- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #21.041
Nasıl uyandiniz ameliyattan ağrı fazla mıydı bende çarşamba günü olacağım inş hayırlısı ileSalı günü ameliyat oldum ben bugün 5. Günümdeyim
Selam şu
Selam canim durumunuz nasil?
Allah yardimciniz olsun.,
Akşamlar nasil uyuyorsunuz?
Sirt üstü rahatsiz olmuyormusunuz uyuyunca?
Küçük goguslu olmak nasil bir duyqu?
Selam şuan durumum daha iyi bugün 5. Günüm ama Allah ın izniyle her geçen gün daha iyiye gidiyorum. Akşamları mecburen sırtüstü yatıyorum ama bugün sargılar açıldıktan sonra gördüklerim karşısında buna değermiş keşke daha önce ameliyat olsaymışım diyorum :))
Selam canim durumunuz nasil?
Allah yardimciniz olsun.,
Akşamlar nasil uyuyorsunuz?
Sirt üstü rahatsiz olmuyormusunuz uyuyunca?
Küçük goguslu olmak nasil bir duyqu?
İnşallah hayırlısıyla sende sağ salim atlatırsın canım. Ben uyandığımda çok fazla ağrı sızı bişey hissetmedim sadece haraketlerin biraz kısıtlı ve dikkatli olmak gerekiyor onun dışında gün geçtikçe daha da iyi oluyorsunNasıl uyandiniz ameliyattan ağrı fazla mıydı bende çarşamba günü olacağım inş hayırlısı ile
İnş teşekkür ederim. Allah daha iyi etsin çarçabuk toparlanirsiniz inşİnşallah hayırlısıyla sende sağ salim atlatırsın canım. Ben uyandığımda çok fazla ağrı sızı bişey hissetmedim sadece haraketlerin biraz kısıtlı ve dikkatli olmak gerekiyor onun dışında gün geçtikçe daha da iyi oluyorsun
Demistim sana daha rahat ama cikinca daha rahatlican ilk gorunus nasil ben cok begenmistimBugün sargılarım açıldı yenisi sarıldı ama bunlar daha rahat p.tesi tekrar gidicem sporcu sütyeni takılcak inşallah.
Evet daha rahatım şimdi çok şükür. Daha 5 gün olmasına rağmen şimdiden çok güzel gözüküyorlar gözüme :))Demistim sana daha rahat ama cikinca daha rahatlican ilk gorunus nasil ben cok begenmistim
Benim 26 iki ayim altta tek bir yerde dikisim kaldi vok sukur oda ciksa super olucam cok rahatim sende zamanla oyle olucaksin sirt ustu yatmiyorum artik daha rahat uyuyuyorum simdiden gecmis olsun canimEvet daha rahatım şimdi çok şükür. Daha 5 gün olmasına rağmen şimdiden çok güzel gözüküyorlar gözüme :))
Çok teşekkür ederim rahatlattın beni bende sırtüstü yatmayı pek sevmem ama artık napalım bir süre katlanıcam :))Benim 26 iki ayim altta tek bir yerde dikisim kaldi vok sukur oda ciksa super olucam cok rahatim sende zamanla oyle olucaksin sirt ustu yatmiyorum artik daha rahat uyuyuyorum simdiden gecmis olsun canim
Ne sormak istiyorsunuz?slm arkadaslar ameliyatı olup biten birilerinden yardım görüş almak istiyorum ne olurrrr
İzler zamanla düzeliyor.ben iki ay oldu amaliyat olalı. İlk zamandan daha farklı, zaten bir yılı bulur demişti doktor bana tamamen düzelmesiniameliyat sonrası çok iz kalıyor mu acaba ?
Peki izlere dokununca pürüz geliyor mu insanin eline ?İzler zamanla düzeliyor.ben iki ay oldu amaliyat olalı. İlk zamandan daha farklı, zaten bir yılı bulur demişti doktor bana tamamen düzelmesini
ameliyat sonrası çok iz kalıyor mu acaba ?[/QUOTİ İzler aslında kişinin iyileşmesine göre değişiyor. Beyaz tenlilerde izin daha az kaldığı söyleniyor. Ben yedinci aydayım, izlerim baya soluklaştı beni hiç rahatsız etmiyo, pürüz falan da yok.
Hiç Ağrı'm olmadı desem gerçekten ben bu kadar beklemiyordum rahat geçmesiniCoooooook güzel etmizsiniz.,
Agrilariniz varmi?
Hiç Ağrı'm olmadı rahat geçirdimCoooooook güzel etmizsiniz.,
Agrilariniz varmi?
Sizede dren kullanıldı mi? Bizim.burda kullanmıyorlar artık dren.[/QUOTE]Çok çok az morluk var.
vefa, post: 44682731, member: 672476"]Ne sormak istiyorsunuz?
Shukur , darisi bizlerin başhinaHiç Ağrı'm olmadı rahat geçirdim
Selam henüz yaralar kapanmadı pansumana devam yarın kontrolüm ağrım cok yok ama yaralar cok acıyor yanık yarası gibi sükür biraz azaldı ama bende bittim..tek dilegim bu yasadiklarimi unutmak iyki bu maliyati oldum diyebilmek..sağolun Allah hepimizin yardımcısi olsun inş..Canim selam nasilsiniz?
Gogusleriniz nasil?
Agrilariniz varmi?
Allah yardimciniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?