Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Utanıyorsan paylaşma canım. Şimdiki hali gayet güzel zaten. Öncesi halin bikinili filan varsa onu yükle,çıplak olması gerekmiyor illaki bence. Bende öncesini bikinili ekledim
Bikinili yok maalesef ben eylülden sonra kilo vermeye başladığım için yazın memelerim vardı benim

Dikişlerim alınmadı, eriyen dikişti. Bi süre doktorum terramicin geç merhemi verdi. Dikiş biraz toparlandı ve Ben iz kremi olarak
dermatix si jel
kullandım (40-45₺ bişey) Bu kremden 2 tüp bitirdim ve daha sonraki aşamada kantoron yağı sürdüm. İzlerim öyle kırmızı Değil belli belirsiz.

Öncelikle size de çok geçmiş olsun umarım atlatmışsınızdır benim dikişlerde açılma olmadı çok şükür striplerden dolayı sıvı birikimi olmuş dedi doktorum ilaca bile gerek görmedi benim doktorum Adana'nın en iyi cerrahlarından biri aslında ama benim talihsizliğim sanırım bi sürü aksilik oldu yoksa benden önce ve benden sonra aynı ameliyatı yaptığı hastalarını gördüm tanıştım gayet sorunsuz bir süreç geçirmişler. Cerrahıda iyi seçmek gerekiyor ama aynı ameliyat aynı yöntem herkeste farklı olabiliyor

Bu ilacın ilk tüpünü bitirmek üzereyim hiçbie faydasını görmedim muhtemelen doktorum lazer yapıcak ve küçücük bi tüp acıdım parama alırken

Merhaba bişey sorucam kantaron yağını ne Zaman kullanmaya başladın ben Bir kaç kere denedim sanırım allerji yaptı bende.mememde kabarık kızarıklıklar oldu hemen ertesi gün ve çok fena kaşıntı yaptı bende

Merhaba iyi günler benim annem dün göğüs küçültme ameliyatı oldu bugün eve gelicek insallah ilk zamanlarda ne yapması gerekir ne kadar düz yatması gerekiyor ne zaman duş alması gerekiyor devlet hastanesinde oldugundan cok güvenemiyorum yardım ederseniz cok sevinirim :)

ilk bir ay sırtüstü yatacak ve 2-3 yastıkla yüksekte yatacak,banyo ilk kontroldan sonra yaptım ben.5.gündeydi.Protein ağırlıklı beslensin,sigara içmesin,kollarını zorlamasın,ağır kaldırma,itme çekme vs gibi.Banyodan çıkınca da hemen kurutun nemli kalmasın dikişleri

merhaba arkadaşlar bende meme küçültme ameliyatı oldum 10. günüm bugün. hiç bakmadım korkuyorum galiba.. tam banyoda yapmadım.. haftaya işe başlayacağım hala inanamıyorum kendime hep buradan okuyordum şimdi ise bende oldum. ameliyattan sonra ilk banyonuzu ne zaman yaptınız acaba..

Geçmiş olsun canım doktorun ne Zaman derse o Zaman yapmalısın bence

Merhaba ben 12. Günden sonra doktoruma sordum yan yatabilirsin demişti ama fazla değil bugün 20.günüm ve ben neredeyse hep yan yatıyorum uyku hali gözümü bir açıyorum ki yan yatmışım yine

Annem bugün geldi 3ve cok şükür çok ağrım var diyor dün çıktı ameliyattan normal midir sizce ağrı kesicide yazmamış doktor uykusuz uyuyamiyor 2 gündür

Ben olmadım ama ablam oldu. Çok ağrısı oldu. Burada olanlar hiç ağrım olmadı. Yazıyor ama inanamıyorum. Acaba bize cesaret için mi öyle yazıyorlar bilmiyorum.

Geçmiş olsun canım doktorun ne Zaman derse o Zaman yapmalısın bence

tşk. ederim.. doktorum yapabilirsin diyor ama ben çekiniyorum.. o yüzden sordum erken mi acaba.. ama kaban giymek, fermuarlı bir üst giymek bu kadar kolay mıymış çok tuhaf hissediyorum kendimi (iyi anlamda) :) inş. iyileşme sürecinde aksilik yaşamam kimsede yaşamaz inş.

Eğer doktorunuz banyo yapmanızı söylediyse korkmayın yapın, dikişli bölgenin iltihap kapmaması için çok önemli. Ben her gün duş almıştım.

ben dikleştirme istiyorum ama kilo vermem gerek en az 5 6 ..boyutunun da küçülmesini istemediğim için protez ve dikleştirme olur sanırım henüz görüşmeye gitmedim..
Yani benm sorunum dikliği değil büyüklüğüydü. Küçük bi göğüsüm olsaydı ve dikleştirme söz konusu olsaydı bi durup düşünürdüm. Ama tabiki rahatsız hissediyorsanız yaptırın.

arkadaşlar annem ameliyattan cıkalı 1 gün oldu doktor bi bilgi vermedi cuma günü pansumana gel sargıları alıcaz dedi sadece oturup kalkarken zahmet cekiyor agrım var diyor ilk gün diye normaldir diyoruz bu dikişler ne zaman toparlar dogru düzgün yatar kalkar bildiklerinizi paylasırmısınız uyuyamıyorda 2 gün oldu neyi nasıl yapması lazım rahat bi iyilesme dönemi gecirmesi icin yardım ederseniz cok sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…