- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #21.001
Geçmiş olsun ben 10 gün sonra yaotım banyoyu sargılarda ozaman acıldı 1 ay 9 gün oldu amaliyat olalı ..Kızlarrr ameliyat olduktan kaç gün sonra banyo yapabildiniz ve sargılarınız açıldı benim bugün 4. Günüm.
Merhaba beni diyorsunuz galiba henüz yaralar kapanmadı rif igne ile pansumana devam kuruma var iltaplı gözükmüyor ama yara acık pazartesi kontrolum var biran önce kapanmasını istiyorum yaraların gördükçe morelim bozuluyor ..İltihabı olan bir bayan vardı ismini unuttum nasıl oldu acaba inş düzelme olmuştur
Sizede antibiyotik vermedi mi doktorunuz??Merhaba beni diyorsunuz galiba henüz yaralar kapanmadı rif igne ile pansumana devam kuruma var iltaplı gözükmüyor ama yara acık pazartesi kontrolum var biran önce kapanmasını istiyorum yaraların gördükçe morelim bozuluyor ..
Geçmiş olsun ben 10 gün sonra yaotım banyoyu sargılarda ozaman acıldı 1 ay 9 gün oldu amaliyat olalı ..
Sakıncası yoksa resim gönderebilirmisiniz??Buğün kontrole gittim krem verdi yarın yıkanabilirsin dedi yaralar iyi Ağrı'da yok
Kuruma varsa devam eder moralini bozma canım ..allah daha iyi etsinMerhaba beni diyorsunuz galiba henüz yaralar kapanmadı rif igne ile pansumana devam kuruma var iltaplı gözükmüyor ama yara acık pazartesi kontrolum var biran önce kapanmasını istiyorum yaraların gördükçe morelim bozuluyor ..
Geçmiş olsun ben 10 gün sonra yaotım banyoyu sargılarda ozaman acıldı 1 ay 9 gün oldu amaliyat olalı ..
Sargı dediğiniz, yani tamamiyen mi sargıli göğüsler.Teşekkür ederim canım. Benim sargılar daha duruyor çok sıkıldım açıkçası daha 4 gün oldu ama çok sıkı belki o yüzdendir yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor. Senin şuan durumun nasıl normal hareket edebiliyor musun
Sargı dediğiniz, yani tamamiyen mi sargıli göğüsler.
Ben Danimarkada oldum bugün 5. Günüm 2. günde beyaz sargılari çıkardım.şimdi sadece sporcu sutyen var
Ben ameliyattan çıktığımda dikiş atılan yerlere ince yara izi iyileştirme bantı vardı, göğüs ucu üzerinde de, kucuk beyaz sargı konulmuştu, ve daha sonra da sporcu sutyenı giydirmisler.Evet şuan etrafı tamamen sargılı doktor yarın gittiğimde sargıları açıcağını söyledi acaba bende sporcu sütyene geçebilcek miyim hemen
Teşekkür ederim canım. Benim sargılar daha duruyor çok sıkıldım açıkçası daha 4 gün oldu ama çok sıkı belki o yüzdendir yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor. Senin şuan durumun nasıl normal hareket edebiliyor musun
Ayni doktorda ameliyat olduk sanirim evet cok siki sariyorlar sargi cikinca oyle rahatliyorki insan anlatamam
Ayy inşallah bende yarın rahatlarım artık
Seni ikinci kez mi sardı doktorIns canim ilk sargimi benimkini ilkini cikardikdan sonra bidaha sardi ikinci muayenede sporcu sutyeni takti sen hicbirsey alma ben burdan takicam dedi iki ay olucak ayin 26 hala onu takiyorum nezamn normele donucem bakalim arada sudyen takiyorum ama daha hazir degilim ama cok guzel bisey askisiz sudyen takmak mukemmel biseymis
Evet ikinci kez sardi ucunde artik sporcu sutyeni takti ama ikincide daha az sardi ilki belden yukari komple sargiydi ikincide sadece gogus kismimi sardiSeni ikinci kez mi sardı doktor
Aman Allahım resmen işkence. Burda biz üç arkadaş farklı hastanelerde ve farklı doktorlar tarafından ameliyat edildik, ve hiç birimizde sporcu sütyeninden başka sargı yok çok şükür.Seni ikinci kez mi sardı doktor
Her doktorun yöntemi farklı sanırım. Benim sadece meme üzerinde iki gün kaldı sargılarım, daha sonra hiçbir şey kullanmadım sporcu sütyeni de dahil olmak üzere. Hala bazen aklıma gelir ben neden sporcu sütyeni kullanmadım diye.Aman Allahım resmen işkence. Burda biz üç arkadaş farklı hastanelerde ve farklı doktorlar tarafından ameliyat edildik, ve hiç birimizde sporcu sütyeninden başka sargı yok çok şükür.
Türkiye halen eski teknikler kullanıyor.
Allah yardımcınız olsun.
Ben iki gün hic kalkamadım üçüncü gün taburcu olurken südyen takıldı ama sargılar 10 gün durdu sık sık kontrollrim oldu 10. Günde banyo yapmam gerekti ve ogün gögüslerimi gördüm ve şoka girdim panikledim çok korkunç gözüküyolardı.. Alışmam zor oldu çok sorunlar yaşadım inş cektiklerime değerEvet hepsinin teknigi farkli pwki sizler nezaman sutyen kullanmaya basladiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?