Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Çok ağrınız oldumu bende küçültmeyi düşünüyorum ama ağrısına dayanamazssamm diyede cçok korkuyorum

Kesinlikle dayanılmayacak gibi değil,benim hayal ettiğimden daha hafif geçti,ömür boyu bu yükü taşımaktansa 15 gün sıkıntı yaşamak daha kolay

Birnes... LÜTFƏN yalvariyorum mümkünsə yeni goguslerinizin fotosunu bana göndərin, ben agridan dolayi hic korkmuyorum, sadece kalpden amelliyat olmusum , diye endişeleniyorum, acaba qercekdende istedigim qibi kücülte bileceklermi doktorlar, birde bende koltuk altimdada biraz şislikler var sanki, koltuk alti meme diyorlar qaliba,

Tes
Teşekkür ederim canm çok şükür atlattım..sende durum nasıl iyisindir umarim

Şu an bende pek bakamiyorum ileride inş

CIPCIP canim nasilsin, ben coktan bu siteyi takib ediyorum, herhanqi bir agriniz siziniz varmı?
Beyeniyormusunuz göğuslerinizi?
Mümkünse lütfen foto atardiz

Nasil[/QUOTE]
Resmen metreyi aldı ve omzumdan ve boynumun altındaki kemikten meme ucuna kadar ölçtü sanırım... Utandığım işin nereyi Nasıl ölçtü bakamadım malesef... Ölçüde söylemedi...

Çok geçmiş olsun ama eski fotonuza göre sanki dikişler daha kötüye gitmiş gibi... Ya da çektiğiniz yön farklı anlayamadım göğsün alt tarafındaki dikiş di mi orası! Bence acilen müdehale edilmeli gibi... Doktor ne diyor? Almanya ya döndünüz mü? Doktorunuz çok profesyonel ameliyatı olduğunuz Zaman çok uygun ama niye böyle dikişler? Sigara içiyorum demişsiniz ameliyat öncesi ve sonrası içtiniz mi? Ne çok sordum ama canım sıkıldı durumunuza...

Evet Almanyadayim suan yarin Dr gidecegim dikis yerlerinde problemim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…