Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Sağol canım.
Sen oldun mu??

Seninle aramızda bir gün vardı. Ben hastahanedeyken siz ertesi gün 16 gibi girdiniz herhalde.

Şimdi nasılsınız??
ben ayın 12 sinde ameliyat oldum pazartesi kontrölüm var yine bakalım ne diyecek doktor soracam ona bunların hepsini şuan çok iyiyim daha rahatım artık dışarı çıkıp gezebiliyorum bile

Ben üniversite hastanesinde oldum. Sadece doktorum kontrol etti imza attı. Aynı serviste çalışan diğer doktorun kaşesini de bastılar. Bide genel cerraha çıktım o da sadece sordu şikayetin ne dedi o kdar. 3 imzayla normal bi rapor verdiler heyet raporu vs almadım

Ben üniversite hastanesine gittim ölçtü ve ücretsiz olur dedi... Rapor falan istemedi belki kendileri düzenliyorlardır...
Ama devlet hastanesi biz artık rapor vermiyoruz üni hastanesinde ücretsiz demişti..devlet hastanesi 2000 küsür tutar demişti...

Cvp veren herkese çok teşekkür ederim. İnşallah bi sorun çıkmaz benide üniversite hastanesine yönlendirdiler korkuyorum rapor vermezler diye o yüzden sizden fikir alayim dedim

İnşallah bu ameliyatı olurum gömlek uzun elbise giyerim eşarbımla görüşünü kapatmak zorunda kalmaktan Yoruldum valla bel ağrılarından biktim bel ve boyun fıtığı oldum çok ağırlar çok çabuk yoruluyorum iş yaparken çok çok zor bi durum allahım herkesin yardımcısı olsun çeken bilir ((

Şikayetleriniz bel ağrıları pişik sütyen askı izleri çabuk yorulmak mıydı .benim şikayetlerim bunlar

Slm kızlar şimdi daha iyiyim elimden geldiği kadar ameliyatı anlatmaya çalışacağım.ilk gittiğimde doktorum çizim yaptı ..çok küçük olsun dedim olmaz dedi hoş durmaz ..sonrasında odamda varis çorabı ve onluk verildi onu giydim ve heyecanlı yolculuk başladı arkada gözü yaşlı kızımı ve ailemi bırakarak el salladim sonrasında ameliyathanede doktorum bekliyordu .orada herkes şen şakrak müzik çalıyor ama ben korkular içinde. Sonra anestezi uzmanı damar yolu açtı serum taktı ve seruma iğne ile birşey katarken gözüm bulaniklaşti ne yapıyorsun sen bana dedim güldü ve gerisini hatırlamıyorum. 5 te ameliyat başladı 9:30 da bitti uyandiğimda titriyordum zangir zangir. Ayiltma odasında sıcak hava verdiler isinmam için odama uyanık gittim .sonda takılmıştı uyandiğimda ve iki dren takılıydı .ameliyattan 2 saat sonra sutyen taktılar 80b.6 saatte bir ağrı kesici ve antibiyotik verdiler sabahına taburcu oldum yarın drenlerim çıkacak sonrasında olanları anlatirim

Şikayetleriniz bel ağrıları pişik sütyen askı izleri çabuk yorulmak mıydı .benim şikayetlerim bunlar.geçmiş olsun kaçbnedendi göğüs ölçünuz acaba

Nasıl ölçtü muayenennasıl y yapildi acaba E="Altan30, post: 44785953, member: 728737"]Ben üniversite hastanesine gittim ölçtü ve ücretsiz olur dedi... Rapor falan istemedi belki kendileri düzenliyorlardır...
Ama devlet hastanesi biz artık rapor vermiyoruz üni hastanesinde ücretsiz demişti..devlet hastanesi 2000 küsür tutar demişti...[/QUOTE]
Nasil

bişey soracam benim sütyen etiketin de şunlar yaziyo EUR 95B .TR 95B. FR 110B.GB 42B yaziyo bu ne demek oluyo siz biliyormusunuz acaba.tabi bu beden artık olmuyo alttan üstten göğsüm taşıyo çok kötü bi görüntü oluyo maalesef

Kızlarrrrrr çok çok iyiyim korktuğum kadar değilmiş narkozdan çıkınca titremedim bile,sadece ağrı kesici verilinceye kadar 5-10 dak ağrı hissettim hepsi bu kadar,hiç korkmayın hepiniz olun ve bu yükten kurtulun.oh beee dünya varmış hepimize olmuşlara ve olacaklara geçmiş olsun herkese çok teşekkür ediyorum kendimi bu ameliyata hazırlamamda bu sitenin çok faydasını gördüm.teşekkürlerrrrrr

Çok geçmiş olsun çok sevindim darısı başımıza

ben ayın 12 sinde ameliyat oldum pazartesi kontrölüm var yine bakalım ne diyecek doktor soracam ona bunların hepsini şuan çok iyiyim daha rahatım artık dışarı çıkıp gezebiliyorum bile
Evet bende 11. De olmuştum.
İyi olmana sevindim. Ben bugün kontrole gittim yeni bantlar yapıştırıldi, göğüslerim çok gUzel olmuş, şimdide bana küçük geldiler sanki
3mm açılma vardı dikişler de. Erken işe başladım evde hele hiç rahat durmuyorum, çünkü kendimi çok iyi hissediyordūm.
Sana demek istediğim iyi de hissetsen kendini, çok dikkat et kollarını fazla kaldırma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…