- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #20.961
Yok canim benimkiler cok buyuk degildi sarkiklik cok vardi benden sadece deriyi aldilar diklestirdiler cok guzel oldu su toparlama donemide gecse
Cuneyt ozerk google da yazdinmi cikarKizlar Dr.cuneyt soyadi ne?
Ben russiyada yasiyorumcoogleda varmi
Təşəkkür ederim canim, bakdim, yaptigi amelliyatlarin resmini koymuyormu?Cuneyt ozerk google da yazdinmi cikar
Sanirim koymuyor yanina gittiginde gosteriyor ameliyat fotolarini ve insani cok rahatlatiyor ben emzirebilirmiyim diye sordum oda ameliyatlarinin %90 memekucultme olarak yaptigini ve teknolojinin en iyisini kullandiklarini soyledi bugune kadar ameliyat olupda evlenen ve cocuk sahibi olan cok hastasi oldugunu onlarin emzirememe gibi problem yasamadiklarini soyledi ameliyatimi ona gore o teknolojide yapiyorum dedi ve okadar sicak bir doktorki evet ben kendimi ona emanet edebilirim diyosun ve ameliyatini oluyosun benim karar vermemle ameliyat olma arasi 1 hafta surdu gittim doktorla gorusdum parami ayarladim ve oldum cokda mutluyumTəşəkkür ederim canim, bakdim, yaptigi amelliyatlarin resmini koymuyormu?
Nasil yapiyor diye bakmak isterdim, şimdiye kadar nekadar yapmış, merak etdim dogrusuu
meraba bende 22 yaşındayım bi kızım var emzirme dönemimiz yeni bitti 56 kiloyum 85d cup bnmde siz hangi şehirdesinz ssk neye göre karşılıyo ben istanbuldayım bi dr gittim burda arştrma hastanesinde bugün hatta dedim ben gögüslerimi küçülttürmek istiyorum demedigni bırakmadı dr bna nu yaşta ne amaliyatıymış kanser degilmişim ya falan filan şikayetlerimi bile dinlemediEvet canım bir çok kez yazdım ama yine yazıyım hem yeni gelen arkadaşlar da sayende okumuş olsun :) benim hikaym şöyle ben 21 yaşındayım 47 kiloyum boyumda kısa. Göğüs ölçüm 75e idi. Altım 34-36 üstüm 44 falan oluyodu bildğin uçurum. Bu siteye üy oldum önce doğal yöntemle verebilirmiyim diye ama bölgesel incelme olmuyomuş sporla e bende 47 kiloyum daha ne kadar verebilirim. Buradaki arkadaşlardan da cesaret alarak olmaya karar verdm gittim muayne oldum. Rapor verdiler ücretsiz oldum. 400er gram alındı göğüslerimden. Şuan 75b. 1 gece kaldım hastahanede. Direnlerim 1 hafta sonra çıktı ve hiç acımdı. Dikişlerim vardı bir kısmı alınacak onlar 3 hafta sonra alındı. 1 ay 1 hafta sonra da sporcu sütyenine başladım. Şuan istedğim kıyafeti alıp giyiyorum mis gibi. Gerçi sporcu sütyeninden çok da giyemiyorum da olsun görünmeyen kıyafetlerde giyiyorum2 ay oldu amelyat olalı. Gayet iyiyim şükürler olsun. Amelyatın ilk gününden beri meme başı hissim var şükür ki. Ayrıca doktorlarım süt kanallarını koruyarak yaptılar amelyatı. Bu şekilde :)
O zaman başka yere gidin :) belli ölçüde olması gerekiyo vücut ölçünüze göre sarkıklığı :) o zaman doktorunuz rapor verirse karşılıyo sgkmeraba bende 22 yaşındayım bi kızım var emzirme dönemimiz yeni bitti 56 kiloyum 85d cup bnmde siz hangi şehirdesinz ssk neye göre karşılıyo ben istanbuldayım bi dr gittim burda arştrma hastanesinde bugün hatta dedim ben gögüslerimi küçülttürmek istiyorum demedigni bırakmadı dr bna nu yaşta ne amaliyatıymış kanser degilmişim ya falan filan şikayetlerimi bile dinlemedi(((8
Hiçbiri yoktu canım bende. Ama var dedim doktoraTeşekkür ler tekrar tekrar zahmet oldu sagolasin ..peki agrilarin falan varmiydi sirt bel vs. Raporu nasil aldin kurek kemiginle arasindaki uzakliktan bahsediyo surekli arkadaslar (omuza olan mesafe degil dimi o ayrica) o nekadar oldu..ayy ne cok soru sorduuum
Tabi sende emzirme yok sarkiklikta yokmustur citir ve diri vucutdimi
Canım eğer meme başın yukarı taşındıysa dikleştirmede olmuş oluyorsun. Genellikle küçültmeyle birlikte dikleştirmede oluyor. Nasılsın buarada ödemlerin geçti mi?Hiçbiri yoktu canım bende. Ama var dedim doktorayapmaz diye boynumuzun biraz aşağısında sağ ve sol da çıkık kemikler var ordan meme başına 28 cmdi benim yaptılar. Bazılarına 36ya bile yapmıyolar. O tamamen vücut ölçüleriyle alakalı canım :) sarkma vardı zaten o yüzden amelyat oldum meme büyüyünce sarkma da oluyo ister istemez :) ama dikleştirme olmadı benimki meme küçültme oldum sadece dikleştirmede protez falan konuluyor diye biliyorum
Geçmiş olsunArkadaşlar bende ameliyat oldum Üsküdar devlet hastanesinde dr Perçin çaşkan sigorta karşılamadı ücretli yaptım 2.700tl çok memnun kaldım hem hastaneden hem doktorumdan ve yeni halimden iyikide olmuşum ameliyat 4 saat sürdü çıktığımdan beri Ağrı'mda yok direnler çıkarkende Ağrı'm olmadı gece huzurlu ve rahat uyudum buğün taburcu oldum göğüslerime bayıldım bence herkes hiç çekinmeden yaptırsın
Geçmiş olsun
Özel olarak yapılmadı demek istedim canım :) bazı doktorlar ekstra dikkeştirme de yapıyorlar ya onun için :) yoksa tabiki meme başı yukarı taşındı ve dikleştirmede yapıldı :)Canım eğer meme başın yukarı taşındıysa dikleştirmede olmuş oluyorsun. Genellikle küçültmeyle birlikte dikleştirmede oluyor. Nasılsın buarada ödemlerin geçti mi?
Yeni görüntünden memnunmusun? çok güzeldir diye düşünüyorumÖzel olarak yapılmadı demek istedim canım :) bazı doktorlar ekstra dikkeştirme de yapıyorlar ya onun için :) yoksa tabiki meme başı yukarı taşındı ve dikleştirmede yapıldı :)
Selaaaaam canim hayirli ugurlu olsun yeni gogusleriniz, darisi benim başıma,Arkadaşlar bende ameliyat oldum Üsküdar devlet hastanesinde dr Perçin çaşkan sigorta karşılamadı ücretli yaptım 2.700tl çok memnun kaldım hem hastaneden hem doktorumdan ve yeni halimden iyikide olmuşum ameliyat 4 saat sürdü çıktığımdan beri Ağrı'mda yok direnler çıkarkende Ağrı'm olmadı gece huzurlu ve rahat uyudum buğün taburcu oldum göğüslerime bayıldım bence herkes hiç çekinmeden yaptırsın
Nakadar doku alindi canim sizden????Arkadaşlar bende ameliyat oldum Üsküdar devlet hastanesinde dr Perçin çaşkan sigorta karşılamadı ücretli yaptım 2.700tl çok memnun kaldım hem hastaneden hem doktorumdan ve yeni halimden iyikide olmuşum ameliyat 4 saat sürdü çıktığımdan beri Ağrı'mda yok direnler çıkarkende Ağrı'm olmadı gece huzurlu ve rahat uyudum buğün taburcu oldum göğüslerime bayıldım bence herkes hiç çekinmeden yaptırsın
Herbirinden 1 kğ fazla alındı yağ dokusu fazlaymış bendeNakadar doku alindi canim sizden????
bir sakıncası yok ama atmayı bilmiyorum ama mankenlerinki gibi oldu desem dimdikSelaaaaam canim hayirli ugurlu olsun yeni gogusleriniz, darisi benim başıma,
Rica etsem sakincasi yoksa amelliyatiniza bakmak isterdim Lütfənnnnnnnn
Ay maşallah, tamam Təşəkkür ederimB
bir sakıncası yok ama atmayı bilmiyorum ama mankenlerinki gibi oldu desem dimdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?