Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Evet hepsinin teknigi farkli pwki sizler nezaman sutyen kullanmaya basladiniz
Normal sütyeni minimum 4 ay kullanmak yasak. Sporcu sütyen hem göğsü toparlıyor sekilendiriyor, hemde göğsü koruyormus.
O nedenle bir kaç tane aldım değiştirebilmek için.
Dikiş alınmayacak bende, kendiliğinden eriyen iplikle dikiş atılmış. Dren de yerleştirilmesi.
Doktorum Avrupa da çok büyük bir uzman dalında. İnşallah neticesinde güzel olur.

Hepinize geçmiş olsun

Nerden aldınız sporcu sütyeni ve ne kadar odediniz acaba

Nerden aldınız sporcu sütyeni ve ne kadar odediniz acaba
Hastane 1 tane giydiriyor ameliyattan sonra ve o ücretsiz. Diğerlerini kendim aldım ytr olarak 165 TL oluyor. Tabi burada böyle şeyler pahalli, ama eminim Türkiye de daha ucuz bulabilirsiniz. İç çamaşırı satan mağazalarda da satılıyor. Şimdi tr den bir arkadaşa sordum iç çamaşırı satan mağazalarda ve sporcuma alet ve giyilmesi satan mağazalarda da varmış.

Kuruma varsa devam eder moralini bozma canım ..allah daha iyi etsin
Estetik ameliyatlarda oluşan komplikasyonlar baş edilmeyecek şeyler değilmiş, doktorum öyle dedi.
Komplikasyonlarla bunun içinde enfeksiyon/iltihaplar dahil, ilaç tedavilerle iyileşme oluyormuş. İç organ olmadığı için iltihaplarla baş etmek daha kolaymış. Hiç korkma en yakın zamanda herşey daha güzel olacak.

Estetik ameliyatlarda oluşan komplikasyonlar baş edilmeyecek şeyler değilmiş, doktorum öyle dedi.
Komplikasyonlarla bunun içinde enfeksiyon/iltihaplar dahil, ilaç tedavilerle iyileşme oluyormuş. İç organ olmadığı için iltihaplarla baş etmek daha kolaymış. Hiç korkma en yakın zamanda herşey daha güzel olacak.

Sağolun inş.. Doktorumda öyle söyledi sabırla iyilesmesini bekliyorum artık. Fakat kalacak izleri düşünemiyorum inş cok. Berbat bi görüntü kalmaz..

Sağolun inş.. Doktorumda öyle söyledi sabırla iyilesmesini bekliyorum artık. Fakat kalacak izleri düşünemiyorum inş cok. Berbat bi görüntü kalmaz..
Türkiye'de yara/ameliyat izlerini iyileştiren bant yokmu eczanelerde?? Burda 5 ay onları kullanmanızı öneriyorlar yara izleri fazla belli olmasın diye. Birde bol bol protein içerikli sağlıklı beslenme yaraları çabuk iyilestiriyormus. Mesela yoğurt süt et tavuk brokoli ton balık nohut Kurucaşile gibi besinlerde bol protein içerikli.
Ya, bence siz iyileşmeyi düşünün güzel sağlıklı beslenmene bak. Yara izleri çok çok çok kötü olursada küçük bir ameliyatla yara yüzeyi daha güzel bir hale getiriyorlar.

Arkadasim sen sigara kullaniyormuydun,yaranin sebebi ne olabilir sence,dikis hatasimi yoksa kisiye gore degisen bir durummu

Umca ve imunex adinde dogal gida takviyeleri var yara iyilesmesini hizlandiriyor,benim arkadas gogus buyutmeden sonra kullanmisti bir arastir bakalim,ben dusunuyorum kullanmayi 1 hafta kaldi ameliyata,acil sifa diliyorum

Fotolar için çok Sağol telim şimdilik bozuk çok girip bakamıyorum ama seni takip ediyorum sargılardan sıkıldım demişsin bence doktora güven ve sonrasını düşündükçe rahatla hem sargılı daha iyi bence dikişler zedelenmez tekrar çok geçmiş olsun

Bugün sargılarım açıldı yenisi sarıldı ama bunlar daha rahat p.tesi tekrar gidicem sporcu sütyeni takılcak inşallah.

Merhaba sizin bu mesajınızdan sonra nette araştırdım var Türkiye'de de o bantlardan hatta meme küçültme icin özel şekillileri de var.. Alsam mı şimdiden benim ameliyat 21 martta inşallah...

Merhaba sizin bu mesajınızdan sonra nette araştırdım var Türkiye'de de o bantlardan hatta meme küçültme icin özel şekillileri de var.. Alsam mı şimdiden benim ameliyat 21 martta inşallah...
Bence acele etmeyin doktorunuzun fikrini alarak hareket edin

Evet şuan etrafı tamamen sargılı doktor yarın gittiğimde sargıları açıcağını söyledi acaba bende sporcu sütyene geçebilcek miyim hemen

Selam canim durumunuz nasil?
Allah yardimciniz olsun.,
Akşamlar nasil uyuyorsunuz?
Sirt üstü rahatsiz olmuyormusunuz uyuyunca?
Küçük goguslu olmak nasil bir duyqu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…