- 4 Kasım 2015
- 33
- 14
- 3
- 29
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #20.981
PendiktekiNeredeki bölge hastanesi
Diğerinden iyi canım şükür ediyorum :) ama bilmiyorum daha izler de çok taze ya bana çok güzel gelmiyolarYeni görüntünden memnunmusun? çok güzeldir diye düşünüyorum
Canım senin adına çok sevindim inşallah bundan sonrasını da sorunsuz atlatırsınMerhaba canım ameliyat çok iyi geçti şuan tamamen sargılıyım zaten bişey göremiyorum. Cüneyt bey çok pozitif çok harika bir insan inan sanki sizin 40 yıldır arkadaşınızmış gibi davranıyor. Bilmiyorum kişiye göre değişiyor mu fiyatlar ama ben 6500 tl ye ameliyat oldum bunun dışında meme ultrosonu ve kan tahlillerini başka yerde yaptırdım
Seni kandirikci teacher 2121Hiçbiri yoktu canım bende. Ama var dedim doktorayapmaz diye boynumuzun biraz aşağısında sağ ve sol da çıkık kemikler var ordan meme başına 28 cmdi benim yaptılar. Bazılarına 36ya bile yapmıyolar. O tamamen vücut ölçüleriyle alakalı canım :) sarkma vardı zaten o yüzden amelyat oldum meme büyüyünce sarkma da oluyo ister istemez :) ama dikleştirme olmadı benimki meme küçültme oldum sadece dikleştirmede protez falan konuluyor diye biliyorum
Canım senin adına çok sevindim inşallah bundan sonrasını da sorunsuz atlatırsın
Güle güle mutlulukla kullan
Yine yazışalım lütfen
1ay geçtikten sonra bana foto atabilir misin tabi senin için sorun olmazsa
[QUOTE=Ben doktor hanıma bıraktım.
Benimde adet günlerine yakın sürekli gogusleri
Ben baya küçülsün istedim oyüzden süt kanalına dokunduAy maşallah, tamam Təşəkkür ederim
Süd kanallinizi korudularmi canim?
Ben doktor hanıma bıraktım.
Benimde adet günlerine yakın sürekli gogusleri
Siz ne zaman ameliyat oldunuz?B
bir sakıncası yok ama atmayı bilmiyorum ama mankenlerinki gibi oldu desem dimdik
Ben salı günü oldum ameliyatSiz ne zaman ameliyat oldunuz?
Benim.bugün 4. GÜN
Yok diyecek kadar az. Sadece ilaçların etkisi olarak basagrim var bugün.Nasılsınız Ağrı'nız falan varmı
Ben baya küçülsün istedim oyüzden süt kanalına dokundu
Bilmiyorum tatlımSeni kandirikci teacher 2121benim kide 28 cm mis daha dun olctum.. ) kac cikar diye korkumdan olcemiyodum inan :)) bide emzirme olayi oluncs icine sut doluyo bosaliyo yaa pörsük pörsük oluyo boyle deriyle birlikte sarkiyo gibi degisik ekstra diklestirme yapilirsada sut kanallari korunuyordur heralde dimi
Doktorum hemen ertesi gün banyo yapabilirsin dedi, ama ben 4. GÜN yaptım.Kızlarrr ameliyat olduktan kaç gün sonra banyo yapabildiniz ve sargılarınız açıldı benim bugün 4. Günüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?