Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

amaliyat olacak arkadaşlarım bu amaliyatı sorunsuz atlatanlarda var sorunlu atlatanlarda mesela benimki acılan yaralardan dolayı bayabi zor geçti ama amacım sizleri korkutmak değil yaşadığım sıkıntıları hep burada paylaştım çünki ben amaliyat olmadan önce hep güzel şeyler okudum agrı olmuycak acı olmuyca gögüsler mükemmel vs ve kendimi bu güzel şeylere hazırladım hersey harika olcaktı benim için :) neyse amaliyat oldum 10 gün hiç görmedim ama bandajlar acıldında beklediğim hiç bir şey yoktu ve ben şoka girdim noldu bana nolmuş böyle falan günlerce ağladım ben naptım pisikoloji altüst yani demek istedigim bu tür olaylarıda görmüs olsaydım ben bukadar panik korku yaşamazdım kendinizi her duruma hazırlayın umarım sizler sorunsuz atlatırsınız ..

Bugün Trakya üniversitesi tıp fakultesıne gıttım daha kapıdan gırıste 110 lira muayene ucretı ıstedıler esım bıraz tepkısını gösterince ppara almaktan vazgectıler yada ıslerıne gelmedı sonrasında dr serkan balta 8 kattakı ofısıne çıktık muayene gezel geçti ornek gecmıstekı hastaların fotoğraflarını gösterdi gayet başarılı hakkını yıyemem ama ameliyat ıcın gun belirleme asamasına geldıgımızde heyet raporunu aldıktan sonra ufak bır mıktar odeme sonrası ameliyatı gerceklestırebılecegını söyledi (2.500 tl cik) esımle bereber düşünmek ıcın musade ıstedık ve çıktık daha sonrasında esımın dr. olan ablasına durumu anlattık normalde heyet raporundan amelıyat olmam kararı cıkmıs olmasına ragmen hastahanelerının (tıcarethanelerının) sağlık kurulu raporu veremeyecegı ayrıca dıkış parası hoca parası adı altındada bazı odemelerının yapılacağını doktor olan ablama söylemiş ıstersenız başka unıversıte hastahanelerı var kurul raporuyla ucretsız yapıyor bızımkı ozele gırıyor demesı uzerıne ablam gorusmeyı sollandırdı .
Anlayacagınız kurul raporu alınması ıle ucretsız yapılabılen bu operasyonu para karsılıgı yapmak ıstedıklerı ıcın operasyonumu başka bır unıversıte hastanesınde yaptırmayı düşünüyorum.
sizlerle hayırlı haberımı paylaşmak ısterdım fakat tıcarı zıhnıyete sahıplenmıs Trakya unıversıtesı ve drlarından uzak durun ölçülerüm bırı 29 diğeri 30 olduğu halde benden ucret ıstedıler .

Aynen canim Ben de soka girdim resmem sakinlestirici felan verdiler piskoloji diye birsey kalmamisti Ben daha halen agliyorum görünce inssallah iylesiriz ve kimsenin basina bizimkisi gibi problemler gelmez

Bekledigim hicbirsey yoktu derken,yani beklediginden kucuk ya da buyukmuydu ya da asimetrikmiydi sorabilirmiyim.benimkiler de bekledigimden kucuk gorunuyor ama takilmamaya calisiyorum,ben de pisman olmaktan cok korkuyorum ilerde

Bekledigim hicbirsey yoktu derken,yani beklediginden kucuk ya da buyukmuydu ya da asimetrikmiydi sorabilirmiyim.benimkiler de bekledigimden kucuk gorunuyor ama takilmamaya calisiyorum,ben de pisman olmaktan cok korkuyorum ilerde
Valla büyükmü kücükmü hic umrumda olmadı halande öyle sadece görüntü cok kötüydü sağ gögsümün altinda fazla bir parca var ve cok cirkin duruyor yani gögüsüm iki kat gibi 6 ay sonra düzeltilecek

Cok uzuldum arkadasim,inan hepsi duzelecek,biraz daha zamana ihtiyacin var,moralini bozmamaya calis,ben de henuz tam acik gormedim,bandajlar var hala,kendimi olumsuz sonuclara da hazirlamaya calisiyorum,bu yazilanlari okudukca,bugun 4.gunum henuz...

Cok uzuldum arkadasim,inan hepsi duzelecek,biraz daha zamana ihtiyacin var,moralini bozmamaya calis,ben de henuz tam acik gormedim,bandajlar var hala,kendimi olumsuz sonuclara da hazirlamaya calisiyorum,bu yazilanlari okudukca,bugun 4.gunum henuz...
Çok geçmiş olsun inş hic sorun yaşamazsın

Çok geçmi
Çok geçmiş olsun öncelikle.Hangi hastanede oldunuz ve doktorunuz kimdi ?Birde ne kadara yaptılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…