- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #21.081
İnş canımDualarım seninle, çalışmasam gelir hastanede ziyaret ederdim, ameliyat saatiniz geç, kısmetse perşembe günü güzel haberlerinizi okuruz.
Bugun tahlilleri yaptirdim,engel bir durum yok,cuma sabahi ameliyat oluyorum,doktorum sargi yapmayacagini,dikislerin uzerine bant yapistircagini soyledi,ilk kontrol pazartesi ya da sali olacakmis,cok heyecanliyim ve biraz da korkuyorum galiba
Bursa sevket yilmaz arastirma hastanesindecanım özelde mi devlettemi ameliyat oluyorsun
Ben de 90 d takiyorum,doktorum B cup olacak dedi,onlar omuz olcune,kilona yasina gore ayarliyor,ben heyet raporuyla ucretsiz yaptiriyorum,ama once muayene olup,sikayetlerini anlatiyorsun,doktor da gereken olcumleri yapip heyet raporu olup olmayacagina karar veriyor.merhaba arkadaşlar bende ameliyat olmak istiyorum ama özel de yaptıramam o kadar maddi durumum yok devlette nasıl yapıyorlar benim hiç bebeğim yok daha emzirme olayı nasıl oluyormuş kaç bedene kadar yapıyorlar bilgisi olan var mı acaba ben 29 yaşındayım 90 beden takıyorum
Ben 14 gun dinlemdim ama agir hareketler haric digerlerini kolaylikla yaptim calistigimdada zorlanmadimSlm arkadaşlar
Bugün benim 8. Günüm hafif ağrım var dikişler kuruyor sanıyorum.
Perşembe günü işe gitmeyi düşünüyorum, siz ne zamn kollarınızı rahat hareket edebildiniz, ve ne zaman işe gittiniz??
Ay.inşallah bende kolay geçiririm.Ben 14 gun dinlemdim ama agir hareketler haric digerlerini kolaylikla yaptim calistigimdada zorlanmadim
Muhasebeciyim ben bir sirkeette calisiyorum canim sen ne is yapiyosunAy.inşallah bende kolay geçiririm.
Siz ne iş yapiyorsunuz
Ben hem.güzellik uzmanıyım hemde kuaför.Muhasebeciyim ben bir sirkeette calisiyorum canim sen ne is yapiyosun
launch.Slm kızlar saat 2 de evden çikicam 4 te alır heralde ameliyata korku heyecan birbirine karıştı bana dua edin
Hayırlısı artık, kolay geçirirsin inşallah.Bugun tahlilleri yaptirdim,engel bir durum yok,cuma sabahi ameliyat oluyorum,doktorum sargi yapmayacagini,dikislerin uzerine bant yapistircagini soyledi,ilk kontrol pazartesi ya da sali olacakmis,cok heyecanliyim ve biraz da korkuyorum galiba
Kalbimiz seninle,iyi haberlerini sabirsizlikla bekliyoruzSlm kızlar saat 2 de evden çikicam 4 te alır heralde ameliyata korku heyecan birbirine karıştı bana dua edin
Sanirim goguslerin buyuklugune gore karar veriyorlar,dren ve sargi konusunu yaniHayırlısı artık, kolay geçirirsin inşallah.
BenDe de sargı olmadı sadece dikişlerin üzerine bant yapıştırılmış ondan sonra da sporcu sutyenı giydirilDi. Dren de konulmadi.
kolayca kurtul inşallah, bize de moral olurSlm kızlar saat 2 de evden çikicam 4 te alır heralde ameliyata korku heyecan birbirine karıştı bana dua edin
Evet canim cok fazla fon ve agdaya girme diger isleri yapBen hem.güzellik uzmanıyım hemde kuaför.
Artık işçilere főn cektiririm
Dualarımızı gönderdikGeçti bitti işte bu akşamı atlat da yarın sabah bize güzel güzel yaz.Slm kızlar saat 2 de evden çikicam 4 te alır heralde ameliyata korku heyecan birbirine karıştı bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?