaliyo ki aklimi doktora danisabilme ihtimalimde yok suan söyle soyliyim Güneydoğu nun yasakli ilcesindeyiz suan esimin gorevi ndedeniyle.. piskolojim zaten berbat bide sirt agrilri.. surekli karar degistiriyorum bi ikinci bebegi cikarayim aradan yok dayanamicam yok acik dayan surekli gel gitler:'(
Haberlerini bekliyoruz,umarim hersey yolunda gider,ben de 22 ocakta olacagimArkadaşlar merhaba bugün saat 16:00 da ameliyata giriyorum doktorum cüneyt özek. Dualarınızı eksik etmeyin benden. Ameliyattan sonra görüşmek üzere kendinize iyi bakın sağlıkla kalın :))
Bende 20 ocak :)Haberlerini bekliyoruz,umarim hersey yolunda gider,ben de 22 ocakta olacagim
Selammmm canim durumlar nasil, yeni gogusleriniz hayirli uğurlu olsun, nakadar aliindi? Insallahhhh darisi benim birde isteyen arkadaslarimizin bashina.
Qonlunuzce oldumu ?
Sakincasi yoksa fotoyu ata bilirmisiniz?
Canim bende cuneyt by ameliyat oldum cok iyi bir doktor merak etme cok basarili gecicek tir. Allah yardimcin olsunArkadaşlar merhaba bugün saat 16:00 da ameliyata giriyorum doktorum cüneyt özek. Dualarınızı eksik etmeyin benden. Ameliyattan sonra görüşmek üzere kendinize iyi bakın sağlıkla kalın :))
Sağol canım.
Foto atmak için şuan erken. Sporcu sutyen var üzerimde.
Birinde 420 diğerinde 425gr alınmış.
Benim ölçüm 75g idi.
Canim sizden nakadar aldilar?C
Canim bende cuneyt by ameliyat oldum cok iyi bir doktor merak etme cok basarili gecicek tir. Allah yardimcin olsun
hadi inşallah kolay geçsin, çabucak ayağa kalk, geçmiş olsun şimdidenArkadaşlar merhaba bugün saat 16:00 da ameliyata giriyorum doktorum cüneyt özek. Dualarınızı eksik etmeyin benden. Ameliyattan sonra görüşmek üzere kendinize iyi bakın sağlıkla kalın :))
çok geçmiş olsun ameliyatı nerede hangi dr aoldunuzSağol canım.
Foto atmak için şuan erken. Sporcu sutyen var üzerimde.
Birinde 420 diğerinde 425gr alınmış.
Benim ölçüm 75g idi.
Yeterli bana 10 gün rapor yetmişti ama bölümün uçmalı zıplamalı bi bölümse zorlanabilirsin :)
Nerde oldun canim ameliyatiÇok geçmiş olsun.
Bende dün oldum. Korkulacak birşey yok, ağrı yok diyecek kadar az, ama batma var sanki.
Izmirde canimCüneyt bey Nerede yapıyor gorevini
Toplamda 310 gr aldilar canimCanim sizden nakadar aldilar?
Keçmiş olsun
Heyecanlimisin,nerede olacaksinBende 20 ocak :)
Evet çok hemde...bezmi alemde olcam ..siz nerede olacaksinizHeyecanlimisin,nerede olacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?