Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Selam canim, allah yardimciniz olsun, ya ben korkmaya başladım, neden acaba ameliyatdan sonra ya acilmalar, ya kan sizmalar oluyor, doktordan doktorami, fark oluyor, yoksa ameliyatdan sonra cok hareketmi olunuyor diyemi, yoksa asiri derecede goguszler buyuk oluncami boyle durumlar oluyor, ben kendim kalpden ameliyyat olmusum, goguszlerim vok buyuk çok izdirab cekiyorum, amma korkularim oldu

Merhaba bende sizin gibi 94 kiloyla girdim iki ay oldu ameliyat olali nasil kilo verdiniz

Merhaba bende sizin gibi 94 kiloyla girdim iki ay oldu ameliyat olali nasil kilo verdiniz
Kendimce bi diyet programı uyguladım diyebilirim :) tuz, şeker, aburcubur, fastfood, pilav, makarna ve patates yemedim. Aksam 6dan sonra bişey yemiyordum. En az 2l su içiyorum günde. Ve günde 1 saat yürüyodum :) kendiliğinden gitti o Zaman kilolar

Canım ben metin beyde sıraya girmeme rağmen 2 aydan sonra zor araya aldılar 2-3 kere gittim. 2 aydan önce sanmıyorum arasınlar

mart ta bi boşluğumuz var demişti. ondan ümit ediyorum canım belki. yakın bi zamanda ararlar falan diye işte. bilmiyorum beklemece. sen bolunun neresinden ?

Arkadaslar merhaba,contratubex kullanirken önceki sürdügümüz tabakayi yikayiptami suruyoruz,yoksa onceki surdugumuzu temizlemeye gerek olmaksizin onun uzerinemi suruyoruz,prospektustede yazmiyor hicbisey

Arkadaslar merhaba,contratubex kullanirken önceki sürdügümüz tabakayi yikayiptami suruyoruz,yoksa onceki surdugumuzu temizlemeye gerek olmaksizin onun uzerinemi suruyoruz,prospektustede yazmiyor hicbisey
Ben suyla silip tekrar suruyorum sizdede yara uzunde kizariklik varmi alerji yaptigini nasil anliyoruz

Kizlar xok sukur yaram kapandi cok minik bir yer var oda bir iki gune kapanicak insallah bir haftada toparladi yara antibiyotik octim ondan mi yarayi havalandirdim bir arkadasimda burdan hergun dus dedi oda iyi geldi sanirim e vitamini size forumda resimle daha once bildirdigim yara kapatici sprayle kurtardik memeyi meme basindada cukurluk olusmustu orasida cok sukur iyilesiyor simdi tek sorun yamuklugu biri tepeye bakiyor biri asagi dr inicek ic dikisten diyor bekleyip gorecegiz masaj yap dedi insallah

Cok tesekkurler doktorum hanife akinoglu cok ilgili benim cildim yapti sari sari oldu soyucu bir madde kullandi olu deriyi atsin diye oda yarayi acti cok buyukse olun ama idare eder olcudeyse degmez valla

benim boyu idare eder büyük değil ama dikleştirme düşünüyorum canım çoooook kararsızım...

kızlar lütfen bana fikir verin...göğüs dikleştirme düşünüyorum ama izlerden çok korkuyorum..küçültme ve dikleştirme ameliyatları sanırım aynı değil mi?bekarım,çocuğum yok ilerde sorun yaşar mıyım ve izler çoook mu kötü.karın germe ameliyatı oldum onun izleri bile tam iyileşmedi çünkü..memeleriminde izlerinin çabuk geçmemesi psikolojimi kötü etkiler..offf ne yapsam bilemedim.Tuğrul Turan'dan randevu aldım bu arada..

Benim doktorum karşılamadığını söyledi ben eczaneden 120 gr 80Tl ödedim aldım
Conturtubex den bence ciddi bir etki beklemeyin... Geçen ben cildiyeciye sordum fayda gören olmadı şimdiye kadar dedi... Ben kendime şimdiden iz giderici Lr kremleri sipariş ettim sonuçlar mükemmel ...

Eklentiler

• image.webp
    3 KB · Görüntüleme: 253
Küçültme istiyor msnz yoksa sadece dikleştirme mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…