- 20 Aralık 2015
- 98
- 43
- 3
- 58
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #21.361
Bepanthen plus kullanıyorum,ben Ayvalıktayım,doktorum Bursa da,yarın burada bir eczacı hanım var,ilaçları kendi yapıyor ve çok da başarılı,ona bir danışırım olmazsa.Benim kontrol 23 şubatta Bursa'da.Dikiş açilmasaydi gayet iyiydi tek sorunum orada şimdilik inş duzelir ikimizinde .sadece bepanthol mü kullaniyorsun krem olarak
İnş herşey güzel gider .bende ayın 25 önde gidicem tekrar .Bepanthen plus kullanıyorum,ben Ayvalıktayım,doktorum Bursa da,yarın burada bir eczacı hanım var,ilaçları kendi yapıyor ve çok da başarılı,ona bir danışırım olmazsa.Benim kontrol 23 şubatta Bursa'da.
Yani bilmiyorum tatlım oluyosada pek farketmiyorumteşekkürler canım faydası oluyormu
Sağol evet sükürler olsun çok az bi acık yara kaldı şimdi daha rahatım çok zor günler geçirdim inş ogünleri unutacağım artık. Her şey yolunda yeni yeni giyemedigim kıyafetkere bakıyorum yüzüm gülüyor :))İyi olmana çok sevindim arkadaşım,uzun zamandır stres altındaydın,biraz rahatlamış gibisin artık,acil şifalar diliyorum
furacin kremmi yoksa pomad mı verdi doktorun?Aslında doktorların söylediği en çok meme altında T nin birleştiği noktada açılma oluyormuş,ama benim oralar çok sağlam birleşiyor,benim bugün 23,günüm,aramızda 2 gün var seninle,o yüzden en çok seni takip ediyorum Birnes,kendimi olumsuz gelişmelere de hazırlıyorum
furacin krem mi yoksa pomad mı verdi doktorun Birnes?Dikiş açilmasaydi gayet iyiydi tek sorunum orada şimdilik inş duzelir ikimizinde .sadece bepanthol mü kullaniyorsun krem olarak
Merhem yaziyorfuracin krem mi yoksa pomad mı verdi doktorun Birnes?
Enfeksiyonlu bölge için doktorun hangi kremi vermişti ?Çok sevindim düzeldiğine benim seninki kadar değil korkma dedi doktorum kapanmassa 2 hafta sonra dikiş aticak açılan yere inş kapanır ...
furacin soluble dressing merhemEnfeksiyonlu bölge için doktorun hangi kremi vermişti ?
26 yaşımdayım canım. 80 DD bedenim. Yenibosna safa hastanesinde Mahmut Nuri Karatoprak yapicak ameliyatı. Saatler kaldı uyuyamiyorum. Mutluluk yerini korkuya bıraktı. Ameliyatin 2 saat sürer dedi. Ters t şeklinde olacak. Detayları paylaşicam buradan. Ameliyat ücreti 4000 tl. Avcılar Devlet hastanesinde 2700 demişlerdi ama hastane şartlarına pek guvenemedim. Etrafımdakiler devlete olma dedikleri için.Merhaba bende pazartesi muayneyw gidicem ameliyat olmak istiyorum siz kaç yaşındasınız kaç beden kullanıyorsunuz ve hangi doktor yapıcak ameliyatınızı kuaura bakmayın çok soru sordum
Korkacak birşey yok sakin olun allah kolay geçirsin inş.benim 4 saatten fazla sürmüştü ameliyatim26 yaşımdayım canım. 80 DD bedenim. Yenibosna safa hastanesinde Mahmut Nuri Karatoprak yapicak ameliyatı. Saatler kaldı uyuyamiyorum. Mutluluk yerini korkuya bıraktı. Ameliyatin 2 saat sürer dedi. Ters t şeklinde olacak. Detayları paylaşicam buradan. Ameliyat ücreti 4000 tl. Avcılar Devlet hastanesinde 2700 demişlerdi ama hastane şartlarına pek guvenemedim. Etrafımdakiler devlete olma dedikleri için.
Kusuruma bakma dun krem konusunda baskalarina sormak istedigim halde yanlislikla sana sormusum usuuste,biraz bunaltmisim seni ozur dilerim.Ben eczaci hanima sordum,ayni kremi verdi ama once batikonla temizledi,bir de su degmesin dedi,bu ameliyat icin ufak bir sorun,enfeksiyon olur korkma 1 haftaya gecer dedi,1 haftasonra Bursada randevum var zaten,hepimize acil sifalar olsunfuracin krem mi yoksa pomad mı verdi doktorun Birnes?
Estağfurullah canım ben su değdiriyordum bu hafta dikkat edeyim bakalım sonuç nasıl olacak.Kusuruma bakma dun krem konusunda baskalarina sormak istedigim halde yanlislikla sana sormusum usuuste,biraz bunaltmisim seni ozur dilerim.Ben eczaci hanima sordum,ayni kremi verdi ama once batikonla temizledi,bir de su degmesin dedi,bu ameliyat icin ufak bir sorun,enfeksiyon olur korkma 1 haftaya gecer dedi,1 haftasonra Bursada randevum var zaten,hepimize acil sifalar olsun
Günaydın kolayca atlatirsin inş .kokmayin uyuyup uyanacaksiniz o kadarKızlar günaydın ameliyata gidiyorum. Çok korkuyorum şuan dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
En kısa zamanda en güzel haberleri alırız umarımGünaydın kolayca atlatirsin inş .kokmayin uyuyup uyanacaksiniz o kadar
Şimdiden geçmiş olsun inşallah kolay rahat geçmiştir çabucak sağlığınıza kavuşursunuzKızlar günaydın ameliyata gidiyorum. Çok korkuyorum şuan dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
Merhaba tabiki sitede belli bi mesaj sayınız olmadan mesaj atamıyorsunuz 10 mesaj falan sanırım daha sonra ulaşabilirsiniz :)merhaba teacher 2121. bende boludayım. göğüs ameliyatıyla ilgili tüyolarına ihtiyacım var. özelden görüşmemiz mümkün mü acaba? ben mesaj yazamıyrm sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?