Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Yok hayır arkadaşlar lokal anestezi yapmayı tercih etmedi doktor dayanamazsın dedi.benim ilk ve 2.dikiş operasyonunu aynı doktor yaptı. İkinci operasyonu enfeksiyonu temizlemeden ve etimi yukarıdan aşağıya doğru çekip dikmişler çok acı çektim.ama sonra apar topar doktor bulduk Eray Copcu iyi ki de onu bulmuşuz.

Arkadaşım bence hemen doktoruna git açılan bir bolgenin kendiliğinden kapanmasi çok uzun bir süreç demişti doktorum. İhmal etme sakın. Bana dA krem verildi ama ise yaramadı. İçeriden temizlemeden düzelmedi benimki ama senin yaran küçük görünüyor. İhmal etme

Alt kisimdaki duzelmeyen yaram bu sekilde olup kurtarici krem ne kullandiniz bana bildirirmisiniz tek meme ucunun baglanti yeride sararmaya basladi dikisleri aldikca dokularda bozulma yasiyorum yardimci olurmusunuz
Merhaba arkadaşım benimde sorunlu oldu bi türlü kapanmak bilmemisti taki doktorum bir cildiye uzmanına gösterene denk ve bana acılan yaram icin özel bir karışım hazırlattı 10 gün icinde kapandı karısimda neler var bilmiyorum ama kutu un üzerinde yazanın resmini cektim eczaneye sorarsın umarım faydası olur bna cok iyi geldi geçmis olsun
Alt kisimdaki duzelmeyen yaram bu sekilde olup kurtarici krem ne kullandiniz bana bildirirmisiniz tek meme ucunun baglanti yeride sararmaya basladi dikisleri aldikca dokularda bozulma yasiyorum yardimci olurmusunuz
...

Evet alt kısımdaki direnin ciktigi yermiş ve boydan boya acıkmış. O yüzden en son operasyonumdA dikislerim büyüdü onun için tedavi görüyorum.

Cok tesekkur ederim yarin hemen soruyum siz ankaradasiniz sanirim istanbulda bulamasam eczane ismini verirseniz ben odeme yapip ordan ostesem olurmu kabus yasiyorum cildiyeye gittim ayrica acibademe ama hic ise yaramadi verdikleri

Merhaba herkeze kolan hastanesi beylikduzu doktor ömer KEVEL ameliyat olan yada bilgisi olan varmi yazarsa cok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…