- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #21.321
Ucgen seklinde buyuk reflu yastigi var,yatas dan bakabilirsin,ben onunla cok rahat ettim,sirt agrim olmadi,hatta o yastigin uzerine kendi bas yastigimi da koydum ve uyudum,pozisyon degistirmek kolay oluyor ve dikisler gerilmiyor,ben internetten 70 tlye almistim bikacay once.Alirsan da yuksekligi en yuksek olani almani oneririm.Ben ameliyat oldum 2 gün sonra regl oldum, şuan hem regl ağrısı hem biraz da sırt ağrısı cekiyorumO yüzden hem adet şişliği hem ameliyat şişliği ikisi de var. Yani daha sonraki dönemlerde bir sorun olur mu bilmiyorum ama şuan ben ikisi ile mücadele ediyorum Herhangi bir sıkıntım yok çok şükür.
Cabuk iyilesmeni dilerim,benden de 900 gr almislar,85d giyiyordumBenden de tam olarak bir kilo alındı
arkadaşlar herkese merhaba,
internette bu ameliyatla ilgili bilgi ararken en iyisi ameliyatı olmuş birine sormak düşüncesinden hareketle bu siteyi buldum...
aranızda bu ameliyatı olmuş (yakınlarınızda birisi de olabilir) ve bana hem ameliyatla ilgili (ameliyatın kendisi, sonrası, kalan izler vs.) bilgi, hem de doktor tavsiyesi verebilecek birileri var midir acaba?
şimdiden hepinize teşekkür ediyorum yardımlarınız için...
Lily
İnşallahAnladım canım inşallah ameliyatın istediğin gibi gecer
geçmiş olsun umarım çok kolay atlatırsınız nasıl yatacaksınız peki sizArkadaşlar benim işim daha zor olacak sanırım... Çünkü doktor meme operasyonu ile birlikte sırtımdan da lipo ile yağ alacak... Meme önden sırt arkadan acıyacak ..:. Bakalım dayanabilecek miyim? 85 d giyiyorum herhalde en az 1 kilo yağ alınır.....
Şimdiden geçmiş olsun. Merak ettiğim husus, dr.niz size kaç bedene kadar küçülteceği bilgisini verdi mi? Sigorta karşılıyor mu?Arkadaşlar benim işim daha zor olacak sanırım... Çünkü doktor meme operasyonu ile birlikte sırtımdan da lipo ile yağ alacak... Meme önden sırt arkadan acıyacak ..:. Bakalım dayanabilecek miyim? 85 d giyiyorum herhalde en az 1 kilo yağ alınır.....
Canınızı sıkmayın çocuğunuzu emzirdikten sonra olursunuz amelyatınızı mis gibi rahat edersinizYa bıktım bu memelerden her giydigim şeyde kucuklugumden beri bunları saklamaya çalışmaktan bıktım eskiden eşim bu durumdan rahatsız değildi küçültme bence diyordu emzirdikce iğrenç bir şey oldular soruyor bana demin goguslerimi duzelttiricem diyordun yaptıracak misin diye. Biliyorum artık çok kötü duruyorlar moralimi bozuyorlar suan benim için yalnızca kızımın beslenme kaynağı bunlar disilikle hiçbir alakası yok çünkü cezbeden yanıda yok biran önce küçültmek istiyorum
Minimizer giymekten kalın askilardan nefret ettim spor bile yapamıyorum hop hop hopluyorlar! ! Omuzlarim çöktü taşımaktan yakında bir de kambur olacağım
B cup yaparız dedi doktorum ben şuan 85d giyiyorum hatta taşıyor..Şimdiden geçmiş olsun. Merak ettiğim husus, dr.niz size kaç bedene kadar küçülteceği bilgisini verdi mi? Sigorta karşılıyor mu?
Arkadaşım geçmiş olsun... Bişey merak ettim hangi cup kullanıyordunuz?Arkadaşlar bir göğsümden 329, diğerinden 450 gram alınmış. 1 kiloya yakın gerçekten
Bilmiyorum walla çok zor olacak sanırım...geçmiş olsun umarım çok kolay atlatırsınız nasıl yatacaksınız peki siz
Arkadaşım geçmiş olsun... Bişey merak ettim hangi cup kullanıyordunuz?
Allah yardımcınız olsun sağlıklı günler diliyorumBilmiyorum walla çok zor olacak sanırım...
Hiç korkmayın birçok meme küçültme ameliyatında bu işlem yapılıyor sırta değilde yanlara yapıyorlarArkadaşlar benim işim daha zor olacak sanırım... Çünkü doktor meme operasyonu ile birlikte sırtımdan da lipo ile yağ alacak... Meme önden sırt arkadan acıyacak ..:. Bakalım dayanabilecek miyim? 85 d giyiyorum herhalde en az 1 kilo yağ alınır.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?