- 18 Kasım 2015
- 105
- 28
- 98
- 45
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #21.201
Kişiye göre degisiyor benim sorunlu oldu 3. Gün taburcu oldum 1 gün sonrada taburcu olan var..Arkadaşlar hastanede kaç gün kaldınız ? Kaçıncı gün evedöndünüz,.
Havalar çok ısınmaz inşallah martın sonumda...Kendimin ameliyat tarihiyle karıştırmışım... 21 martta ben olucam.:. Korkmaya başladım...
Hayır ben hiç sigara kullanmıyorum..Heyhexhey ve tcarzu06 sigara kullanıyor musunuz?
İnş canım allah şifa versin sanadaHerkezde olacak diye birsey yok aslinda cok rahatlamistim korkmayin lütfen
Ben gece oldum sabah evdeydimArkadaşlar hastanede kaç gün kaldınız ? Kaçıncı gün evedöndünüz,.
Benim sol göğsüm kapandı sağ cok az kaldı haftaya kadar iyce kapanır heralde dikişe gerek kalmıycak gibiBiraz düzelme oldumu sende eskiye göre
Aynen canim Ben de soka girdim resmem sakinlestirici felan verdiler piskoloji diye birsey kalmamisti Ben daha halen agliyorum görünce inssallah iylesiriz ve kimsenin basina bizimkisi gibi problemler gelmezamaliyat olacak arkadaşlarım bu amaliyatı sorunsuz atlatanlarda var sorunlu atlatanlarda mesela benimki acılan yaralardan dolayı bayabi zor geçti ama amacım sizleri korkutmak değil yaşadığım sıkıntıları hep burada paylaştım çünki ben amaliyat olmadan önce hep güzel şeyler okudum agrı olmuycak acı olmuyca gögüsler mükemmel vs ve kendimi bu güzel şeylere hazırladım hersey harika olcaktı benim için :) neyse amaliyat oldum 10 gün hiç görmedim ama bandajlar acıldında beklediğim hiç bir şey yoktu ve ben şoka girdim noldu bana nolmuş böyle falan günlerce ağladım ben naptım pisikoloji altüst yani demek istedigim bu tür olaylarıda görmüs olsaydım ben bukadar panik korku yaşamazdım kendinizi her duruma hazırlayın umarım sizler sorunsuz atlatırsınız ..
Sagol canimCanım çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm umarım biran önce geçer
Bekledigim hicbirsey yoktu derken,yani beklediginden kucuk ya da buyukmuydu ya da asimetrikmiydi sorabilirmiyim.benimkiler de bekledigimden kucuk gorunuyor ama takilmamaya calisiyorum,ben de pisman olmaktan cok korkuyorum ilerdeamaliyat olacak arkadaşlarım bu amaliyatı sorunsuz atlatanlarda var sorunlu atlatanlarda mesela benimki acılan yaralardan dolayı bayabi zor geçti ama amacım sizleri korkutmak değil yaşadığım sıkıntıları hep burada paylaştım çünki ben amaliyat olmadan önce hep güzel şeyler okudum agrı olmuycak acı olmuyca gögüsler mükemmel vs ve kendimi bu güzel şeylere hazırladım hersey harika olcaktı benim için :) neyse amaliyat oldum 10 gün hiç görmedim ama bandajlar acıldında beklediğim hiç bir şey yoktu ve ben şoka girdim noldu bana nolmuş böyle falan günlerce ağladım ben naptım pisikoloji altüst yani demek istedigim bu tür olaylarıda görmüs olsaydım ben bukadar panik korku yaşamazdım kendinizi her duruma hazırlayın umarım sizler sorunsuz atlatırsınız ..
Dikislerin goruntusumuydu sok eden,anlayamadimAynen canim Ben de soka girdim resmem sakinlestirici felan verdiler piskoloji diye birsey kalmamisti Ben daha halen agliyorum görünce inssallah iylesiriz ve kimsenin basina bizimkisi gibi problemler gelmez
Dikislerin goruntusumuydu sok eden,anlayamadim[/ya
yasadigim problemler ve dikislerin görüntüsü agrilar beni zaorladi ama kücüklügü yada sekil görüntüsü beni etkilemedi zaten olabildiyince kücük istemistimDikislerin goruntusumuydu sok eden,anlayamadim
Valla büyükmü kücükmü hic umrumda olmadı halande öyle sadece görüntü cok kötüydü sağ gögsümün altinda fazla bir parca var ve cok cirkin duruyor yani gögüsüm iki kat gibi 6 ay sonra düzeltilecekBekledigim hicbirsey yoktu derken,yani beklediginden kucuk ya da buyukmuydu ya da asimetrikmiydi sorabilirmiyim.benimkiler de bekledigimden kucuk gorunuyor ama takilmamaya calisiyorum,ben de pisman olmaktan cok korkuyorum ilerde
Cok uzuldum arkadasim,inan hepsi duzelecek,biraz daha zamana ihtiyacin var,moralini bozmamaya calis,ben de henuz tam acik gormedim,bandajlar var hala,kendimi olumsuz sonuclara da hazirlamaya calisiyorum,bu yazilanlari okudukca,bugun 4.gunum henuz...Valla büyükmü kücükmü hic umrumda olmadı halande öyle sadece görüntü cok kötüydü sağ gögsümün altinda fazla bir parca var ve cok cirkin duruyor yani gögüsüm iki kat gibi 6 ay sonra düzeltilecek
Hangi üniversite hastanesi acaba?Bilgi verebilir misiniz?Üniversite hastanelerinde rapor devam ediyor bana ücretsiz yapıcaz dediler...
Çok geçmiş olsun inş hic sorun yaşamazsınCok uzuldum arkadasim,inan hepsi duzelecek,biraz daha zamana ihtiyacin var,moralini bozmamaya calis,ben de henuz tam acik gormedim,bandajlar var hala,kendimi olumsuz sonuclara da hazirlamaya calisiyorum,bu yazilanlari okudukca,bugun 4.gunum henuz...
Çok geçmiş olsun öncelikle.Hangi hastanede oldunuz ve doktorunuz kimdi ?Birde ne kadara yaptılarBen dün ameliyat oldum bugün drenler çıktı pazartesi ilk kontrolüm var ben de bugün ilk defa gördüm yeni halimi ve bana da minnacık geldi ama doktorum da büyükmü kaldı acaba diye düşünmüş. Demek ki herkes aynı şeyi hissediyor birden küçülünce gözümüz zor alışıyor galiba ama çookk güzel göründü gözüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?