- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #21.401
Ben devlet hastanesine guvenemedim. Burda evime yakin avcılar devlet hastanesi var 2.700 istedi ama annem devlet olmasın diye ısrar edince burayı buldum. Ve iyiki bulmuşum 4000 tlye yapıldı. 2 gece kaldım. Doktor da hemşireler de çok ilgiliydi. Yarım saatte bir gelip tansiyon ölçüyorlardı. Durumuma bakıyorlardı. Gayet memnun kaldım canım.Harikasın yaaa okuyunca walla gaza geldim ne kadara yaptırdın okmeydanı 3.500tl istedi benden
Çok saol cevapların için bende en kısa sürede karar verip olmam lazım bu işin en zor kısmı doktır ve hastaneymiş her kafadan bir ses çıkıyor sen karar verdiğinde hemen ameliyat tarihi verdimi doktor?Ben devlet hastanesine guvenemedim. Burda evime yakin avcılar devlet hastanesi var 2.700 istedi ama annem devlet olmasın diye ısrar edince burayı buldum. Ve iyiki bulmuşum 4000 tlye yapıldı. 2 gece kaldım. Doktor da hemşireler de çok ilgiliydi. Yarım saatte bir gelip tansiyon ölçüyorlardı. Durumuma bakıyorlardı. Gayet memnun kaldım canım.
merhaba, ünal bey bana da burun ameliyatı yapmıştı çok memnun kalmıştım simdi 2.cocuga hamileyim doğumdan sonra ihtiyacım olabilir emzirme isleri bittikten sonra ünal beyin kapısını tekrar çalabilirim..size hala memnun musunuz ameliyatınzdan göğü küçültme ameliyatının riskleri neler sizde bi sıkıntı oldu mu?ünal hocayı hala tavsiye ediyor musunuz?Ben özel Onep Kliniğinde amaliyat oldum. Ama doktorum SSK da Ünal ŞAHİN gerçekten çok ama çok iyi bir doktor. Ameliyat olduktan sonra normalde 1 haftada işe dönülebiliyor ama benim izinlerim vardı 15 gün sonra işe döndüm. 4-5 ay kadarda ağır şeyler kaldırmamaya çalıştım şu an çok ama çok rahatım ufak tefek izler kalıyor ama hiç sorun değil. Zaten büyüklüğünden dolayı çekilen sıkıntıların yanında bu hiç bir şey değil. Geçen gün kendime yıllardır alamadığım bikinimi alabildim. hemde hiç dolaşıp yorulmadan
Kizlar ameliyatın 2.
Günü taburcu oluyorum. Doktor iki saat sürer demişti ama üçbuçuk saat sürmüş. Anestezi biraz kotu etkiledi kusma baş dönmesi gibi. Ertesi gün normalde taburcuydum direnlerde kan bitmediği için bi gün fazladan kaldık. Ameliyathaneye girdim bütün ekip espriler yapıp rahatlattı beni. Doktor çok sevecen biri ona çok güvendim. Çizimleri yaptı iki beden küçülsun dedim. Sonra elime anjukat takıldı. Oradan şırıngayla bir sıvı verdiler. Hafif kolunda karıncalanma başlıcak dediler ve başladı sonra filmlerdeki gibi gözlerim bulandı sonrasi odamdaydım. Hic bir ağrı sizi yoktu. Bir iki saat geçtikten sonra iyice kendime geldim telefon görüşmeleri yaptım resmen gülüyordum ağrım olmadığı için. Sonra ciddi susama hissi geliyordu her bu his geldiğinde istifra ediyordum. Saat akşam 9 civarı çorba verdiler hepsini çıkarttım tabi. En kotu yaşadığım şey buydu. İlk gece gez demişti doktor ayağa kalkmak mümkün olmuyordu gözüm kararıyordu. O gece surguyle yaptım tuvalatimi. 5 6 saatte bir antibiyotik ve ağrı kesici yapiliyordu. Bu yüzden hic ağrım olmadı. Ertesi gün yavaş yavaş kalkmaya başladım. Kol hareketleri çok kısıtlıydı. Bgn de direnler alindi. Diren dediğim ince kablo her iki göğüse bağlı. Çok basit 3 saniye suruyo bir çekilme hissi oluyo okadar. Başka anlatmadigim bisey kaldı mi kalmadı galiba. Heh 2 kiloya yakin doku çıkarıldı dedi doktorum. Sormak istediğiniz varsa sorun kızlar cevaplarim. Şükürler olsun bitti. 1 haftaya bişeyin kalmicak dedi doktor. Darisi tüm isteyenlerin başına inşallah.
Ahhhhhhhhhhh canim tebrikler,Kizlar ameliyatın 2.
Günü taburcu oluyorum. Doktor iki saat sürer demişti ama üçbuçuk saat sürmüş. Anestezi biraz kotu etkiledi kusma baş dönmesi gibi. Ertesi gün normalde taburcuydum direnlerde kan bitmediği için bi gün fazladan kaldık. Ameliyathaneye girdim bütün ekip espriler yapıp rahatlattı beni. Doktor çok sevecen biri ona çok güvendim. Çizimleri yaptı iki beden küçülsun dedim. Sonra elime anjukat takıldı. Oradan şırıngayla bir sıvı verdiler. Hafif kolunda karıncalanma başlıcak dediler ve başladı sonra filmlerdeki gibi gözlerim bulandı sonrasi odamdaydım. Hic bir ağrı sizi yoktu. Bir iki saat geçtikten sonra iyice kendime geldim telefon görüşmeleri yaptım resmen gülüyordum ağrım olmadığı için. Sonra ciddi susama hissi geliyordu her bu his geldiğinde istifra ediyordum. Saat akşam 9 civarı çorba verdiler hepsini çıkarttım tabi. En kotu yaşadığım şey buydu. İlk gece gez demişti doktor ayağa kalkmak mümkün olmuyordu gözüm kararıyordu. O gece surguyle yaptım tuvalatimi. 5 6 saatte bir antibiyotik ve ağrı kesici yapiliyordu. Bu yüzden hic ağrım olmadı. Ertesi gün yavaş yavaş kalkmaya başladım. Kol hareketleri çok kısıtlıydı. Bgn de direnler alindi. Diren dediğim ince kablo her iki göğüse bağlı. Çok basit 3 saniye suruyo bir çekilme hissi oluyo okadar. Başka anlatmadigim bisey kaldı mi kalmadı galiba. Heh 2 kiloya yakin doku çıkarıldı dedi doktorum. Sormak istediğiniz varsa sorun kızlar cevaplarim. Şükürler olsun bitti. 1 haftaya bişeyin kalmicak dedi doktor. Darisi tüm isteyenlerin başına inşallah.
Teşekkürler tatlım darısı başınıza gerçekten. Yari yarıya korundu dedi doktorum sut kanallari ile ilgili. Adetim bitmişti ameliyat gününde inanın hic ağrı olmadı. Bu kadar basit geçeceğini hayal bile etmemistim. Anestezinin etkisi bulantı ve baş dönmesi dışında hic kötü bisey yaşamadım. Bgn 5. Gün ameliyattan sonraki. Utu yaptım resmen hafif komidinlerin tozunu aldım. Cidden hic korkulcak bisey yok. Olmak isteyen arkadaşlar hic ertelemeyin.Ahhhhhhhhhhh canim tebrikler,
İnşallah cabucak iyleşirsiniz, darisi bizim başımıza, baya doku cikartmişlar maşallah, baya hafiflemişsiniz, acaba o kadar doku cikartirken süt kanali korunuyorlarmi?
Adet günlerine acaba meme kucultme ameliyyati olunca goguszlerde agri oluyormu
Cok gecmis olsun sizin yasadiginiz sorunu ben yasiyorum lolipop seklinde yapildi gogus alt kisminda buzukluk vardi dikislerimi aldi fucidin gubluk suruyordum sonrasi kabus sari iltihapli bir gorunum basladi dr yurtdisina cikmisti bende cildiyeye gittim madecassol verdi ama duzelr egine gunden gune cogaldi dr geri dondu pansumanlara o basladi toz bisi suruyor sari yeri soktu ama bu sefer etim gozukuyor kafayi yemek uzereyim size uygulanan karisimi nasil temin edebilirim dr danisiyim iki hafta sonra yurtdisina cikicam iyilesmem lazimSağol evet sükürler olsun çok az bi acık yara kaldı şimdi daha rahatım çok zor günler geçirdim inş ogünleri unutacağım artık. Her şey yolunda yeni yeni giyemedigim kıyafetkere bakıyorum yüzüm gülüyor :))
1 ay 7 gun oldu ameliyat olaliCok gecmis olsun sizin yasadiginiz sorunu ben yasiyorum lolipop seklinde yapildi gogus alt kisminda buzukluk vardi dikislerimi aldi fucidin gubluk suruyordum sonrasi kabus sari iltihapli bir gorunum basladi dr yurtdisina cikmisti bende cildiyeye gittim madecassol verdi ama duzelr egine gunden gune cogaldi dr geri dondu pansumanlara o basladi toz bisi suruyor sari yeri soktu ama bu sefer etim gozukuyor kafayi yemek uzereyim size uygulanan karisimi nasil temin edebilirim dr danisiyim iki hafta sonra yurtdisina cikicam iyilesmem lazim
Cok gecmis olsun,umarim en yakin zamanda hayallerin gercek olurMrb arkadaşlar. Yakın bir zamanda ben de bu ameliyatı oldum ve malesef alttaki dikislerim açıldı. Ben de üniversite hastanesinde oldum ilk operasyonum çok başarılı geçmişti ama malesef 9.günde dikişleri açıldı ve tekrar dikişleri dikmek için bir operasyon oldum. 2.operasyonda enfeksiyon temizlemeden ve yanlış dikiş yapılmış.doktorlara göre 10 dakikalık bir şey ama yanlış da dikilince çok ağrı çektim yürürken bile dik duramiyordum ki dikis ler 2.operasyondan 5.gün sonra tekrar açıldı çünkü güzel temizlenmemis ve yanlış dikiş atılmış köpek kulağı deniyormuş hatta bu dikise. Çok kötü günler geçirdim. En sonunda doktorumu değiştirdim ve doktorun ne kadar önemli olduğun anladım malesef üniversite hastanesinde yeterince ilgilenilmedi.demem o ki işi bilen bir doktora gitmeniz.inanın ciddi bir operasyon.ömrümün en kötü 2 ayıydi diyebilirim.kesinlikle ihmale gelmiyor.doktor tercihi kesinlikle çok önemli.şu an kök hücre ve prp leke tedavisi görüyorum.yani siz ihmal etmeyin.iyice araştırın. Güven vermeyen doktora emanet etmeyin kendinizi.şuanki doktorumdan Allah razı olsun diyorum beni o durumdan kurtardığı icin.hoşçakalın :) :)
Çok geçmiş olsun, şimdi iyi olmanıza sevindim ikinci gittiğiniz doktor kim di?Şuan çok şükür atlattım :) eskiden ben de buradan takip ederdim. şuanda bu ameliyatı olmuş biri olarak buradaki arkadaslari bilgilendirmek istedim.ameliyat kadar sonrasının da ne kadar önemli olduğunun bilinmesini,özellikle doktor seçiminin ne kadar önemli olduğunu vurgulamak istedim.inşallah sizler benim gibi problem yaşamadan atlatirsiniz:)
İkinci dikiş atılırken ağrı hissettinizmi acabaŞuan çok şükür atlattım :) eskiden ben de buradan takip ederdim. şuanda bu ameliyatı olmuş biri olarak buradaki arkadaslari bilgilendirmek istedim.ameliyat kadar sonrasının da ne kadar önemli olduğunun bilinmesini,özellikle doktor seçiminin ne kadar önemli olduğunu vurgulamak istedim.inşallah sizler benim gibi problem yaşamadan atlatirsiniz:)
Benimde en büyük sorunum doktor hala bulamadım bu kötü tecrübeleri hangi hastanede ve doktorda yaşadın tekrardan geçniş olsunMrb arkadaşlar. Yakın bir zamanda ben de bu ameliyatı oldum ve malesef alttaki dikislerim açıldı. Ben de üniversite hastanesinde oldum ilk operasyonum çok başarılı geçmişti ama malesef 9.günde dikişleri açıldı ve tekrar dikişleri dikmek için bir operasyon oldum. 2.operasyonda enfeksiyon temizlemeden ve yanlış dikiş yapılmış.doktorlara göre 10 dakikalık bir şey ama yanlış da dikilince çok ağrı çektim yürürken bile dik duramiyordum ki dikis ler 2.operasyondan 5.gün sonra tekrar açıldı çünkü güzel temizlenmemis ve yanlış dikiş atılmış köpek kulağı deniyormuş hatta bu dikise. Çok kötü günler geçirdim. En sonunda doktorumu değiştirdim ve doktorun ne kadar önemli olduğun anladım malesef üniversite hastanesinde yeterince ilgilenilmedi.demem o ki işi bilen bir doktora gitmeniz.inanın ciddi bir operasyon.ömrümün en kötü 2 ayıydi diyebilirim.kesinlikle ihmale gelmiyor.doktor tercihi kesinlikle çok önemli.şu an kök hücre ve prp leke tedavisi görüyorum.yani siz ihmal etmeyin.iyice araştırın. Güven vermeyen doktora emanet etmeyin kendinizi.şuanki doktorumdan Allah razı olsun diyorum beni o durumdan kurtardığı icin.hoşçakalın :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?