Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Selam canim durumunuz nasil?
Allah yardimciniz olsun.,
Akşamlar nasil uyuyorsunuz?
Sirt üstü rahatsiz olmuyormusunuz uyuyunca?
Küçük goguslu olmak nasil bir duyqu?
Selam şu

Selam canim durumunuz nasil?
Allah yardimciniz olsun.,
Akşamlar nasil uyuyorsunuz?
Sirt üstü rahatsiz olmuyormusunuz uyuyunca?
Küçük goguslu olmak nasil bir duyqu?
Selam şuan durumum daha iyi bugün 5. Günüm ama Allah ın izniyle her geçen gün daha iyiye gidiyorum. Akşamları mecburen sırtüstü yatıyorum ama bugün sargılar açıldıktan sonra gördüklerim karşısında buna değermiş keşke daha önce ameliyat olsaymışım diyorum :))

Nasıl uyandiniz ameliyattan ağrı fazla mıydı bende çarşamba günü olacağım inş hayırlısı ile
İnşallah hayırlısıyla sende sağ salim atlatırsın canım. Ben uyandığımda çok fazla ağrı sızı bişey hissetmedim sadece haraketlerin biraz kısıtlı ve dikkatli olmak gerekiyor onun dışında gün geçtikçe daha da iyi oluyorsun

İnş teşekkür ederim. Allah daha iyi etsin çarçabuk toparlanirsiniz inş

Evet daha rahatım şimdi çok şükür. Daha 5 gün olmasına rağmen şimdiden çok güzel gözüküyorlar gözüme :))
Benim 26 iki ayim altta tek bir yerde dikisim kaldi vok sukur oda ciksa super olucam cok rahatim sende zamanla oyle olucaksin sirt ustu yatmiyorum artik daha rahat uyuyuyorum simdiden gecmis olsun canim

Benim 26 iki ayim altta tek bir yerde dikisim kaldi vok sukur oda ciksa super olucam cok rahatim sende zamanla oyle olucaksin sirt ustu yatmiyorum artik daha rahat uyuyuyorum simdiden gecmis olsun canim
Çok teşekkür ederim rahatlattın beni bende sırtüstü yatmayı pek sevmem ama artık napalım bir süre katlanıcam :))

vefa, post: 44682731, member: 672476"]Ne sormak istiyorsunuz?[/QUOTE]
İzler zamanla düzeliyor.ben iki ay oldu amaliyat olalı. İlk zamandan daha farklı, zaten bir yılı bulur demişti doktor bana tamamen düzelmesini
Peki izlere dokununca pürüz geliyor mu insanin eline ?

Canim selam nasilsiniz?
Gogusleriniz nasil?
Agrilariniz varmi?
Allah yardimciniz olsun
Selam henüz yaralar kapanmadı pansumana devam yarın kontrolüm ağrım cok yok ama yaralar cok acıyor yanık yarası gibi sükür biraz azaldı ama bende bittim..tek dilegim bu yasadiklarimi unutmak iyki bu maliyati oldum diyebilmek..sağolun Allah hepimizin yardımcısi olsun inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…