- 21 Şubat 2016
- 5
- 3
- 1
- 35
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #21.421
Canım dikişlerinmi açılmıştı?Lokal anestezi ile dikiş atıldı sanırım peki dikerken ağrı hissettinizmi
Merhaba arkadaşım benimde sorunlu oldu bi türlü kapanmak bilmemisti taki doktorum bir cildiye uzmanına gösterene denk ve bana acılan yaram icin özel bir karışım hazırlattı 10 gün icinde kapandı karısimda neler var bilmiyorum ama kutu un üzerinde yazanın resmini cektim eczaneye sorarsın umarım faydası olur bna cok iyi geldi geçmis olsunAlt kisimdaki duzelmeyen yaram bu sekilde olup kurtarici krem ne kullandiniz bana bildirirmisiniz tek meme ucunun baglanti yeride sararmaya basladi dikisleri aldikca dokularda bozulma yasiyorum yardimci olurmusunuz
...Alt kisimdaki duzelmeyen yaram bu sekilde olup kurtarici krem ne kullandiniz bana bildirirmisiniz tek meme ucunun baglanti yeride sararmaya basladi dikisleri aldikca dokularda bozulma yasiyorum yardimci olurmusunuz
Contrqctubex aldim ama daha yaram iyilesmedigi icin basliymadim daha once sezeryan izimde kullanmistim cok memnun kaldimKızlar iz kremine ameliyattan ne kadar sonra başladiniz ve hangi kremi kullandınız bilgi verirseniz sevinirim
Cok tesekkur ederim yarin hemen soruyum siz ankaradasiniz sanirim istanbulda bulamasam eczane ismini verirseniz ben odeme yapip ordan ostesem olurmu kabus yasiyorum cildiyeye gittim ayrica acibademe ama hic ise yaramadi verdikleriMerhaba arkadaşım benimde sorunlu oldu bi türlü kapanmak bilmemisti taki doktorum bir cildiye uzmanına gösterene denk ve bana acılan yaram icin özel bir karışım hazırlattı 10 gün icinde kapandı karısimda neler var bilmiyorum ama kutu un üzerinde yazanın resmini cektim eczaneye sorarsın umarım faydası olur bna cok iyi geldi geçmis olsun
...Eki Görüntüle 1780368
Yaraniz benimle benzermiydi sari olarak basliyorCok tesekkur ederim yarin hemen soruyum siz ankaradasiniz sanirim istanbulda bulamasam eczane ismini verirseniz ben odeme yapip ordan ostesem olurmu kabus yasiyorum cildiyeye gittim ayrica acibademe ama hic ise yaramadi verdikleri
Dikis acilmasi icin o ne ise yararki su anda durumunuz nedir duzeldinizmibepanthol kullanıyorum,doktor onu vermişti
Evet ankaradayım benim baya bi acılmıstı bi süre rif kullandim kurutması icin onunda faydasını gördüm sonra bu kremi kullandım sizi cok iyi anlıyorum rabbim tezden şifa versin ins cok zorYaraniz benimle benzermiydi sari olarak basliyor
Evet maalesefCanım dikişlerinmi açılmıştı?
Dikiş açılmasına faydası oldumu bununEvet ankaradayım benim baya bi acılmıstı bi süre rif kullandim kurutması icin onunda faydasını gördüm sonra bu kremi kullandım sizi cok iyi anlıyorum rabbim tezden şifa versin ins cok zor
Amin hepimize acil sifalar resmi gordunuzmu aynimiydiEvet ankaradayım benim baya bi acılmıstı bi süre rif kullandim kurutması icin onunda faydasını gördüm sonra bu kremi kullandım sizi cok iyi anlıyorum rabbim tezden şifa versin ins cok zor
Ben bi süre rif kullandım oda kurutuyor bana. Cildiyecinin hazırlattığı krem..Cok iyi geldi ve şuan kapandı gayet iyi..Dikiş açılmasına faydası oldumu bunun
Amin hepimize acil sifalar resmi gordunuzmu aynimiydi
Bunu görünce benimki çok ufak birşey çok şükür ki
Canım benim 1 ay oldu ameliyat olalı fayda edermi acaba .Contrqctubex aldim ama daha yaram iyilesmedigi icin basliymadim daha once sezeryan izimde kullanmistim cok memnun kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?