- 19 Ocak 2016
- 225
- 180
- 103
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #21.641
Bikinili yok maalesef ben eylülden sonra kilo vermeye başladığım için yazın memelerim vardı benimUtanıyorsan paylaşma canım. Şimdiki hali gayet güzel zaten. Öncesi halin bikinili filan varsa onu yükle,çıplak olması gerekmiyor illaki bence. Bende öncesini bikinili ekledim
Öncelikle size de çok geçmiş olsun umarım atlatmışsınızdır benim dikişlerde açılma olmadı çok şükür striplerden dolayı sıvı birikimi olmuş dedi doktorum ilaca bile gerek görmedi benim doktorum Adana'nın en iyi cerrahlarından biri aslında ama benim talihsizliğim sanırım bi sürü aksilik oldu yoksa benden önce ve benden sonra aynı ameliyatı yaptığı hastalarını gördüm tanıştım gayet sorunsuz bir süreç geçirmişler. Cerrahıda iyi seçmek gerekiyor ama aynı ameliyat aynı yöntem herkeste farklı olabiliyorSelam canim, allah yardimciniz olsun, ya ben korkmaya başladım, neden acaba ameliyatdan sonra ya acilmalar, ya kan sizmalar oluyor, doktordan doktorami, fark oluyor, yoksa ameliyatdan sonra cok hareketmi olunuyor diyemi, yoksa asiri derecede goguszler buyuk oluncami boyle durumlar oluyor, ben kendim kalpden ameliyyat olmusum, goguszlerim vok buyuk çok izdirab cekiyorum, amma korkularim oldu
Bu ilacın ilk tüpünü bitirmek üzereyim hiçbie faydasını görmedim muhtemelen doktorum lazer yapıcak ve küçücük bi tüp acıdım parama alırkenDikişlerim alınmadı, eriyen dikişti. Bi süre doktorum terramicin geç merhemi verdi. Dikiş biraz toparlandı ve Ben iz kremi olarak
dermatix si jel
kullandım (40-45₺ bişey) Bu kremden 2 tüp bitirdim ve daha sonraki aşamada kantoron yağı sürdüm. İzlerim öyle kırmızı Değil belli belirsiz.
Değişiyor demekki canımBugün eczane bana 85 gibi bir rakam söyledi alıp denemek istiyorum
Küçültme istiyor msnz yoksa sadece dikleştirme mi
Merhaba bişey sorucam kantaron yağını ne Zaman kullanmaya başladın ben Bir kaç kere denedim sanırım allerji yaptı bende.mememde kabarık kızarıklıklar oldu hemen ertesi gün ve çok fena kaşıntı yaptı bendeDikişlerim alınmadı, eriyen dikişti. Bi süre doktorum terramicin geç merhemi verdi. Dikiş biraz toparlandı ve Ben iz kremi olarak
dermatix si jel
kullandım (40-45₺ bişey) Bu kremden 2 tüp bitirdim ve daha sonraki aşamada kantoron yağı sürdüm. İzlerim öyle kırmızı Değil belli belirsiz.
ilk bir ay sırtüstü yatacak ve 2-3 yastıkla yüksekte yatacak,banyo ilk kontroldan sonra yaptım ben.5.gündeydi.Protein ağırlıklı beslensin,sigara içmesin,kollarını zorlamasın,ağır kaldırma,itme çekme vs gibi.Banyodan çıkınca da hemen kurutun nemli kalmasın dikişleriMerhaba iyi günler benim annem dün göğüs küçültme ameliyatı oldu bugün eve gelicek insallah ilk zamanlarda ne yapması gerekir ne kadar düz yatması gerekiyor ne zaman duş alması gerekiyor devlet hastanesinde oldugundan cok güvenemiyorum yardım ederseniz cok sevinirim :)
Geçmiş olsun canım doktorun ne Zaman derse o Zaman yapmalısın bencemerhaba arkadaşlar bende meme küçültme ameliyatı oldum 10. günüm bugün. hiç bakmadım korkuyorum galiba.. tam banyoda yapmadım.. haftaya işe başlayacağım hala inanamıyorum kendime hep buradan okuyordum şimdi ise bende oldum. ameliyattan sonra ilk banyonuzu ne zaman yaptınız acaba..
Merhaba ben 12. Günden sonra doktoruma sordum yan yatabilirsin demişti ama fazla değil bugün 20.günüm ve ben neredeyse hep yan yatıyorum uyku hali gözümü bir açıyorum ki yan yatmışım yineilk bir ay sırtüstü yatacak ve 2-3 yastıkla yüksekte yatacak,banyo ilk kontroldan sonra yaptım ben.5.gündeydi.Protein ağırlıklı beslensin,sigara içmesin,kollarını zorlamasın,ağır kaldırma,itme çekme vs gibi.Banyodan çıkınca da hemen kurutun nemli kalmasın dikişleri
Geçmiş olsun canım doktorun ne Zaman derse o Zaman yapmalısın bence
Eğer doktorunuz banyo yapmanızı söylediyse korkmayın yapın, dikişli bölgenin iltihap kapmaması için çok önemli. Ben her gün duş almıştım.tşk. ederim.. doktorum yapabilirsin diyor ama ben çekiniyorum.. o yüzden sordum erken mi acaba.. ama kaban giymek, fermuarlı bir üst giymek bu kadar kolay mıymış çok tuhaf hissediyorum kendimi (iyi anlamda) :) inş. iyileşme sürecinde aksilik yaşamam kimsede yaşamaz inş.
Zaten bahsettiğim ilacı 2 tüp kullandım ve sonrasında kantoron yağı kullandım hemen öyle iyileşmiyor zaten. En az 2 ay düzenli uygulayınBu ilacın ilk tüpünü bitirmek üzereyim hiçbie faydasını görmedim muhtemelen doktorum lazer yapıcak ve küçücük bi tüp acıdım parama alırken
Yani benm sorunum dikliği değil büyüklüğüydü. Küçük bi göğüsüm olsaydı ve dikleştirme söz konusu olsaydı bi durup düşünürdüm. Ama tabiki rahatsız hissediyorsanız yaptırın.ben dikleştirme istiyorum ama kilo vermem gerek en az 5 6 ..boyutunun da küçülmesini istemediğim için protez ve dikleştirme olur sanırım henüz görüşmeye gitmedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?