- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #21.241
Kaprihh bu hastanesine göre değişiyor.benim örçülerim biri 36 biri 39. Devlet karşılamaz dedi doktor.bazı şehirlerdede burdaki arkadaşlar benden küçük ücretsiz olmuşlar.en iyisi siz hastaneye gidip araştırın.Arkadaşlr tam nasıl ölçtuler tarif eder misiniz ve kaç cm olunca ücretsiz oluyo kesin bilgisi olan lütfen cvp yazabilirmi???????
neresı orası unıversıte hastahanelerı ya
şehire göre değişiyor.rapor için gönderdiği doktorlar bana biz artık rapor vermiyoruz dediler.fizik bakmadı bana hareketler verdi sırt ağrılarım için.cilt doktoruda krem yazdı pişiklerim için.bir genelcerrah amalıyata uygundur dedi.zonguldak burası.burda yazılanlara göre her hastane kafasına göre kural koyuyor.benden 2.500 tl ücret aldılar.Hazan Ben gittim devlete ama üniversite ye git rapor al dedi sana kesin verir dedi.kaynanam memlekete gitti gelince ilk işimiz uüniversite hastanesine gitmek olacak
Araştırma hastanelerine gidin onlar ücretsiz yapıyor şartlar uygunsaHazan Ben gittim devlete ama üniversite ye git rapor al dedi sana kesin verir dedi.kaynanam memlekete gitti gelince ilk işimiz uüniversite hastanesine gitmek olacak
Bir ücret ödediniz mi?Hangi doktora gittiniz1 ay 20 gün oldu 2 ay olcak ankara sincan devlet hastanesinde oldum
Bursa yuksek ihtisas arastirma hastanesi heyet raporu ile oldumucret odemedim,simdiye kadar hersey yolunda gidiyor,ama kendimi olumsuzluklara da hazirliyorumÇok geçmi
Çok geçmiş olsun öncelikle.Hangi hastanede oldunuz ve doktorunuz kimdi ?Birde ne kadara yaptılar
2.800 südyen falan icindeBir ücret ödediniz mi?Hangi doktora gittiniz
Gazi üniversitesi hastanesi ankaraHangi üniversite hastanesi acaba?Bilgi verebilir misiniz?
Doktor bana ölçü söylemedi sadece ücretsiz dedi ama ben hocaya değil asistana yaptırıyorum hoca farkı ne kadar bilmiyorum... Hoca için önce 110 tl muayene ücreti verip ondan sonra hocadan öğrenebilirmişim... Benim doktora ameliyat olan bir arkadaşım çok memnun hatta orada sıra beklerken başka bir bayanla karşılaştık 3 ay olmuş çok memnundu.... Onun ki 60 cm imiş ve 2 şer kilo parça çıkartmışlar...hocalarda asistana yaptırıyor inanmıyorum op. Girdiklerine... Bu arada benimki köprücük kemiğinden 29 cm..kendim ölçtüm...Gazi üniversitesi hastanesi ankara
Doktor bana ölçü söylemedi sadece ücretsiz dedi ama ben hocaya değil asistana yaptırıyorum hoca farkı ne kadar bilmiyorum... Hoca için önce 110 tl muayene ücreti verip ondan sonra hocadan öğrenebilirmişim... Benim doktora ameliyat olan bir arkadaşım çok memnun hatta orada sıra beklerken başka bir bayanla karşılaştık 3
Teşekkür ederimGazi üniversitesi hastanesi ankara
Geçmiş olsun siz hangi hastanede bmce ne kadara yaptırdınızKesinlikle dayanılmayacak gibi değil,benim hayal ettiğimden daha hafif geçti,ömür boyu bu yükü taşımaktansa 15 gün sıkıntı yaşamak daha kolay
Geçmis olsun siz hangi hastanede ve hangi doktora ameliyat oldunuz ve şuanki durumunuz nedir?Dikişlerimiz de sorunsuz iyileşir inşallah
Öncelikle çok geçmiş olsun şimdiden inşallah hayırlısı ile ağrısız kolay bir şekilde iyileşirsiniz ben annem için araştırıyorum ve sizlerin yorumlarını okudukça içimde bir umut oluyor siz hangi hastanede olcaksınız?Çok tesekkur ederim, daha önce hastane vs. ile ilgili pek deneyimim olmadı bu yüzden endişeleniyorum. İnşallah güzel bir şekilde atlaticam.
Mrb canimEki Görüntüle 1753847 Arkadaslar bu Foto daki gibi olan varmi yardim lütfen
Sag ok canim Fatih Dagdelen Dr Ben yurt disindayim ve haftaya Dr geliyor bakmaya ona göre ne yapman gerekiyorsa yapicagim ama gercekden korkuyorum artikMrb canim
Ya korkutmak için yazmak istemedim önce ama yazmak zorunda olduğumu hissettim.
Muhakkak doktora görünmeniz lazım çünkü sanki dikisleriniz açılmış ve bu enfeksiyona yol açar. Hem sizin niye dikisleriniz üzerinde yara iyileştiren bant yok?? Minimum 6 ay o bant yapıştırılacak dedi benim doktorum.
Fatih Dağdelen mi ameliyat etti sızı??
Çok büyük geçmiş olsun
Bursa yuksek ihtisas arastirma hastanesi,ben iyiyim ,6.gunumdeyim,1 subatta kontrolum var,simdilik sorunsuz gidiyor,ameliyat dahil cok onemli diyebilecegim bir agriyada sorunum olmadi cok sukurGe
Geçmis olsun siz hangi hastanede ve hangi doktora ameliyat oldunuz ve şuanki durumunuz nedir?
Bende Danimarkadayım ve burda oldum Ocak 11 inde. Yanma batma var bende ama dikişler hiç seninkisi gibi değil. Hemen antibiyotik alman lazım ve yaranın üzerinde bant olması şart. Bol bol proteinli yiyecek tüket. Doktorum ne kadar çok bol proteinli yiyecek tüketirken a kadar çabuk iyileşir yaraların demistiSag ok canim Fatih Dagdelen Dr Ben yurt disindayim ve haftaya Dr geliyor bakmaya ona göre ne yapman gerekiyorsa yapicagim ama gercekden korkuyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?