- 20 Aralık 2015
- 98
- 43
- 3
- 58
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #21.261
Canım bana sadece yaraların üzerine özel bant yapıştırılmış ve üstünede sporcu sutyen giydirildi. İlk gün tampon gibi birşeyler vardı yara üstünde onları ikinci gün çıkarttım. Özel resim nasıl gönderiliyor bilmiyorum gönderirdim 2. gün de tampon cikarmadan once çektiğim resmiArkadaşlar,ben 6.gündeyim,ilk günden itibaren,özel sütyenin içinde yanlarda koltukaltından aşağıya inen ve ödemi bastıran tamponlar var ve çok rahatsız ediyor,bu tamponlar ne zaman çıkarılıyor,bilgisi ve deneyimi olan varsa çok sevinirim
benim tamponlar yara üzerinde değil,gögüs yanlarında el büyüklüğünde ve katlanmış kalın sargı bezleri,yanlardan göğüsü destekliyor,yara üzerinde sadece strip bant var.Pazartesi günü 10.günüm ve kontrolüm var,umarım tamponları çıkartabiliriz artık,teşekkürler...Canım bana sadece yaraların üzerine özel bant yapıştırılmış ve üstünede sporcu sutyen giydirildi. İlk gün tampon gibi birşeyler vardı yara üstünde onları ikinci gün çıkarttım. Özel resim nasıl gönderiliyor bilmiyorum gönderirdim 2. gün de tampon cikarmadan once çektiğim resmi
Bugün benim 2 buçuk haftam doldu ve şişlikler bayağı indi. Daha fazla inmesini istemiyorum artık, çünkü gittikçe küçülüyor sankiValla büyükmü kücükmü hic umrumda olmadı halande öyle sadece görüntü cok kötüydü sağ gögsümün altinda fazla bir parca var ve cok cirkin duruyor yani gögüsüm iki kat gibi 6 ay sonra düzeltilecek
Çok doğru bencede herşeye hazırlıklı olmalı.amaliyat olacak arkadaşlarım bu amaliyatı sorunsuz atlatanlarda var sorunlu atlatanlarda mesela benimki acılan yaralardan dolayı bayabi zor geçti ama amacım sizleri korkutmak değil yaşadığım sıkıntıları hep burada paylaştım çünki ben amaliyat olmadan önce hep güzel şeyler okudum agrı olmuycak acı olmuyca gögüsler mükemmel vs ve kendimi bu güzel şeylere hazırladım hersey harika olcaktı benim için :) neyse amaliyat oldum 10 gün hiç görmedim ama bandajlar acıldında beklediğim hiç bir şey yoktu ve ben şoka girdim noldu bana nolmuş böyle falan günlerce ağladım ben naptım pisikoloji altüst yani demek istedigim bu tür olaylarıda görmüs olsaydım ben bukadar panik korku yaşamazdım kendinizi her duruma hazırlayın umarım sizler sorunsuz atlatırsınız ..
Tam dikislerin kaynama zamanı 3. Haftada falan acıldıBugün benim 2 buçuk haftam doldu ve şişlikler bayağı indi. Daha fazla inmesini istemiyorum artık, çünkü gittikçe küçülüyor sanki
Çok doğru bencede herşeye hazırlıklı olmalı.
Peki sizin dikişler kaç gün sonra açıldı??
Benim bugün meme ucundaki eriyen dikişler alındı haftaya perşembe de altlardakir alınacak .uçları iz kalmasın diye erken aldı doktorum.ben de yanlarda tampon değil ama dren vardı 3 gün sonra çıkarıldı o rahatlattı beniArkadaşlar,ben 6.gündeyim,ilk günden itibaren,özel sütyenin içinde yanlarda koltukaltından aşağıya inen ve ödemi bastıran tamponlar var ve çok rahatsız ediyor,bu tamponlar ne zaman çıkarılıyor,bilgisi ve deneyimi olan varsa çok sevinirim
Merhaba ortanca ben şu an için memnunum doktorum bana güven verdi görünce sizde anlayacaksınız ..ben bilerek büyük hastane tercih ettim.henüz 8 gün oldu ameliyat olalı şu an için gidişat güzel ..mesaj göremedim bu aradaBirnes merhaba nasılsın, sana özelden mesaj yazdım ama sanırım görmedin, benim tanıdığım dr da senin doktorunu önerdi hem Dr un hem hastane için ne dersin? Memnun kaldın mı? Bende mart ayında olmayı planlıyorum.
İlgin için çok teşekkürler, evet haklısın özel mesaj gitmemiş Bu site biraz değişik.Merhaba ortanca ben şu an için memnunum doktorum bana güven verdi görünce sizde anlayacaksınız ..ben bilerek büyük hastane tercih ettim.henüz 8 gün oldu ameliyat olalı şu an için gidişat güzel ..mesaj göremedim bu arada
Rica ederim merak ettiğin birşey yardımcı olmaya çalisirimİlgin için çok teşekkürler, evet haklısın özel mesaj gitmemiş Bu site biraz değişik.
TR de bilmiyorum ama burdaki hastahaneden yedek bir kaç tane satın aldım. Kontrole gittiğinizde sorun belki ordan temin edebilirsiniz.Arkadaslar sporcu sutyeni icin onerdiginiz marka varmi,doktorum bana elmura marka Usa malı bir sutyen takmis ama ben yedek ve baska renk birtane daha almak istiyorum.onerilerinizi bekliyorum
Canim senle ayni doktorda ameliyat olmustuk nasil oldun uzun zaman dir yazmiyorsun merak ettim benim iki ayin doldukdan sonra doktor sutyeni giyebiliesin dedi benimkiler tamamen kapandi sislikte yok seni merak ettim durumunu yazarsan sevinirimben ayın 12 sinde ameliyat oldum pazartesi kontrölüm var yine bakalım ne diyecek doktor soracam ona bunların hepsini şuan çok iyiyim daha rahatım artık dışarı çıkıp gezebiliyorum bile
Canım ben fıla kullanıyorum önden fermuarlı yazarsan google a daha detaylı bilgi alabilirsin :) ben kocaoğlan mı öyle bi siteden almıştım tam hatırlamıyorum :)Arkadaslar sporcu sutyeni icin onerdiginiz marka varmi,doktorum bana elmura marka Usa malı bir sutyen takmis ama ben yedek ve baska renk birtane daha almak istiyorum.onerilerinizi bekliyorum
Ben hastaneden iki tane aldım 130 liraydi voe diye bir marka idare ediyor iki tane beniArkadaslar sporcu sutyeni icin onerdiginiz marka varmi,doktorum bana elmura marka Usa malı bir sutyen takmis ama ben yedek ve baska renk birtane daha almak istiyorum.onerilerinizi bekliyorum
çok iyiyim canım teşekkür ederim senin de iyi olmana çok sevindim en son görüşmeye gittiğimde 1. ayın dolduğunda tekrar gel dedi şubatın 12 sinde tekrar gidicem ama gidişat çok iyi. dikiş yerlerim kabuk bağlamıştı ve onlarında şuan %70 i döküldü. Bana 40 gün sporcu sütyeni takıcan dedi bakalım belki bu sefer gittiğimde normal sütyene geçebilirim çünkü artık o hayal ettiğim cicili bicili sütyenlerden takmak istiyorum :))Canim senle ayni doktorda ameliyat olmustuk nasil oldun uzun zaman dir yazmiyorsun merak ettim benim iki ayin doldukdan sonra doktor sutyeni giyebiliesin dedi benimkiler tamamen kapandi sislikte yok seni merak ettim durumunu yazarsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?