Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kızlar bu ameliyatın fiyatı ne ortalama ve kilo alma durumunuzda dikişlere bişey oluyor mu

Yeni ameliyat olan arkadaslara gecmis olsun diliyorum ve insallah istediginiz gibi olmustur sikintisiz atlatirsiniz umarim

Arkadaşlar ya bu şişlikler ne zaman geçmeye başlıyor ve benim dikişlerim kendiliğinden eriyen dikiş bunlar ne zaman eriyeme başlayacak :))
Nerden zaman ameliyat oldunuz??
Benimkide kendiliğinden eriyen dikişler den yarın benim 10. günüm yarın kontrolüm var ve bantlar değiştirilecek erimiyen dikiş varsa alınacak.
Şişliklerİnşallah bir kısmı ilk haftada iner ama 6 aya kadar biraz şişkin olur

Sıra bana geldi artık,hastaneye yerlestim,sabah 8de ameliyat,cok cok cok heyecanliyimmmmm
Ay.inşallah inşallah sende cok rahat geçirirsin. Hiç korkma inan zor bir dönem değil. Sadece kollarını fazla kaldırma. Yani omuz üzeri kaldırma. En fazla her eline birer kilo ağırlık taşıyabilirsiniz. Çatal bıçak ile yemeğinizi yiyebilirsiniz. Birde itme ve çekme olmamalı uc dört hafta demişti doktor bana.

Yarın 10. günüm kontrolüm var, dikiş üzerine yapıştırılmiş yara iyileştirme bantı çıkartılacak ve yenisi yapıştırılacak. Çok ağrıyormuş bu işlem, hadi hayırlısı.

Arkadaşlar lütfen bana bilgisi olan varsa cvp yazabilirmi? Devlet hastanesine gittim doktorum rapor al gel ücretsiz yapayım ameliyatı dedi.ve sadece üniversite hastaneleri rapor verir dedi.rapor alan varmı ve nasıl aldı kaç doktor muayene etti cvp lütfen

Bide bu cup falan diyorsunuz arkadaşlar onu ben anlamadım 70 cup 80 SS bunlar ne demek bilen anlatabilirse sevinirim tşkrler

Bide bu cup falan diyorsunuz arkadaşlar onu ben anlamadım 70 cup 80 SS bunlar ne demek bilen anlatabilirse sevinirim tşkrler
Avrupada göğüs altını ölçüyor o mesela 75 80 85 90 gibi oluyor o göğüs altındaki bedenin daha sonra göğsün büyüklüğü coplarla ayrılır. A B C D DD E F vs vs böyle devam ediyor Kurt ye kadar. A en küçük göğüs alfabeyi çıktıkça göğusun büyüklüğünü gösteriyor.
Benim gögüs altı 75 yani sırt bölgem çok ince ama göğüs G kup idi. Şimdi 75 C
Sen a mı bu mi c mi deniyete anlarsin sutyen alışverişine çıktığında. İç çamaşırı satan mağazacılar da ölçüp size ölçüsü ve hangi kup olduğunu söyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…