Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Arkadaşlr tam nasıl ölçtuler tarif eder misiniz ve kaç cm olunca ücretsiz oluyo kesin bilgisi olan lütfen cvp yazabilirmi???????
Kaprihh bu hastanesine göre değişiyor.benim örçülerim biri 36 biri 39. Devlet karşılamaz dedi doktor.bazı şehirlerdede burdaki arkadaşlar benden küçük ücretsiz olmuşlar.en iyisi siz hastaneye gidip araştırın.

Hazan Ben gittim devlete ama üniversite ye git rapor al dedi sana kesin verir dedi.kaynanam memlekete gitti gelince ilk işimiz uüniversite hastanesine gitmek olacak

Çok geçmi

Çok geçmiş olsun öncelikle.Hangi hastanede oldunuz ve doktorunuz kimdi ?Birde ne kadara yaptılar
Bursa yuksek ihtisas arastirma hastanesi heyet raporu ile oldumucret odemedim,simdiye kadar hersey yolunda gidiyor,ama kendimi olumsuzluklara da hazirliyorum

Son düzenleme:
Kimsenin ölçüler hakkında bişey yazıcağı yok ben en iyisi yeşilyurt araştırma hastanesine gideyim veya bozyaka

Gazi üniversitesi hastanesi ankara
Doktor bana ölçü söylemedi sadece ücretsiz dedi ama ben hocaya değil asistana yaptırıyorum hoca farkı ne kadar bilmiyorum... Hoca için önce 110 tl muayene ücreti verip ondan sonra hocadan öğrenebilirmişim... Benim doktora ameliyat olan bir arkadaşım çok memnun hatta orada sıra beklerken başka bir bayanla karşılaştık 3 ay olmuş çok memnundu.... Onun ki 60 cm imiş ve 2 şer kilo parça çıkartmışlar...hocalarda asistana yaptırıyor inanmıyorum op. Girdiklerine... Bu arada benimki köprücük kemiğinden 29 cm..kendim ölçtüm...

Gazi üniversitesi hastanesi ankara
Teşekkür ederim

Çok tesekkur ederim, daha önce hastane vs. ile ilgili pek deneyimim olmadı bu yüzden endişeleniyorum. İnşallah güzel bir şekilde atlaticam.
Öncelikle çok geçmiş olsun şimdiden inşallah hayırlısı ile ağrısız kolay bir şekilde iyileşirsiniz ben annem için araştırıyorum ve sizlerin yorumlarını okudukça içimde bir umut oluyor siz hangi hastanede olcaksınız?

Eki Görüntüle 1753847 Arkadaslar bu Foto daki gibi olan varmi yardim lütfen
Mrb canim
Ya korkutmak için yazmak istemedim önce ama yazmak zorunda olduğumu hissettim.
Muhakkak doktora görünmeniz lazım çünkü sanki dikisleriniz açılmış ve bu enfeksiyona yol açar. Hem sizin niye dikisleriniz üzerinde yara iyileştiren bant yok?? Minimum 6 ay o bant yapıştırılacak dedi benim doktorum.

Fatih Dağdelen mi ameliyat etti sızı??
Çok büyük geçmiş olsun

Sag ok canim Fatih Dagdelen Dr Ben yurt disindayim ve haftaya Dr geliyor bakmaya ona göre ne yapman gerekiyorsa yapicagim ama gercekden korkuyorum artik

Sag ok canim Fatih Dagdelen Dr Ben yurt disindayim ve haftaya Dr geliyor bakmaya ona göre ne yapman gerekiyorsa yapicagim ama gercekden korkuyorum artik
Bende Danimarkadayım ve burda oldum Ocak 11 inde. Yanma batma var bende ama dikişler hiç seninkisi gibi değil. Hemen antibiyotik alman lazım ve yaranın üzerinde bant olması şart. Bol bol proteinli yiyecek tüket. Doktorum ne kadar çok bol proteinli yiyecek tüketirken a kadar çabuk iyileşir yaraların demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…