- 18 Kasım 2015
- 105
- 28
- 98
- 45
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #21.061
Kisiye göre degisiyor buna doktorlar bile garanti veremiyor benim dikisler acıldı ve berbat haldeler kalacak izleride duşünemiyorum bile...ameliyat sonrası çok iz kalıyor mu acaba ?
Arkadasim biraz daha sabir,eminim iyi olacaksin,pozitif dusunmeye calis ve stres yapma,yaralarin iyilesmesi icin moral cok onemli.Ameliyatini nerede olmustun,ben de yarin tahlillere basliyorumKisiye göre degisiyor buna doktorlar bile garanti veremiyor benim dikisler acıldı ve berbat haldeler kalacak izleride duşünemiyorum bile...
Birnes merhaba, sizin ameliyat zamanı yaklaşınca bende heyecanlanıyorum inşallah çok rahat kolay geçer, Bezmialem benim de düşündüğüm bir yer o yüzden güzel haberleriniz beni daha da Mutlu edecek bende şubat ayında tarihi netleştirip mart ta olmak istiyorumNasıl uyandiniz ameliyattan ağrı fazla mıydı bende çarşamba günü olacağım inş hayırlısı ile
İnş.. Ankara sincan devlet hastanesinde iňs sorunsuz atlatirsınız sizdeArkadasim biraz daha sabir,eminim iyi olacaksin,pozitif dusunmeye calis ve stres yapma,yaralarin iyilesmesi icin moral cok onemli.Ameliyatini nerede olmustun,ben de yarin tahlillere basliyorum
Gecmis olsun insallah duzelir. Ameliyati nerde oldunuz kac yasindasiniz ki ?[/QUOTE][QUOTE="tciye göre degisiyor buna doktorlar bile garanti veremiyor benim dikisler acıldı ve berbat haldeler kalacak izleride duşünemiyorum bile...
Gecmis olsun insallah duzelir. Ameliyati nerde oldunuz kac yasindasiniz ki ?[/QUOTE][QUOTE="tciye göre degisiyor buna doktorlar bile garanti veremiyor benim dikisler acıldı ve berbat haldeler kalacak izleride duşünemiyorum bile...
Teşekkür ederim canım bende de yaklaştıkça heyecan artıyor ..dua edin bana. Çarşamba günü saat 3 te hastanede ol dedi doktor..4 ten sonra alır heralde ameliyata ..inş canım sende hayırlısı ile olur kurtulursun bu derttenBirnes merhaba, sizin ameliyat zamanı yaklaşınca bende heyecanlanıyorum inşallah çok rahat kolay geçer, Bezmialem benim de düşündüğüm bir yer o yüzden güzel haberleriniz beni daha da Mutlu edecek bende şubat ayında tarihi netleştirip mart ta olmak istiyorum
Selam canim ALLAH yardimcin olsun, sana bol bol dua edicem, sagsalim amelliyatin biter inşallah, güzel goguslerinle., ben kendim cok izdirab cekiyorum, buyuk goğuzlu hanimlari anliyorumTeşekkür ederim canım bende de yaklaştıkça heyecan artıyor ..dua edin bana. Çarşamba günü saat 3 te hastanede ol dedi doktor..4 ten sonra alır heralde ameliyata ..inş canım sende hayırlısı ile olur kurtulursun bu dertten
Selam M meleyim91 allah razı olsun bende yıllardır isterdim ama cesaret edemezdim ama bıktım artık pişiklerden ağrilardan birde annemde meme kanseri olunca dokuyu azaltmak için karar verdim.doktorum 1 1bucuk kilo zayiflarsin dedi .:)Selam canim ALLAH yardimcin olsun, sana bol bol dua edicem, sagsalim amelliyatin biter inşallah, güzel goguslerinle., ben kendim cok izdirab cekiyorum, buyuk goğuzlu hanimlari anliyorum
Tamini nekadar doku sizden alacaqlar?
Ya kizlar ben cok heyecanlaniyorum, sanki ben oluyormusum kimi, 10 yildir istiyorum yaptirmak,
Teşekkür ederim canım bende de yaklaştıkça heyecan artıyor ..dua edin bana. Çarşamba günü saat 3 te hastanede ol dedi doktor..4 ten sonra alır heralde ameliyata ..inş canım sende hayırlısı ile olur kurtulursun bu dertten
İyi haberlerini bekliyoruz,ben de bugun tahlilleri verdim,saat 13 te doktorla goruscez,aksilik olmazsa cuma gunu ameliyat.....Teşekkür ederim canım bende de yaklaştıkça heyecan artıyor ..dua edin bana. Çarşamba günü saat 3 te hastanede ol dedi doktor..4 ten sonra alır heralde ameliyata ..inş canım sende hayırlısı ile olur kurtulursun bu dertten
Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun seninde iyi haberlerini bekliyoruz kolayca atlatirsin inş allahın izni ileİyi haberlerini bekliyoruz,ben de bugun tahlilleri verdim,saat 13 te doktorla goruscez,aksilik olmazsa cuma gunu ameliyat.....
İnşallah kolayca atlatırsın canım :)Teşekkür ederim canım bende de yaklaştıkça heyecan artıyor ..dua edin bana. Çarşamba günü saat 3 te hastanede ol dedi doktor..4 ten sonra alır heralde ameliyata ..inş canım sende hayırlısı ile olur kurtulursun bu dertten
Teşekkürler canım inş hayırlısı ile atlatirimİnşallah kolayca atlatırsın canım :)
İnşallah sorunsuz atlatırsınız nerde olacaksınız ameliyatı?Teşekkürler canım inş hayırlısı ile atlatirim
Kendine geldiginde ilk firsatta durumunu ozetlersen cok seviniriz,haberleri bekliyoruz,umarim hersey yolunda giderHadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun seninde iyi haberlerini bekliyoruz kolayca atlatirsin inş allahın izni ile
Çok teşekkür ederim seninde herşey iyi gider umarım ..bende korkuyorum ..kendime gelirsem yazarım .allaha olsun emanetimizKendine geldiginde ilk firsatta durumunu ozetlersen cok seviniriz,haberleri bekliyoruz,umarim hersey yolunda gider
Bezmi alem hastanesinde olacağım İstanbulİnşallah sorunsuz atlatırsınız nerde olacaksınız ameliyatı?
Dualarım seninle, çalışmasam gelir hastanede ziyaret ederdim, ameliyat saatiniz geç, kısmetse perşembe günü güzel haberlerinizi okuruz.Teşekkür ederim canım bende de yaklaştıkça heyecan artıyor ..dua edin bana. Çarşamba günü saat 3 te hastanede ol dedi doktor..4 ten sonra alır heralde ameliyata ..inş canım sende hayırlısı ile olur kurtulursun bu dertten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?