- 20 Aralık 2015
- 98
- 43
- 3
- 58
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #21.141
Hiç korkma heyecan yapma sağ salim atlatirsin inşArkadaşlar 5 Şubat'ta ameliyata giriyorum. Ayın 2'sinde iki doktora daha muayene olucam, imzaları gerekmiş. 4 unde yatış işlemleri gerçekleşecek. Devlet hastanesinde olucam ameliyatımı. Bir ücret ödememe gerek yokmuş, sağlık kapsamına giriyor. Çok heyecanliyim, burayı okudukça daha da heyecanlanıyorum.
Hiç korkma heyecan yapma sağ salim atlatirsin inş
Sevgili Birnes, çok geçmiş olsun tekrar, direnleriniz bu durumda ameliyattan sonra 3.gün çıkmış oldu sizin drnuz biraz daha geç çıkarıyor sanırım, şu an sadece bant ve sporcu sütyeni mi var? Sargı yapmadı mı?Benim drenler çıktı bugün bandajlarda hiç acimadi gayet iyiyim
Benim direnlerim 1. Hafta çıkmıştı :)Sevgili Birnes, çok geçmiş olsun tekrar, direnleriniz bu durumda ameliyattan sonra 3.gün çıkmış oldu sizin drnuz biraz daha geç çıkarıyor sanırım, şu an sadece bant ve sporcu sütyeni mi var? Sargı yapmadı mı?
Bazı doktorlar daha fazla tutuyor bazısı bir gün bazıları hiç dren kullanmiyormuş ama epey pis kan aktı dışarı bence dren birgunden fazla kalmalı .sargı yok gogus ucunda ve alt tarafta ince bant var çok bakamadim ben.sutyeni zaten ameliyattan 2 saat sonra takmışlardı hala duruyor.minnak olmuşlar daha şişler inecek dedi doktorum :)Sevgili Birnes, çok geçmiş olsun tekrar, direnleriniz bu durumda ameliyattan sonra 3.gün çıkmış oldu sizin drnuz biraz daha geç çıkarıyor sanırım, şu an sadece bant ve sporcu sütyeni mi var? Sargı yapmadı mı?
Oy oy ben bir hafta sıkılırımBenim direnlerim 1. Hafta çıkmıştı :)
Bende sıkılmıştım ama kanamam fazla olduğu için doktorum çıkarmadı ben de bişey demedim tabi içerde kalıp ödem yapıcağına :)Oy oy ben bir hafta sıkılırım
Ben bursa yüksek ihtisas araştırma hastanesinde oldum, şimdilik herşey yolunda ama sigara kulananlar benim gibi değiller,hem nefes darlığı var, ağrıları daha fazla, drenler bile duruyor hala. Ameliyattan birkaç ay önce bırakın ve yeni göğüslerle yeni hayata başlayın.Merhaba hangi devlet hastahanesinde oluyosun bende olucam da
Krem verdimiBenim drenler çıktı bugün bandajlarda hiç acimadi gayet iyiyim
batikon verdi pansuman için şimdilik perşembe yine gidicem kontrol e eriyen dikişler var ama alalım çok kalmasın dediKrem verdimi
Korkacak birşey yokmuş canım bende 3 gün önce öğrendim rahat olun inş bundan sonraki devrede böyle rahat geçerArkadaslar herkeze merhaba bende meme küçültme ameliyatı olmayı çok istiyorum ama korkularımıda yenemiyorum bu ameliyatı edirne Trakya universitesinde olacağım dr.serkan balta ya duydunuzmu hiç
daha muayene olmadım bilee pazartesı gıtmeyı düşünüyorum
Ah canim tebrikler allah yardimcin olsun, oyle duyqulandimki sanki ben olmusum kij, cok heyecanlandim, yeni goguslerinizi beyendinizmi?Slm kızlar şimdi daha iyiyim elimden geldiği kadar ameliyatı anlatmaya çalışacağım.ilk gittiğimde doktorum çizim yaptı ..çok küçük olsun dedim olmaz dedi hoş durmaz ..sonrasında odamda varis çorabı ve onluk verildi onu giydim ve heyecanlı yolculuk başladı arkada gözü yaşlı kızımı ve ailemi bırakarak el salladim sonrasında ameliyathanede doktorum bekliyordu .orada herkes şen şakrak müzik çalıyor ama ben korkular içinde. Sonra anestezi uzmanı damar yolu açtı serum taktı ve seruma iğne ile birşey katarken gözüm bulaniklaşti ne yapıyorsun sen bana dedim güldü ve gerisini hatırlamıyorum. 5 te ameliyat başladı 9:30 da bitti uyandiğimda titriyordum zangir zangir. Ayiltma odasında sıcak hava verdiler isinmam için odama uyanık gittim .sonda takılmıştı uyandiğimda ve iki dren takılıydı .ameliyattan 2 saat sonra sutyen taktılar 80b.6 saatte bir ağrı kesici ve antibiyotik verdiler sabahına taburcu oldum yarın drenlerim çıkacak sonrasında olanları anlatirim
Şu an yanlarda şişlikler var onlar inecek dedi doktorum eski goguslerimi düşününce bu şiş halleri bile çok çok iyi silikonlu gibi doktorum üst kısmı bilerek dolgun bıraktım dedi 80 b sutyen elime alıyorum küçücük onların bana olması müthiş bir duyguAh canim tebrikler allah yardimcin olsun, oyle duyqulandimki sanki ben olmusum kij, cok heyecanlandim, yeni goguslerinizi beyendinizmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?