- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #21.221
Ben amaliyat olalı iki buçuk ay oldu.bende zonguldak Üniversitesi hastanesinde oldum amaliyatı. Benim örçülerim biri 36 öbürü 39 örçülerim,inanın çok rahatsız vericiydi.hem görsel hem sağlık açısından.bana heyet raporu vermediler.girdiğim doktorlar biz artık rapot vermşyoruz dediler.doktor bu örçüleri devlet karşılamıyor dedi ve bana seni programa alabiliriz dedi.ücreti 2.500 tl dedi.bana bir numara verdi ve oradan amaliyatta ne gerekiyorsa gelecek malzemeler dedi.yani biz parayı havale yoluyla malzeme alınan yere yolladık.doktorla anlaşmalıymış.yani anlamıyorum devlet karşılıyorsa neden benden bu parayı aldıla anlamadım. Benim örçülerim yeterli değilmiydi.Bugün Trakya üniversitesi tıp fakultesıne gıttım daha kapıdan gırıste 110 lira muayene ucretı ıstedıler esım bıraz tepkısını gösterince ppara almaktan vazgectıler yada ıslerıne gelmedı sonrasında dr serkan balta 8 kattakı ofısıne çıktık muayene gezel geçti ornek gecmıstekı hastaların fotoğraflarını gösterdi gayet başarılı hakkını yıyemem ama ameliyat ıcın gun belirleme asamasına geldıgımızde heyet raporunu aldıktan sonra ufak bır mıktar odeme sonrası ameliyatı gerceklestırebılecegını söyledi (2.500 tl cik) esımle bereber düşünmek ıcın musade ıstedık ve çıktık daha sonrasında esımın dr. olan ablasına durumu anlattık normalde heyet raporundan amelıyat olmam kararı cıkmıs olmasına ragmen hastahanelerının (tıcarethanelerının) sağlık kurulu raporu veremeyecegı ayrıca dıkış parası hoca parası adı altındada bazı odemelerının yapılacağını doktor olan ablama söylemiş ıstersenız başka unıversıte hastahanelerı var kurul raporuyla ucretsız yapıyor bızımkı ozele gırıyor demesı uzerıne ablam gorusmeyı sollandırdı .
Anlayacagınız kurul raporu alınması ıle ucretsız yapılabılen bu operasyonu para karsılıgı yapmak ıstedıklerı ıcın operasyonumu başka bır unıversıte hastanesınde yaptırmayı düşünüyorum.
sizlerle hayırlı haberımı paylaşmak ısterdım fakat tıcarı zıhnıyete sahıplenmıs Trakya unıversıtesı ve drlarından uzak durun ölçülerüm bırı 29 diğeri 30 olduğu halde benden ucret ıstedıler .
Ölçülerin kaç olması lazım be nasıl ölçülüyor kızlar
Köprücük kemiğinden göğüz ucuna kadar 40 santim olmalıymış.bana öyle dediler ve benim amaliyatımı ücretsiz yapmadılar.Ölçülerin kaç olması lazım be nasıl ölçülüyor kızlar
40 mı bi arkadaş biri 26 biri 30 yazmış ücretsiz olucam falan yazmışKöprücük kemiğinden göğüz ucuna kadar 40 santim olmalıymış.bana öyle dediler ve benim amaliyatımı ücretsiz yapmadılar.
Zonguldak Üniversitesi hastanesi bu kuralı koymuş.bende anlamadım burdaki bayanların brnden küçük ücretsiz olmuşlar. Valla doktorlarada güvenmiyorum artık.cebini nasıl dolduracağını düşünüyorlar.bazıları tabi,ama böyle olmamalı.burda okudukça ücretsiz amaliyat olanları moralim bozuluyor.zengin olsam takmıyacam da,durumum o kadar iyi de sayılmaz.neyse haksız iş yaptılarsa yanlarına kalmasın diyecek bir sözüm yok40 mı bi arkadaş biri 26 biri 30 yazmış ücretsiz olucam falan yazmış
ucretsız olması ıcın boyun düzleşmesi fıtık vs sorunlar olcakmıs rapor öyle verılıyorArkadaşlr tam nasıl ölçtuler tarif eder misiniz ve kaç cm olunca ücretsiz oluyo kesin bilgisi olan lütfen cvp yazabilirmi???????
çapa hastahanesi 7000 tl istedi ölçülerim 29 dıgeri 30cm olduğu haldeucretsız olması ıcın boyun düzleşmesi fıtık vs sorunlar olcakmıs rapor öyle verılıyor
olur ozaman fızk tedaviden rapor alırsan2 boyun fıtığı boyun düzleşmesi var bende
Bende hepsi vardı hemde cok büyüklerdi pek bilgi sahibi değildim. Muayneye gittim bu amaliyatı karşılamaz yarısını devlet yarısını siz karşılarsınız dedi rapor falan hic bahsetmedi 2.800 buldu ödeme.. Giden gitti artık yapıcak bişey yok trk dileğim saglıma kavusmakucretsız olması ıcın boyun düzleşmesi fıtık vs sorunlar olcakmıs rapor öyle verılıyor
ne zman nerde ameliyat oldunuz canmBende hepsi vardı hemde cok büyüklerdi pek bilgi sahibi değildim. Muayneye gittim bu amaliyatı karşılamaz yarısını devlet yarısını siz karşılarsınız dedi rapor falan hic bahsetmedi 2.800 buldu ödeme.. Giden gitti artık yapıcak bişey yok trk dileğim saglıma kavusmak
neresı orası unıversıte hastahanelerı yapmıyor artıkkHangi üniversite hastanesi acaba?Bilgi verebilir misiniz?
Sizin durumdayım aynı benimde.şimdi en önenlisi sağlık.Bende hepsi vardı hemde cok büyüklerdi pek bilgi sahibi değildim. Muayneye gittim bu amaliyatı karşılamaz yarısını devlet yarısını siz karşılarsınız dedi rapor falan hic bahsetmedi 2.800 buldu ödeme.. Giden gitti artık yapıcak bişey yok trk dileğim saglıma kavusmak
1 ay 20 gün oldu 2 ay olcak ankara sincan devlet hastanesinde oldumne zman nerde ameliyat oldunuz canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?