Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kızlar ameliyattan kaç gün sonra ev işi yapmaya başladiniz ..benim yanimda kimsem yok çocuklarda beceremiyor gerilmeye başladım artık

Ankara üniversitesinde muayene olucam yarın orada ameliyat olan var mı?Keçiören eğitim araştırmaya oldum emzirme skntı olablr dedi bide ankara üniv e gideyim dedim nasıl acaba?

evet canim gogus bedenimi ogrenmeye calisiyorum bende evet buyuk markalarda b c gidiyo bizim burda ilk etapda normal sutyen aldim 75 bi aldim 80 bi aldim hangisi olursa cok komik ya ikiside oluyor hala bilmiyorum
Hadi gozun aydin bizim doktor cok iyi ya iyi ki ona olmusum
Seninde iyi olmana cok sevindim darısı digerlerinin basina

Kızlar ameliyattan kaç gün sonra ev işi yapmaya başladiniz ..benim yanimda kimsem yok çocuklarda beceremiyor gerilmeye başladım artık
Ufak tefek isler yapabilirsin ben annemin yaninda iki hafta kaldim sonra evime dondum ufak tefek isleri yaptim kendini zorlamadan yap isini

Arkadaslar,sutyen konusundakiilginiz icin tesekkurler,Ben de bugun 10.gun kontroloume gittim,strip bantlari cikardi,dikislerde sorun yok dedi,biraz ödem var bu kadar normal dedi.Artik sabunlu suyla banyo yapabilirmisim,her gun surmem icin bir krem verdi ve uzerini sargibeziyle kapat dedi.10 gun sonraya yine gel kontrole dedi,aklima gelenler bunlar,Bursaya gidis donus bugun 10 saat yolculukyaptim,cok bunaldim,sutyen de sıkıyor zaten,canımcıktı

Merhaba tecrübeli bayanlar,
Kızımi suan emziriyorum ve sütten kesildiğinde ilk işim meme küçültmek olacak ama şunu merak ediyorum sıkıntılı mi geçecek yani çocuğuma bakabilir miyim birinin bana bakması mi gerekir

Kızlar mrb ben dün mersinde gittim doktora baktı meme küçültme için evet yaparız dedi ama sorun ben evli değilim allah izin verirse seneye dugunum var korkum doğumdan sonra nasıl oluyor emzirebiliyormuyuz aklım çok karisik hemen olup kurtulmak istiyorum sonrası korkutuyor bu şekilde yaptıranlar yardımcı olabilirmi lütfen kafam çok karisik

merhaba bir sure ağır kaldiramiyorsunuz bu nedenle çocukla zor olabilir.evet özellikle ilk sıra yanınızda birinin olması şart kollardaki hareketler kısıtlı oluyor.ağır işler yapmak yasak

Arkadaşım bebişinle güle güle büyüt... Seninle aynı duyguları yaşadığım için sana yardımcı olmak istedim... Ben de ikinci çocuğum emmeyi bırakır bırakmaz soluğu estetik cerrahta aldım... Aldığım cevap şu idi... Emzirmeyi bıraktıktan sonra en az 6 ay geçmesi gerekiyormuş ki memede hiç süt kalıntısı kalmasın . Süt kalıntısı enfeksiyona neden olabiliyormuş..... Bir de bana doktor iyice kilo ver gel çok güzel olur demişti... Ama benim Bebek 3.5 yaşına geldi bakamam çocuklara diye bekledim... Şimdi 21 martta kısmetse olacağım ameliyatımı...

Anladım canım inşallah ameliyatın istediğin gibi gecer

Ameliyat tarihini siz mi belirlediniz yoksa doktorunuz mu neden derseniz bu kadar uzun süremi veriyorlar ben o kadar bekleyemem çünkü heyecandan ölürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…