- 24 Ocak 2016
- 14
- 3
- 1
- 37
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #21.161
Dayanılamayacak bir ağrı yok emin olunÇok ağrınız oldumu bende küçültmeyi düşünüyorum ama ağrısına dayanamazssamm diyede cçok korkuyorum
birnes merhaba..epeydir girmiyordum ama aklimdaydin ozellikle senin icin girdim foruma haber almak icin..sayfalar cok ilerlemis okuyamadim seni hemen gordum atlatmissin cok.sukur cok sevindim senin adina..hadi gozun aydin..darisi tum olmak isteyenlere...Dayanılamayacak bir ağrı yok emin olun
Şu an yanlarda şişlikler var onlar inecek dedi doktorum eski goguslerimi düşününce bu şiş halleri bile çok çok iyi silikonlu gibi doktorum üst kısmı bilerek dolgun bıraktım dedi 80 b sutyen elime alıyorum küçücük onların bana olması müthiş bir duygu
Teşekkür ederim canm çok şükür atlattım..sende durum nasıl iyisindir umarimbirnes merhaba..epeydir girmiyordum ama aklimdaydin ozellikle senin icin girdim foruma haber almak icin..sayfalar cok ilerlemis okuyamadim seni hemen gordum atlatmissin cok.sukur cok sevindim senin adina..hadi gozun aydin..darisi tum olmak isteyenlere...
Şu an bende pek bakamiyorum ileride inşBirnes... LÜTFƏN yalvariyorum mümkünsə yeni goguslerinizin fotosunu bana göndərin, ben agridan dolayi hic korkmuyorum, sadece kalpden amelliyat olmusum , diye endişeleniyorum, acaba qercekdende istedigim qibi kücülte bileceklermi doktorlar, birde bende koltuk altimdada biraz şislikler var sanki, koltuk alti meme diyorlar qaliba,
merhaba kizlaarrrr..Allaha cok sukur cok iyiyim atlattim..daha sonra uzun uzun anlaticam detaylari
.dualariniz ve desteginiz icin Allah razi olsun hepinizden ..henuz doktor gelmedi bugun taburcu olcam kismetse bakalim doktor ne dicek simdilik bu kadar darisi basiniza insaAllah
Nasil[/QUOTE]Nasıl ölçtü muayenennasıl y yapildi acaba E="Altan30, post: 44785953, member: 728737"]Ben üniversite hastanesine gittim ölçtü ve ücretsiz olur dedi... Rapor falan istemedi belki kendileri düzenliyorlardır...
Ama devlet hastanesi biz artık rapor vermiyoruz üni hastanesinde ücretsiz demişti..devlet hastanesi 2000 küsür tutar demişti...
Selam canim durumunuz aynimi, ameliyyatinızi kim yapti?Eki Görüntüle 1753847 Arkadaslar bu Foto daki gibi olan varmi yardim lütfen
Teşekkürler, allah yardimciniz olsun.Şu an bende pek bakamiyorum ileride inş
Ben de uzun zamandır olmak istiyorum ama cesaret edemiyorum. Olursam eski ve yeni resimlerimi ekliycem.. Sizin menenizi görünce dehşete düştüm acıyor mu çokEki Görüntüle 1753847 Arkadaslar bu Foto daki gibi olan varmi yardim lütfen
Evet canimSelam canim durumunuz aynimi, ameliyyatinızi kim yapti?
Dr.Fatih.Dahdelenmi?
Agrilarim varBen de uzun zamandır olmak istiyorum ama cesaret edemiyorum. Olursam eski ve yeni resimlerimi ekliycem.. Sizin menenizi görünce dehşete düştüm acıyor mu çok
Çok geçmiş olsun ama eski fotonuza göre sanki dikişler daha kötüye gitmiş gibi... Ya da çektiğiniz yön farklı anlayamadım göğsün alt tarafındaki dikiş di mi orası! Bence acilen müdehale edilmeli gibi... Doktor ne diyor? Almanya ya döndünüz mü? Doktorunuz çok profesyonel ameliyatı olduğunuz Zaman çok uygun ama niye böyle dikişler? Sigara içiyorum demişsiniz ameliyat öncesi ve sonrası içtiniz mi? Ne çok sordum ama canım sıkıldı durumunuza...Evet canim
Geçmiş olsun umarım çabucak iyileşirsiniz . Kaç gün oldu ameliyat olalıAgrilarim var
Evet Almanyadayim suan yarin Dr gidecegim dikis yerlerinde problemimÇok geçmiş olsun ama eski fotonuza göre sanki dikişler daha kötüye gitmiş gibi... Ya da çektiğiniz yön farklı anlayamadım göğsün alt tarafındaki dikiş di mi orası! Bence acilen müdehale edilmeli gibi... Doktor ne diyor? Almanya ya döndünüz mü? Doktorunuz çok profesyonel ameliyatı olduğunuz Zaman çok uygun ama niye böyle dikişler? Sigara içiyorum demişsiniz ameliyat öncesi ve sonrası içtiniz mi? Ne çok sordum ama canım sıkıldı durumunuza...
Sanırım ben ama kapanıyo artık benimkiler kapanması cok uzun sürüyor rif iğne ile pansuman yaptıktan sonra gögüs pedi koyuyorum yaranın üzerine bu acımı ağrımı azaltıyo çok geçmis olsunEki Görüntüle 1753847 Arkadaslar bu Foto daki gibi olan varmi yardim lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?