Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Herkeze merhaba bugün okmeydanı eğitim ve araştırma hastanesinde özay hanıma gittim ameliyat olmamı tavsiye etti sigorta karşılamıyor dedi 3.500TL karşılığında ameliyatı yapıcağını söyledi.... ve lütfen rica ediyorum istanbulda ameliyat olmuş yada olucak arkadaşlar doktor tavsiyesinde bulunmak bu kadarmı zor defalarca yazmama rağmen kimse cevap yazmıyor lütfen özel yada devlet farketmez lütfen.

Bezmi alemde osman Kelahmetoglu na ameliyat oldum henüz bir ay olmadı şu an için herşey iyi gidiyor

O

Ocağin 20 sinde oldum doktorum çok ilgili alakalı dediğim gibi şu an için gidişat iyi daha çok yeniyim
Çok teşekkür ederim bende doktor araştırması yapıyorum yaz gelmeden ameliyatımı olmak istiyorum çok geçmiş olsun sana atlatmış oldun inşallah çabucak iyileşirsin..

Geçmiş olsun verdiğin bilgiler için saol bugün bende bir an önce olmak istiyorum çekilr gibi deil artık helw doğumdan spnra çok kötü durumdalar inşallah bende olur kurtulurum

Çok teşekkür ederim bende doktor araştırması yapıyorum yaz gelmeden ameliyatımı olmak istiyorum çok geçmiş olsun sana atlatmış oldun inşallah çabucak iyileşirsin..
Teşekkür ederim umarım sizde hayırlısı ile olur kurtulursunuz.yaz gelmeden havalar ısınmadan yaptırın düşünü yorsaniz sıcaklarda zor olur terlersiniz

Kızlar silikon jel kullananlar faydasını gördü mü ya ? Benim doktorum daha önceden pek faydalı değil demişti ama bugün kontrole gittim diğer doktor bundan kullan kızarıklıkların geçmezse lazer yapabiliriz dedi emin olamadım çünkü kendi doktoruma daha çok güveniyorum

Kizlar ameliyatın 2.
Günü taburcu oluyorum. Doktor iki saat sürer demişti ama üçbuçuk saat sürmüş. Anestezi biraz kotu etkiledi kusma baş dönmesi gibi. Ertesi gün normalde taburcuydum direnlerde kan bitmediği için bi gün fazladan kaldık. Ameliyathaneye girdim bütün ekip espriler yapıp rahatlattı beni. Doktor çok sevecen biri ona çok güvendim. Çizimleri yaptı iki beden küçülsun dedim. Sonra elime anjukat takıldı. Oradan şırıngayla bir sıvı verdiler. Hafif kolunda karıncalanma başlıcak dediler ve başladı sonra filmlerdeki gibi gözlerim bulandı sonrasi odamdaydım. Hic bir ağrı sizi yoktu. Bir iki saat geçtikten sonra iyice kendime geldim telefon görüşmeleri yaptım resmen gülüyordum ağrım olmadığı için. Sonra ciddi susama hissi geliyordu her bu his geldiğinde istifra ediyordum. Saat akşam 9 civarı çorba verdiler hepsini çıkarttım tabi. En kotu yaşadığım şey buydu. İlk gece gez demişti doktor ayağa kalkmak mümkün olmuyordu gözüm kararıyordu. O gece surguyle yaptım tuvalatimi. 5 6 saatte bir antibiyotik ve ağrı kesici yapiliyordu. Bu yüzden hic ağrım olmadı. Ertesi gün yavaş yavaş kalkmaya başladım. Kol hareketleri çok kısıtlıydı. Bgn de direnler alindi. Diren dediğim ince kablo her iki göğüse bağlı. Çok basit 3 saniye suruyo bir çekilme hissi oluyo okadar. Başka anlatmadigim bisey kaldı mi kalmadı galiba. Heh 2 kiloya yakin doku çıkarıldı dedi doktorum. Sormak istediğiniz varsa sorun kızlar cevaplarim. Şükürler olsun bitti. 1 haftaya bişeyin kalmicak dedi doktor. Darisi tüm isteyenlerin başına inşallah.

Çok geçmiş olsun bende şimdi hastanedeyim 12 de ameliyata alınıcam hayırlı olsun umarım istediğiniz gibi olmuştur

canım ben dün asistanla görüştüm. mümkün olan en kısa sürede ameliyat olmak istediğimi söyledim ama. metin bey 4-5 aydan evvel yapamaz. diğer dr a yönlendirelim sizi. falan yaptı. aklım karıştı benimde. bir an önce olsun bitsin istyrm ama. sen metin bey e mi olmuştun ? detaylı görüşsek çok iyi olacak

Çok geçmiş olsun, inşallah çabucak iyileşir istediğiniz görüntüye sahip olursunuz sizin ölçünü kaçtı? Benim 80 d doktorum 2 kilo çıkar dedi

Çok geçmiş olsun nerde oldunuz ameliyatı doktorunuz kimdi?

Evet canım metin beye oldum banada öyle dediler kadın doğumda hoca olan tanıdığın gönderdiğini söyleyince sıraya aldılar 3-4 haftaya olursun dediler çok bastırmadım ararlar diye 2 ay sonra falan oldum bende diğer doktor hakkında bi yorum yapamaycağım malesef

Amelyat olan arkadaşlarım sorum size bebim sağ göğsümün sağ alt tarafı böyle hani uyuştururlar da geçmeye başlar yarı hisseder yarı hissetmezsin ya o durumda sizde de böyle bişey var mı ?

Çok geçmiş olsun, inşallah çabucak iyileşir istediğiniz görüntüye sahip olursunuz sizin ölçünü kaçtı? Benim 80 d doktorum 2 kilo çıkar dedi
Ortancaa3 merhaba. Ayni durumdayız 80 D ydi benim de 75 E de oluyordu bana. 2 kiloya yakin çıkardım dedi doktor. Sut bezlerinin yarısi korundu. 4. Günüm şuan hiçbir skntim yok. Hatta dışarı cikip gezesim var hic bir sizi bile yok. İnşallah istedigin gibi olur. 2 beden küçüldü tam ideal boyut hala sargıda tabi.

Bestetu
Çok geçmiş olsun nerde oldunuz ameliyatı doktorunuz kimdi?
Bestetuba merhaba. İstanbul yenibosna özel safa hastanesinde oldum. Doktorum Mahmut Nuri Karatoprak. 4. Günüm Bgn herşey çok iyi. Çıkıp gezesim var dışarıda. Ağrısız sizisiz geçti. İnşallah sizinki de boyle geçer. Rahatlığını tahmin edemezsiniz. Şuan sargida eski sutyenimi üstüne koyuyorum baya boşluk var. Bu his inanılmaz güzel.

Harikasın yaaa okuyunca walla gaza geldim ne kadara yaptırdın okmeydanı 3.500tl istedi benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…