- 13 Eylül 2015
- 113
- 24
- 13
- 38
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #21.181
21 aralik da olmustumGeçmiş olsun umarım çabucak iyileşirsiniz . Kaç gün oldu ameliyat olalı
Sanırım ben ama kapanıyo artık benimkiler kapanması cok uzun sürüyor rif iğne ile pansuman yaptıktan sonra gögüs pedi koyuyorum yaranın üzerine bu acımı ağrımı
yapisma oluyormu yada olmusmuyduSanırım ben ama kapanıyo artık benimkiler kapanması cok uzun sürüyor rif iğne ile pansuman yaptıktan sonra gögüs pedi koyuyorum yaranın üzerine bu acımı ağrımı azaltıyo çok geçmis olsun
Devlet hastahanesine gittigimde banna heyet raporunun kalktigini soyledi 5000 tl ucret oldugunu soyledi acaba bu fiyat universite hastahanelerinde degisiyormudurBende devlet hastanesine gittim ama ücretsiz olması için üniversite den rapor alman gerek dediler ben bu işten bişey anlamadım valla offff ya nasıl kurtulacam bu halden yarabbi yardım et
Hayır olmadı südyen yarayı daha cok acmistı gögüs pedi aklıma geldi denefim cok rahat ettim doktorumda sordugumda zararı olmaz dedi
Allah şifa versinEki Görüntüle 1753847 Arkadaslar bu Foto daki gibi olan varmi yardim lütfen
Herkezde olacak diye birsey yok aslinda cok rahatlamistim korkmayin lütfenAllah şifa versinkorkuyorum böyle gordukce
Bana Pedin fotosunu atarmisinHayır olmadı südyen yarayı daha cok acmistı gögüs pedi aklıma geldi denefim cok rahat ettim doktorumda sordugumda zararı olmaz dedi
Canım çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm umarım biran önce geçerEki Görüntüle 1753847 Arkadaslar bu Foto daki gibi olan varmi yardim lütfen
Martmı21 martta olmuş sanırım
Rica ederim farklı markalarıda vardır göğüs pedi diyince verirler zaten ..faydası olur inş ben cok faydasını gördüm hala kullanıyorum yarın kontrol var doktor bakıp gerekirse yeniden dikecek ins gerekmez..
İnş gerekmez zaten 6 ay sonra bi düzeltme daha yapılcak defalarca dikiş atılmıs olmaz..bu günleri unutup iykide bu amaliyatı olmuşum diyebilmeyi çok istiyorum..Durumunun daha iyi olmasına çok sevindim, umarım ilave dikiş gerekmez
21 aralık yerine mart yazmışım... Çünkü ben tam 21 marta ameliyat günü aldım...21 martta olmuş sanırım
Üniversite hastanelerinde rapor devam ediyor bana ücretsiz yapıcaz dediler...Devlet hastahanesine gittigimde banna heyet raporunun kalktigini soyledi 5000 tl ucret oldugunu soyledi acaba bu fiyat universite hastahanelerinde degisiyormudur
Kendimin ameliyat tarihiyle karıştırmışım... 21 martta ben olucam.:. Korkmaya başladım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?