- 20 Aralık 2015
- 98
- 43
- 3
- 58
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #20.941
Bursa yuksek ihtisas sevket yilmaz hastanesinde.pazartesi tahlilleri yaptircam,ben Ayvaliktan gidip geliyorum bir de☺Evet çok hemde...bezmi alemde olcam ..siz nerede olacaksiniz
Benim işlemlerim bitti çok şükür allah yardımcımız olsunBursa yuksek ihtisas sevket yilmaz hastanesinde.pazartesi tahlilleri yaptircam,ben Ayvaliktan gidip geliyorum bir de☺
Nasılsın kendine gelince yazarsan seviniriz inş sorunsuz atlatmişsınızdırArkadaşlar merhaba bugün saat 16:00 da ameliyata giriyorum doktorum cüneyt özek. Dualarınızı eksik etmeyin benden. Ameliyattan sonra görüşmek üzere kendinize iyi bakın sağlıkla kalın :))
Merhaba ameliyatın nasıl geçti bende cuneyt beyde olucm galiba bu yüzden senin yorumların bnm için çok önemli bi arkadaş burda yazmıştı iyi bi doktor diye bende guveniyorum lütfen bana cvp yaz birde fiyatları nasıl ben Ahmet seyhanı aradım 7.500liradan başladığını söylediArkadaşlar merhaba bugün saat 16:00 da ameliyata giriyorum doktorum cüneyt özek. Dualarınızı eksik etmeyin benden. Ameliyattan sonra görüşmek üzere kendinize iyi bakın sağlıkla kalın :))
Kendiniz cok küçük istemediz herhalde, ben aldirsam -))Toplamda 310 gr aldilar canim
çok geçmiş olsun ameliyatı nerede hangi dr aoldunuz
Çok ağır kaldırmadığın sürece sorun yok :)Tamamdır o zaman 10 gün iyidir :) Hoplama zıplama yok ama biraz hareketlilik var, aşçılık okuyorum
Sağol cnmBen doktor hanıma bıraktım.
Benimde adet günlerine yakın sürekli gogusleri
Danimarka da canimNerde oldun canim ameliyati
Evet canım bir çok kez yazdım ama yine yazıyım hem yeni gelen arkadaşlar da sayende okumuş olsun :) benim hikaym şöyle ben 21 yaşındayım 47 kiloyum boyumda kısa. Göğüs ölçüm 75e idi. Altım 34-36 üstüm 44 falan oluyodu bildğin uçurum. Bu siteye üy oldum önce doğal yöntemle verebilirmiyim diye ama bölgesel incelme olmuyomuş sporla e bende 47 kiloyum daha ne kadar verebilirim. Buradaki arkadaşlardan da cesaret alarak olmaya karar verdm gittim muayne oldum. Rapor verdiler ücretsiz oldum. 400er gram alındı göğüslerimden. Şuan 75b. 1 gece kaldım hastahanede. Direnlerim 1 hafta sonra çıktı ve hiç acımdı. Dikişlerim vardı bir kısmı alınacak onlar 3 hafta sonra alındı. 1 ay 1 hafta sonra da sporcu sütyenine başladım. Şuan istedğim kıyafeti alıp giyiyorum mis gibi. Gerçi sporcu sütyeninden çok da giyemiyorum da olsun görünmeyen kıyafetlerde giyiyorumTeşekkür ederim teacher 2121 allah razi olsun allah tum emniyet mensuplarını korusun inslh..
Normal bi sehirde veya memlekettimde olsam ne kadar doktor var dolasip daniscamda iste durumlar fena..
Emzirmeye cok onem veriyorum iste ben.. kendim sadece 15 gun emmisim cocuklarimi iki yasina kdr emzireyim istiyorum hazir cocuk mamalari zarardan hormondan baska sey degil..
Senin hikayen ne teacher2121 kacti kaca indi olculerin kac kg veya gr alindi memnunmusun vs .. mutlaka yazmissindir ama internet okadar sorunlu ki sayfalari acamiyorum bile
Yok canim benimkiler cok buyuk degildi sarkiklik cok vardi benden sadece deriyi aldilar diklestirdiler cok guzel oldu su toparlama donemide gecseKendiniz cok küçük istemediz herhalde, ben aldirsam -))
en azi 2-3kilo qitsin isterim, mümkünsə hic kalmasin-))))
Merhaba ameliyatın nasıl geçti bende cuneyt beyde olucm galiba bu yüzden senin yorumların bnm için çok önemli bi arkadaş burda yazmıştı iyi bi doktor diye bende guveniyorum lütfen bana cvp yaz birde fiyatları nasıl ben Ahmet seyhanı aradım 7.500liradan başladığını söyledi
Nasılsın kendine gelince yazarsan seviniriz inş sorunsuz atlatmişsınızdır
Allah daha iyi etsin sevind imŞimdilik iyiyim herhangi bir sıkıntım yok çok şükür sadece tamamen sarılılılar şuan bişey göremiyorum ve hafif sızlamalar dışında problem yok gibi gözüküyor :))
iyi olmana çok çok sevindik,umarım biran önce sorunsuz,hersey iatediğin gibi olurMerhaba canım ameliyat çok iyi geçti şuan tamamen sargılıyım zaten bişey göremiyorum. Cüneyt bey çok pozitif çok harika bir insan inan sanki sizin 40 yıldır arkadaşınızmış gibi davranıyor. Bilmiyorum kişiye göre değişiyor mu fiyatlar ama ben 6500 tl ye ameliyat oldum bunun dışında meme ultrosonu ve kan tahlillerini başka yerde yaptırdım
Ameliyatiniz nasil CenterArkadaşlar merhaba bugün saat 16:00 da ameliyata giriyorum doktorum cüneyt özek. Dualarınızı eksik etmeyin benden. Ameliyattan sonra görüşmek üzere kendinize iyi bakın sağlıkla kalın :))
gecmis olsunŞimdilik iyiyim herhangi bir sıkıntım yok çok şükür sadece tamamen sarılılılar şuan bişey göremiyorum ve hafif sızlamalar dışında problem yok gibi gözüküyor :))
Merhaba canım ameliyat çok iyi geçti şuan tamamen sargılıyım zaten bişey göremiyorum. Cüneyt bey çok pozitif çok harika bir insan inan sanki sizin 40 yıldır arkadaşınızmış gibi davranıyor. Bilmiyorum kişiye göre değişiyor mu fiyatlar ama ben 6500 tl ye ameliyat oldum bunun dışında meme ultrosonu ve kan tahlillerini başka yerde yaptırdım
Kizlar Dr.cuneyt soyadi ne?Evet cuneyt by cok iyi bir doktor izmirde ameliyat olacaksaniz hic dusunmeden cuneyt by gidin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?