Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Anladım tatlım biraz sık dişini bence burda zaman geçir motive ol. Allah sabır versin size oralarda allah eşinizi korusun yardımcı olsun. Elbet geçer sen de bu kadar sıkıntılıysan ol gitsn psikolojinden önemli değil. Birkaç doktorla görürşür en güvendiğine olursun. Ama kimse yüzde yüz emzirebilirsn diyemez sanırım bu birazda kişiyle ilgilidr belki. Sen canını sıkma oralarda olcağın rahatlayacağın günleri düşün mutlu ol. Bide onu bunu dinleme kendin ne zaman istiyosan öyle olsun :)[/QUOTE]

Sağol canım.
Foto atmak için şuan erken. Sporcu sutyen var üzerimde.
Birinde 420 diğerinde 425gr alınmış.
Benim ölçüm 75g idi.

C
Arkadaşlar merhaba bugün saat 16:00 da ameliyata giriyorum doktorum cüneyt özek. Dualarınızı eksik etmeyin benden. Ameliyattan sonra görüşmek üzere kendinize iyi bakın sağlıkla kalın :))
Canim bende cuneyt by ameliyat oldum cok iyi bir doktor merak etme cok basarili gecicek tir. Allah yardimcin olsun

Sağol canım.
Foto atmak için şuan erken. Sporcu sutyen var üzerimde.
Birinde 420 diğerinde 425gr alınmış.
Benim ölçüm 75g idi.

Anladim canim, ben cok doku alinsin istiyorum, cooooook küçük istiyorum,
Küçük oluncada sud kanalini cikartiyorlar, acaba sonra kadin sagligina bir zarar dokunmuyormu?
Adet gunlerimizde gouslerimiz hep agriyor yaa, o nasil oluyor

Arkadaşlar merhaba bugün saat 16:00 da ameliyata giriyorum doktorum cüneyt özek. Dualarınızı eksik etmeyin benden. Ameliyattan sonra görüşmek üzere kendinize iyi bakın sağlıkla kalın :))
hadi inşallah kolay geçsin, çabucak ayağa kalk, geçmiş olsun şimdiden

Arkadaşlar çok heyecanlıyım 21 marta Ankara da Gazi üni. Hast. Özgür beyden ameliyat randevusu aldım...göğüslerim büyük olduğu işin devlet karşılıyormuş para vermeyeceğim... Özgür beye daha önce ameliyat olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…