- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #21.281
evet canim gogus bedenimi ogrenmeye calisiyorum bende evet buyuk markalarda b c gidiyo bizim burda ilk etapda normal sutyen aldim 75 bi aldim 80 bi aldim hangisi olursa cok komik ya ikiside oluyor hala bilmiyorumçok iyiyim canım teşekkür ederim senin de iyi olmana çok sevindim en son görüşmeye gittiğimde 1. ayın dolduğunda tekrar gel dedi şubatın 12 sinde tekrar gidicem ama gidişat çok iyi. dikiş yerlerim kabuk bağlamıştı ve onlarında şuan %70 i döküldü. Bana 40 gün sporcu sütyeni takıcan dedi bakalım belki bu sefer gittiğimde normal sütyene geçebilirim çünkü artık o hayal ettiğim cicili bicili sütyenlerden takmak istiyorum :))
Ufak tefek isler yapabilirsin ben annemin yaninda iki hafta kaldim sonra evime dondum ufak tefek isleri yaptim kendini zorlamadan yap isiniKızlar ameliyattan kaç gün sonra ev işi yapmaya başladiniz ..benim yanimda kimsem yok çocuklarda beceremiyor gerilmeye başladım artık
kocabey sitenin adı,buldum teşekkürlerCanım ben fıla kullanıyorum önden fermuarlı yazarsan google a daha detaylı bilgi alabilirsin :) ben kocaoğlan mı öyle bi siteden almıştım tam hatırlamıyorum :)
merhaba bir sure ağır kaldiramiyorsunuz bu nedenle çocukla zor olabilir.evet özellikle ilk sıra yanınızda birinin olması şart kollardaki hareketler kısıtlı oluyor.ağır işler yapmak yasakMerhaba tecrübeli bayanlar,
Kızımi suan emziriyorum ve sütten kesildiğinde ilk işim meme küçültmek olacak ama şunu merak ediyorum sıkıntılı mi geçecek yani çocuğuma bakabilir miyim birinin bana bakması mi gerekir
Arkadaşım bebişinle güle güle büyüt... Seninle aynı duyguları yaşadığım için sana yardımcı olmak istedim... Ben de ikinci çocuğum emmeyi bırakır bırakmaz soluğu estetik cerrahta aldım... Aldığım cevap şu idi... Emzirmeyi bıraktıktan sonra en az 6 ay geçmesi gerekiyormuş ki memede hiç süt kalıntısı kalmasın . Süt kalıntısı enfeksiyona neden olabiliyormuş..... Bir de bana doktor iyice kilo ver gel çok güzel olur demişti... Ama benim Bebek 3.5 yaşına geldi bakamam çocuklara diye bekledim... Şimdi 21 martta kısmetse olacağım ameliyatımı...Ben emziriyorum ek gidadayim aynı zamanda kızım suan emiyor biraktiginda ilk isim bu işlem olacak o zamana kadar arastirayim dedim. Nasıl geçiyor bu ameliyatın sonrası kızlar bana bakacak biri gerekecek mi ya da ben çocuğuma bakabilir miyim ameliyattan sonra?
Önden düğmeli pijama ,yedek çamaşır ( lazım olmuyor ama belli olmaz) terlik,ıslak mendil ,kâğıt havlu,pipet vs .bir geceye yetiyor bunlarArkadaşlar cuma günü ameliyat oluyorum. Yanımda neler götürmeliyim? Neler lazim olacak bana?
Anladım canım inşallah ameliyatın istediğin gibi gecerArkadaşım bebişinle güle güle büyüt... Seninle aynı duyguları yaşadığım için sana yardımcı olmak istedim... Ben de ikinci çocuğum emmeyi bırakır bırakmaz soluğu estetik cerrahta aldım... Aldığım cevap şu idi... Emzirmeyi bıraktıktan sonra en az 6 ay geçmesi gerekiyormuş ki memede hiç süt kalıntısı kalmasın . Süt kalıntısı enfeksiyona neden olabiliyormuş..... Bir de bana doktor iyice kilo ver gel çok güzel olur demişti... Ama benim Bebek 3.5 yaşına geldi bakamam çocuklara diye bekledim... Şimdi 21 martta kısmetse olacağım ameliyatımı...
Canım nasıl oldun?? Doktora göründün mü??Sag ok canim Fatih Dagdelen Dr Ben yurt disindayim ve haftaya Dr geliyor bakmaya ona göre ne yapman gerekiyorsa yapicagim ama gercekden korkuyorum artik
Ameliyat tarihini siz mi belirlediniz yoksa doktorunuz mu neden derseniz bu kadar uzun süremi veriyorlar ben o kadar bekleyemem çünkü heyecandan ölürümArkadaşım bebişinle güle güle büyüt... Seninle aynı duyguları yaşadığım için sana yardımcı olmak istedim... Ben de ikinci çocuğum emmeyi bırakır bırakmaz soluğu estetik cerrahta aldım... Aldığım cevap şu idi... Emzirmeyi bıraktıktan sonra en az 6 ay geçmesi gerekiyormuş ki memede hiç süt kalıntısı kalmasın . Süt kalıntısı enfeksiyona neden olabiliyormuş..... Bir de bana doktor iyice kilo ver gel çok güzel olur demişti... Ama benim Bebek 3.5 yaşına geldi bakamam çocuklara diye bekledim... Şimdi 21 martta kısmetse olacağım ameliyatımı...
Allah yar ve yardimcin olsun canım kolay geçer inşArkadaşlar yatışımı yaptım, sabah ameliyata giricem inşallah.
Hadi bakalim kolay gelsin,cabuk gecsin,korktugun kadar olmadigini goreceksin,iyi ve mutlu haberlerini bekliyoruz☺Arkadaşlar yatışımı yaptım, sabah ameliyata giricem inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?