- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #21.101
Slm kızlar saat 2 de evden çikicam 4 te alır heralde ameliyata korku heyecan birbirine karıştı bana dua edin
Allah yardimcin olsun canim
Kac gun oldu sanaArkadaşlar ya bu şişlikler ne zaman geçmeye başlıyor ve benim dikişlerim kendiliğinden eriyen dikiş bunlar ne zaman eriyeme başlayacak :))
Kac gun oldu sana
Cok sevindim iyi olmana arkadasim,dun gecedenberi haber bekliyordum,Hepinize teşekkür ederim ben iyiyim eve geldim şimdi ..biraz iyi hissedince yazacağım
Hayırlısı ile atlat canım hiç korkma panik yapma uyuyorsun gözünü açınca herşey bitmiş oluyor ..dualarim seninleSıra bana geldi artık,hastaneye yerlestim,sabah 8de ameliyat,cok cok cok heyecanliyimmmmm
iyi haberlerini bekliyoruzSıra bana geldi artık,hastaneye yerlestim,sabah 8de ameliyat,cok cok cok heyecanliyimmmmm
Geçmiş olsun..Hepinize teşekkür ederim ben iyiyim eve geldim şimdi ..biraz iyi hissedince yazacağım
Nerden zaman ameliyat oldunuz??Arkadaşlar ya bu şişlikler ne zaman geçmeye başlıyor ve benim dikişlerim kendiliğinden eriyen dikiş bunlar ne zaman eriyeme başlayacak :))
Sağol canım.Yeni ameliyat olan arkadaslara gecmis olsun diliyorum ve insallah istediginiz gibi olmustursikintisiz atlatirsiniz umarim
Seninle aramızda bir gün vardı. Ben hastahanedeyken siz ertesi gün 16 gibi girdiniz herhalde.Bugün 9. Günüm
Ay.inşallah inşallah sende cok rahat geçirirsin. Hiç korkma inan zor bir dönem değil. Sadece kollarını fazla kaldırma. Yani omuz üzeri kaldırma. En fazla her eline birer kilo ağırlık taşıyabilirsiniz. Çatal bıçak ile yemeğinizi yiyebilirsiniz. Birde itme ve çekme olmamalı uc dört hafta demişti doktor bana.Sıra bana geldi artık,hastaneye yerlestim,sabah 8de ameliyat,cok cok cok heyecanliyimmmmm
Yok burda kullanılmıyor artık.Sanirim goguslerin buyuklugune gore karar veriyorlar,dren ve sargi konusunu yani
Avrupada göğüs altını ölçüyor o mesela 75 80 85 90 gibi oluyor o göğüs altındaki bedenin daha sonra göğsün büyüklüğü coplarla ayrılır. A B C D DD E F vs vs böyle devam ediyor Kurt ye kadar. A en küçük göğüs alfabeyi çıktıkça göğusun büyüklüğünü gösteriyor.Bide bu cup falan diyorsunuz arkadaşlar onu ben anlamadım 70 cup 80 SS bunlar ne demek bilen anlatabilirse sevinirim tşkrler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?