- 28 Aralık 2015
- 24
- 4
- 1
- 36
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #21.121
ben ayın 12 sinde ameliyat oldum pazartesi kontrölüm var yine bakalım ne diyecek doktor soracam ona bunların hepsini şuan çok iyiyim daha rahatım artık dışarı çıkıp gezebiliyorum bileSağol canım.
Sen oldun mu??
Seninle aramızda bir gün vardı. Ben hastahanedeyken siz ertesi gün 16 gibi girdiniz herhalde.
Şimdi nasılsınız??
Ben üniversite hastanesinde oldum. Sadece doktorum kontrol etti imza attı. Aynı serviste çalışan diğer doktorun kaşesini de bastılar. Bide genel cerraha çıktım o da sadece sordu şikayetin ne dedi o kdar. 3 imzayla normal bi rapor verdiler heyet raporu vs almadımArkadaşlar lütfen bana bilgisi olan varsa cvp yazabilirmi? Devlet hastanesine gittim doktorum rapor al gel ücretsiz yapayım ameliyatı dedi.ve sadece üniversite hastaneleri rapor verir dedi.rapor alan varmı ve nasıl aldı kaç doktor muayene etti cvp lütfen
Ben üniversite hastanesine gittim ölçtü ve ücretsiz olur dedi... Rapor falan istemedi belki kendileri düzenliyorlardır...Arkadaşlar lütfen bana bilgisi olan varsa cvp yazabilirmi? Devlet hastanesine gittim doktorum rapor al gel ücretsiz yapayım ameliyatı dedi.ve sadece üniversite hastaneleri rapor verir dedi.rapor alan varmı ve nasıl aldı kaç doktor muayene etti cvp lütfen
Umarım kolayca atlatmişsindir canım güzel haberlerini bekliyorumSıra bana geldi artık,hastaneye yerlestim,sabah 8de ameliyat,cok cok cok heyecanliyimmmmm
Evet şikayetler bunlardi.teşekkür ederim.80 d cuptan taşıyordu şu an 80 bŞikayetleriniz bel ağrıları pişik sütyen askı izleri çabuk yorulmak mıydı .benim şikayetlerim bunlar.geçmiş olsun kaçbnedendi göğüs ölçünuz acaba
Ben de 85 b oldumEvet şikayetler bunlardi.teşekkür ederim.80 d cuptan taşıyordu şu an 80 b
Teşekkür ederimGeçmiş Olsun
İnş canım teşekkür ederimSkarabolen veBirnes iyi ve memnun olmaniza cok sevindem valla ameliyat olali bende cok mutluyum herhangi bir sikinti ilede karsilasmadan iyilesirsiniz insallah
Çok geçmiş olsun çok sevindim darısı başımızaKızlarrrrrr çok çok iyiyim korktuğum kadar değilmiş narkozdan çıkınca titremedim bile,sadece ağrı kesici verilinceye kadar 5-10 dak ağrı hissettim hepsi bu kadar,hiç korkmayın hepiniz olun ve bu yükten kurtulun.oh beee dünya varmış hepimize olmuşlara ve olacaklara geçmiş olsun herkese çok teşekkür ediyorum kendimi bu ameliyata hazırlamamda bu sitenin çok faydasını gördüm.teşekkürlerrrrrr
Evet bende 11. De olmuştum.ben ayın 12 sinde ameliyat oldum pazartesi kontrölüm var yine bakalım ne diyecek doktor soracam ona bunların hepsini şuan çok iyiyim daha rahatım artık dışarı çıkıp gezebiliyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?