Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kızlarrr pazartesi saat 10.30da ameliyat oluyorum. Çok mutluyum çok heyecanliyim. Tüm detayları paylaşıcam sizlerle tüm ayrıntılarıyla. 80 DD takıyorum en az iki beden küçülmesini istiyorum dedim. Doktor Cup fln bilmem göğüs cevren 90in altına düşer dedi. Pazartesi çizimlerden önce konuşurUz dedi. B cup olsun istiyorum dolu değil ama ayni anda C cup gibi de olmasın. Nasıl anlatcam foto fln mi götürsem acaba. B cup yaptıranların göğüs çevreleri kaç oldu acaba?

Merhaba bende pazartesi muayneyw gidicem ameliyat olmak istiyorum siz kaç yaşındasınız kaç beden kullanıyorsunuz ve hangi doktor yapıcak ameliyatınızı kuaura bakmayın çok soru sordum

Arkadaşlar yardımcı olun lütfen ameliyat olucam istanbulda hangi doktora oldunuz hangi hastanede ne kadarını sigorta karşıladı lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler

Merhaba ameliyatını nerde oldun doktorun kimdi bende olucam ama bi türlü doktor bulamıyorum .

Kızlar iz kremine ameliyattan ne kadar sonra başladiniz ve hangi kremi kullandınız bilgi verirseniz sevinirim

Kızlar iz kremine ameliyattan ne kadar sonra başladiniz ve hangi kremi kullandınız bilgi verirseniz sevinirim
Birnes merhaba nasılsın, herşey yolunda mı? Ağrıların geçti mi, kendini Nasıl hissediyorsun Osman bey ile görüştüm 27 şubatta muayene olacağım inşallah.

Birnes merhaba nasılsın, herşey yolunda mı? Ağrıların geçti mi, kendini Nasıl hissediyorsun Osman bey ile görüştüm 27 şubatta muayene olacağım inşallah.
Merhaba ortanca çok şükür fazla agrim yok ama dıkişim açıldı ona biraz taktim kafayı ama osman bey krem verdi iki hafta kullanicam olmazsa tekrar dikiş aticak .böyle şeylerin olması normal korkma dedi.ani hareket ettim galiba bilmiyorum .ama görüntü güzel sadece o dikiş moralimi bozuyor

Birnes merhaba,dikis acilan yer nerede?benim meme ucuyla dikey dikis arasinda 1 cm aciklik var acimiyor ama korkuyorum yine de,dikisler alindiktan sonra basladi bu acilma

Benim dikişlerim 3. Haftada acılmıstı meme altı dikişlerin birleşim yeri cok yorucu bi sürec oldu benim icin inanılmaz acık yaralar pisikoloji altüst hala tam kapanmadı bugün 2 ay 7 gün oldu bunun üstüne birde alerji oldum yaralar sıvı geliyordu ve gögüsüm kıpkırmızı oldu diktoruma gittim beni bir cildiyw uzmanina gösterdi alerji iğnesi hapı ve kremi yazdı ve yaram icin özel bir karısım hazırlattı icinde ne var bu karısımın bilmiyorum ama 2 aydır kapanmak bilmeyen yarayı 1 haftada kapattı cok az kaldı tamamen kapanmadına haftaya daha iyi olur mucize gibi bir krem keske daha önce bir cildiye uzmanına gözükseydim ..

Çok sevindim düzeldiğine benim seninki kadar değil korkma dedi doktorum kapanmassa 2 hafta sonra dikiş aticak açılan yere inş kapanır ...

Acilan dikis icin hangi kremi verdi doktorun?umarim cabuk ve zahmetsiz gecer
Benimde aynı yerde canım açılma ilk daha azdı biraz fazlalaşti ama korkma dedi doktorum olmadı dikicek tekrar..açılan yara için furacin diye sarı bir krem verdi açık yaraya günde bir kere yürüyorum.bide kenacort diye ayrıca krem verdi o kapalı dikiş yerlerine sürülüyor mantar ve kaşıntı için yazıyor içinde

Aslında doktorların söylediği en çok meme altında T nin birleştiği noktada açılma oluyormuş,ama benim oralar çok sağlam birleşiyor,benim bugün 23,günüm,aramızda 2 gün var seninle,o yüzden en çok seni takip ediyorum Birnes,kendimi olumsuz gelişmelere de hazırlıyorum

İyi olmana çok sevindim arkadaşım,uzun zamandır stres altındaydın,biraz rahatlamış gibisin artık,acil şifalar diliyorum

Dikiş açilmasaydi gayet iyiydi tek sorunum orada şimdilik inş duzelir ikimizinde .sadece bepanthol mü kullaniyorsun krem olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…