- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #21.621
Selam canim, allah yardimciniz olsun, ya ben korkmaya başladım, neden acaba ameliyatdan sonra ya acilmalar, ya kan sizmalar oluyor, doktordan doktorami, fark oluyor, yoksa ameliyatdan sonra cok hareketmi olunuyor diyemi, yoksa asiri derecede goguszler buyuk oluncami boyle durumlar oluyor, ben kendim kalpden ameliyyat olmusum, goguszlerim vok buyuk çok izdirab cekiyorum, amma korkularim olduEki Görüntüle 1787693Kızlarrr acill yardım lütfen!!! Ben ameliyat olalı 2 hafta oldu,kendiliğinden eriyen dikiş kullanıldı son 2 gündür durum böyle dikişte açılma yok ama kanama ve iltihaplı akıntı mevcut
Keçmiş olsun, lutfen göndər bende bakiyimDönsün artık ya lütfenöncesi fotolarımı da aldım doktordan ama paylaşmaya utanıyorum
Merhaba bende sizin gibi 94 kiloyla girdim iki ay oldu ameliyat olali nasil kilo verdinizŞimdi öncelikle dikiş konusunda şunları söyleyeyim; doktorum bana dikiş izleri Hakkı'nda bi garanti vermedi. Senin cilt yapına bağlı, temiz bir ciltse evet izler toparlanır Dedi. Kuzenimin izleri hala böyle hafif kırmızı. Bende ise iz yok denecek kadar az. Bıçak değen yerlerde olan o hafif izden var tabiki ilk hali gibi kusursuz bi ten olmuyor ama bendeki öyle morumsu kızarık ya da çok belli izlerden değil çok şükür. Ben kendimce şunlara bağlıyorum 1. Kesinlikle kilo almadım, çok kilo alınca dikiş açılabilir. 2. Çok sağlıklı beslendim. Elim yüzüm şişmesin diye tuzu kestim ki 1 kase çorbaya 2-3 çay kaşığı tuz Atan tuhaf bi insadım(ameliyata 94kg girdim, 3 ay sonra 74kg idim) 3. günde 1 saat yürüyüş yaptım 4. Yüzüstü yatmadım bi süre 5. Ve hala arada banyodan çıkınca kantaron yağı sürerim ben muhteşem birşey o iz konusunda.
Simetri konusunda evet biri cok az daha büyük ama cok dikkatli incelersen, o da cıplakken. Kıyafette öyle bi fark gözükmüyor ki zaten bir göğüs, bir göz falan diğerinden birazcık daha büyük olurmuş. Bence Zaman kaybetmeyin derim :)
Kendimce bi diyet programı uyguladım diyebilirim :) tuz, şeker, aburcubur, fastfood, pilav, makarna ve patates yemedim. Aksam 6dan sonra bişey yemiyordum. En az 2l su içiyorum günde. Ve günde 1 saat yürüyodum :) kendiliğinden gitti o Zaman kilolarMerhaba bende sizin gibi 94 kiloyla girdim iki ay oldu ameliyat olali nasil kilo verdiniz
Canım ben metin beyde sıraya girmeme rağmen 2 aydan sonra zor araya aldılar 2-3 kere gittim. 2 aydan önce sanmıyorum arasınlar
Merkez canımmart ta bi boşluğumuz var demişti. ondan ümit ediyorum canım belki. yakın bi zamanda ararlar falan diye işte. bilmiyorum beklemece. sen bolunun neresinden ?
Şimdi bakabilirsin
Ben suyla silip tekrar suruyorum sizdede yara uzunde kizariklik varmi alerji yaptigini nasil anliyoruzArkadaslar merhaba,contratubex kullanirken önceki sürdügümüz tabakayi yikayiptami suruyoruz,yoksa onceki surdugumuzu temizlemeye gerek olmaksizin onun uzerinemi suruyoruz,prospektustede yazmiyor hicbisey
Hafif kizariklik yapmasi normal diye biliyorum bende de oluyor ama kasinti yok henuzBen suyla silip tekrar suruyorum sizdede yara uzunde kizariklik varmi alerji yaptigini nasil anliyoruz
Merhaba contratubex kremi devlet karşiliyormu ne kadar ödediniz.Hafif kizariklik yapmasi normal diye biliyorum bende de oluyor ama kasinti yok henuz
Karşılamıyor 70 tlMerhaba contratubex kremi devlet karşiliyormu ne kadar ödediniz.
Bugün eczane bana 85 gibi bir rakam söyledi alıp denemek istiyorumKarşılamıyor 70 tl
Cok tesekkurler doktorum hanife akinoglu cok ilgili benim cildim yapti sari sari oldu soyucu bir madde kullandi olu deriyi atsin diye oda yarayi acti cok buyukse olun ama idare eder olcudeyse degmez valla
Benim doktorum karşılamadığını söyledi ben eczaneden 120 gr 80Tl ödedim aldımMerhaba contratubex kremi devlet karşiliyormu ne kadar ödediniz.
Conturtubex den bence ciddi bir etki beklemeyin... Geçen ben cildiyeciye sordum fayda gören olmadı şimdiye kadar dedi... Ben kendime şimdiden iz giderici Lr kremleri sipariş ettim sonuçlar mükemmel ...Benim doktorum karşılamadığını söyledi ben eczaneden 120 gr 80Tl ödedim aldım
Küçültme istiyor msnz yoksa sadece dikleştirme mikızlar lütfen bana fikir verin...göğüs dikleştirme düşünüyorum ama izlerden çok korkuyorum..küçültme ve dikleştirme ameliyatları sanırım aynı değil mi?bekarım,çocuğum yok ilerde sorun yaşar mıyım ve izler çoook mu kötü.karın germe ameliyatı oldum onun izleri bile tam iyileşmedi çünkü..memeleriminde izlerinin çabuk geçmemesi psikolojimi kötü etkiler..offf ne yapsam bilemedim.Tuğrul Turan'dan randevu aldım bu arada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?