Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kisiye göre degisiyor buna doktorlar bile garanti veremiyor benim dikisler acıldı ve berbat haldeler kalacak izleride duşünemiyorum bile...
Arkadasim biraz daha sabir,eminim iyi olacaksin,pozitif dusunmeye calis ve stres yapma,yaralarin iyilesmesi icin moral cok onemli.Ameliyatini nerede olmustun,ben de yarin tahlillere basliyorum

[QUOTE="tciye göre degisiyor buna doktorlar bile garanti veremiyor benim dikisler acıldı ve berbat haldeler kalacak izleride duşünemiyorum bile...[/QUOTE]
Gecmis olsun insallah duzelir. Ameliyati nerde oldunuz kac yasindasiniz ki ?

Nasıl uyandiniz ameliyattan ağrı fazla mıydı bende çarşamba günü olacağım inş hayırlısı ile
Birnes merhaba, sizin ameliyat zamanı yaklaşınca bende heyecanlanıyorum inşallah çok rahat kolay geçer, Bezmialem benim de düşündüğüm bir yer o yüzden güzel haberleriniz beni daha da Mutlu edecek bende şubat ayında tarihi netleştirip mart ta olmak istiyorum

Arkadasim biraz daha sabir,eminim iyi olacaksin,pozitif dusunmeye calis ve stres yapma,yaralarin iyilesmesi icin moral cok onemli.Ameliyatini nerede olmustun,ben de yarin tahlillere basliyorum
İnş.. Ankara sincan devlet hastanesinde iňs sorunsuz atlatirsınız sizde

[QUOTE="tciye göre degisiyor buna doktorlar bile garanti veremiyor benim dikisler acıldı ve berbat haldeler kalacak izleride duşünemiyorum bile...
Gecmis olsun insallah duzelir. Ameliyati nerde oldunuz kac yasindasiniz ki ?[/QUOTE]
Ankara sincan devlet hadtanesinde oldum

[QUOTE="tciye göre degisiyor buna doktorlar bile garanti veremiyor benim dikisler acıldı ve berbat haldeler kalacak izleride duşünemiyorum bile...
Gecmis olsun insallah duzelir. Ameliyati nerde oldunuz kac yasindasiniz ki ?[/QUOTE]
Sağolun 35 yaşındayım bende tansiyon ve kansızlık problemleride vardı kan nakli gerekmeyen bir amaliyat olmadina rağmen ben bu amaliyatı kaldiramadım iki ünite kan verildi bana iki gün ayağa kalkamadım zor bir süreçti

Teşekkür ederim canım bende de yaklaştıkça heyecan artıyor ..dua edin bana. Çarşamba günü saat 3 te hastanede ol dedi doktor..4 ten sonra alır heralde ameliyata ..inş canım sende hayırlısı ile olur kurtulursun bu dertten

Selam canim ALLAH yardimcin olsun, sana bol bol dua edicem, sagsalim amelliyatin biter inşallah, güzel goguslerinle., ben kendim cok izdirab cekiyorum, buyuk goğuzlu hanimlari anliyorum
Tamini nekadar doku sizden alacaqlar?
Ya kizlar ben cok heyecanlaniyorum, sanki ben oluyormusum kimi, 10 yildir istiyorum yaptirmak,

Selam M meleyim91 allah razı olsun bende yıllardır isterdim ama cesaret edemezdim ama bıktım artık pişiklerden ağrilardan birde annemde meme kanseri olunca dokuyu azaltmak için karar verdim.doktorum 1 1bucuk kilo zayiflarsin dedi .:)

İyi haberlerini bekliyoruz,ben de bugun tahlilleri verdim,saat 13 te doktorla goruscez,aksilik olmazsa cuma gunu ameliyat.....

İnşallah kolayca atlatırsın canım :)

Bugun tahlilleri yaptirdim,engel bir durum yok,cuma sabahi ameliyat oluyorum,doktorum sargi yapmayacagini,dikislerin uzerine bant yapistircagini soyledi,ilk kontrol pazartesi ya da sali olacakmis,cok heyecanliyim ve biraz da korkuyorum galiba

Dualarım seninle, çalışmasam gelir hastanede ziyaret ederdim, ameliyat saatiniz geç, kısmetse perşembe günü güzel haberlerinizi okuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…