Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ucgen seklinde buyuk reflu yastigi var,yatas dan bakabilirsin,ben onunla cok rahat ettim,sirt agrim olmadi,hatta o yastigin uzerine kendi bas yastigimi da koydum ve uyudum,pozisyon degistirmek kolay oluyor ve dikisler gerilmiyor,ben internetten 70 tlye almistim bikacay once.Alirsan da yuksekligi en yuksek olani almani oneririm.

Merhaba, bende bu konuyu arastiriyorum. Mesajlar cok eski, son durum hakkında bilgi verebilir misiniz? Bu yazıdan sonra sanırım devlet gogus kucultme ameliyatını karsilamaya basladı. Ozel hastanede ozel sigorta karsiliyor mu? Bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar benim işim daha zor olacak sanırım... Çünkü doktor meme operasyonu ile birlikte sırtımdan da lipo ile yağ alacak... Meme önden sırt arkadan acıyacak ..:. Bakalım dayanabilecek miyim? 85 d giyiyorum herhalde en az 1 kilo yağ alınır.....

geçmiş olsun umarım çok kolay atlatırsınız nasıl yatacaksınız peki siz

Şimdiden geçmiş olsun. Merak ettiğim husus, dr.niz size kaç bedene kadar küçülteceği bilgisini verdi mi? Sigorta karşılıyor mu?

Arkadaslar bugun 19.gunumdeyim kontrola gittim,hersey yolunda,bepanten plus a basladik,sabah ve aksam.Artik normal yatabilirmisim,ayrica erimemis dikisleri de temizledi,dikis aldirma korktugumuz kadar acimiyor,gozumde buyutmusum,sutyen aynen 24 saat devam,1. Ayin doldugu gun tekrar kontrol var.herkese selamlar ve acil sifalar diliyorum

Ya bıktım bu memelerden her giydigim şeyde kucuklugumden beri bunları saklamaya çalışmaktan bıktım eskiden eşim bu durumdan rahatsız değildi küçültme bence diyordu emzirdikce iğrenç bir şey oldular soruyor bana demin goguslerimi duzelttiricem diyordun yaptıracak misin diye. Biliyorum artık çok kötü duruyorlar moralimi bozuyorlar suan benim için yalnızca kızımın beslenme kaynağı bunlar disilikle hiçbir alakası yok çünkü cezbeden yanıda yok biran önce küçültmek istiyorum
Minimizer giymekten kalın askilardan nefret ettim spor bile yapamıyorum hop hop hopluyorlar! ! Omuzlarim çöktü taşımaktan yakında bir de kambur olacağım

Canınızı sıkmayın çocuğunuzu emzirdikten sonra olursunuz amelyatınızı mis gibi rahat edersiniz

Hiç korkmayın birçok meme küçültme ameliyatında bu işlem yapılıyor sırta değilde yanlara yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…