Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Arkadaşlar,ben 6.gündeyim,ilk günden itibaren,özel sütyenin içinde yanlarda koltukaltından aşağıya inen ve ödemi bastıran tamponlar var ve çok rahatsız ediyor,bu tamponlar ne zaman çıkarılıyor,bilgisi ve deneyimi olan varsa çok sevinirim

Canım bana sadece yaraların üzerine özel bant yapıştırılmış ve üstünede sporcu sutyen giydirildi. İlk gün tampon gibi birşeyler vardı yara üstünde onları ikinci gün çıkarttım. Özel resim nasıl gönderiliyor bilmiyorum gönderirdim 2. gün de tampon cikarmadan once çektiğim resmi

benim tamponlar yara üzerinde değil,gögüs yanlarında el büyüklüğünde ve katlanmış kalın sargı bezleri,yanlardan göğüsü destekliyor,yara üzerinde sadece strip bant var.Pazartesi günü 10.günüm ve kontrolüm var,umarım tamponları çıkartabiliriz artık,teşekkürler...

Bugün benim 2 buçuk haftam doldu ve şişlikler bayağı indi. Daha fazla inmesini istemiyorum artık, çünkü gittikçe küçülüyor sanki
Çok doğru bencede herşeye hazırlıklı olmalı.
Peki sizin dikişler kaç gün sonra açıldı??

Tam dikislerin kaynama zamanı 3. Haftada falan acıldı

Benim bugün meme ucundaki eriyen dikişler alındı haftaya perşembe de altlardakir alınacak .uçları iz kalmasın diye erken aldı doktorum.ben de yanlarda tampon değil ama dren vardı 3 gün sonra çıkarıldı o rahatlattı beni

Merhabalar bende yeni uye oldum sayfaya göğüs kucultme ameliyatı olmak istiyorum İstanbul da devlette onerebileceginiz Dr lutfen

Birnes merhaba nasılsın, sana özelden mesaj yazdım ama sanırım görmedin, benim tanıdığım dr da senin doktorunu önerdi hem Dr un hem hastane için ne dersin? Memnun kaldın mı? Bende mart ayında olmayı planlıyorum.

Merhaba ortanca ben şu an için memnunum doktorum bana güven verdi görünce sizde anlayacaksınız ..ben bilerek büyük hastane tercih ettim.henüz 8 gün oldu ameliyat olalı şu an için gidişat güzel ..mesaj göremedim bu arada

İlgin için çok teşekkürler, evet haklısın özel mesaj gitmemiş Bu site biraz değişik.

Burda ölçü vs. Hakkında sorular soran arkadaşlar var arkadaşlar her şehre her hastahaneye hatta her doktora kadar bunlar değişiyor. Bencw burda araştırmak yerine direkt doktora gitmelisiniz :) ben amelyat olalı haftaya 3 ay oluyor. Bi sıkıntım yok :) ancak ilk amelyat olduğundaki dik görüntü zamanla biraz iniyor aşağıya göğüs damla şeklini alıyor :)

Arkadaslar sporcu sutyeni icin onerdiginiz marka varmi,doktorum bana elmura marka Usa malı bir sutyen takmis ama ben yedek ve baska renk birtane daha almak istiyorum.onerilerinizi bekliyorum

Arkadaslar sporcu sutyeni icin onerdiginiz marka varmi,doktorum bana elmura marka Usa malı bir sutyen takmis ama ben yedek ve baska renk birtane daha almak istiyorum.onerilerinizi bekliyorum
TR de bilmiyorum ama burdaki hastahaneden yedek bir kaç tane satın aldım. Kontrole gittiğinizde sorun belki ordan temin edebilirsiniz.
Yada Google da Elmura spor sutyen satan mağazalar diye yazın belki çıkar.

ben ayın 12 sinde ameliyat oldum pazartesi kontrölüm var yine bakalım ne diyecek doktor soracam ona bunların hepsini şuan çok iyiyim daha rahatım artık dışarı çıkıp gezebiliyorum bile
Canim senle ayni doktorda ameliyat olmustuk nasil oldun uzun zaman dir yazmiyorsun merak ettim benim iki ayin doldukdan sonra doktor sutyeni giyebiliesin dedi benimkiler tamamen kapandi sislikte yok seni merak ettim durumunu yazarsan sevinirim

Benim cok yakin bi arkadaşım oldu sorunsuz suan gayet memnun tabi izler kalmıştı ama onlar zamanla geçer mi bilmiyorum. Bana bekliycem gecmezse lazer yaptiracagim izler için demişti. Ayrıca göğsunun kahverengi olan kısımda biraz yukarıda kalıyordu ameliyattan sonra. Doktor daha dik görünmesi açısından öyle yapmış.

Ben emziriyorum ek gidadayim aynı zamanda kızım suan emiyor biraktiginda ilk isim bu işlem olacak o zamana kadar arastirayim dedim. Nasıl geçiyor bu ameliyatın sonrası kızlar bana bakacak biri gerekecek mi ya da ben çocuğuma bakabilir miyim ameliyattan sonra?

Canım ben fıla kullanıyorum önden fermuarlı yazarsan google a daha detaylı bilgi alabilirsin :) ben kocaoğlan mı öyle bi siteden almıştım tam hatırlamıyorum :)

Canim senle ayni doktorda ameliyat olmustuk nasil oldun uzun zaman dir yazmiyorsun merak ettim benim iki ayin doldukdan sonra doktor sutyeni giyebiliesin dedi benimkiler tamamen kapandi sislikte yok seni merak ettim durumunu yazarsan sevinirim
çok iyiyim canım teşekkür ederim senin de iyi olmana çok sevindim en son görüşmeye gittiğimde 1. ayın dolduğunda tekrar gel dedi şubatın 12 sinde tekrar gidicem ama gidişat çok iyi. dikiş yerlerim kabuk bağlamıştı ve onlarında şuan %70 i döküldü. Bana 40 gün sporcu sütyeni takıcan dedi bakalım belki bu sefer gittiğimde normal sütyene geçebilirim çünkü artık o hayal ettiğim cicili bicili sütyenlerden takmak istiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…