Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Bu biraz kişiyle de alakalı ne zaman yan yatmak için kendini iyi hissederse o zaman yatsın çünkü herkesin ağrı ve acı eşiği farklı derecelerde. Açıkcası yaşla da alakalı olabilir belki amelyatta ya sa sonrasında kullanılan ilaçlardan dolayı sa ağrılarda farklılıklar olabilir benimde ağrım olmadı amelyattan çıkıp kendime geldiğim andan itibaren ağrı kesiciyi de 1 gün içtim saha fazla değil bu şekilde :)

46 yaşında annem buna şükür daha önce bacagından kalbine pıhtı attı yogun bakımda kaldı hep kan sulandırıcı kullanıyor birazda bu yüzden korkmuştuk ailecek ara ara sancılar giriyor agrı kesici yazmamıs doktor ama bitane minoset içti şimdi daha iyiyim diyor az biraz uyusa daha iyi olucak bence yardımlarınız için cok tesekkürler moralimi yerine getiriyorsunuz :)

Conturtubex den bence ciddi bir etki beklemeyin... Geçen ben cildiyeciye sordum fayda gören olmadı şimdiye kadar dedi... Ben kendime şimdiden iz giderici Lr kremleri sipariş ettim sonuçlar mükemmel ...
Merhaba Altan30, sizin kullandığınız leke giderici krem nedir? Teşekkürler.

Merhaba kızlae bende uZun zamandır ameliyat istiyorum yarın okucam ama şimdide çok korkuyorum ameliyat kısa sürüyor dimi ben ağrı ihtimaline karşı 3gün hastanede kalıcam ameliyat sonrası çok mu ağrılı.bide 10kilo aldım ameliyattan snra bi 6-7kilı vermem gerek hemen deforme olmaz inşallah.

şimdiden çok geçmiş olsun canım..darısı başıma..ama benim de 10 kg fazlam var doktorum kg ver öyle yapalım dedi.19'nda başka doktorla görüşeceğim dikleştirme için..

evet ama çok sarkık duruyor o yuzden lazım bana izlerden korkuyorum dikleştirmenin.

arkadaşlar iyi günler :) genelde ameliyatta eriyen dikişmi yoksa normal dikişmi kullanıyorlar 3 gün oldu ameliyat olalaı sizce ne zaman toplarlar dikişler alınır veya erir ?

evet ama çok sarkık duruyor o yuzden lazım bana izlerden korkuyorum dikleştirmenin.
Ben dikişlerih bir Zaman dert etmedim. Küçülsünler yeter ki iz önemli değil derdim. Doktorum bana, kesin garanti veremem temiz bir cildin varsa izlerin belli belirsiz kalabilir demişti. Ben ameliyat olalı 2 sene olucak benim izlerim ince ve belli belirsiz. Kuzenim 3-4 sene önce oldu ama onun izleri hala morumsu. Ben bunu ameliyat sonrası bakıma bağlıyorum. Aylarca sırt üstü yattım. Hala Demirli sütyen takmam. 6 ay kadar ağır işler yapmadım vs. Dermatixsi jel bitirdim 2 tüp hemen arkasına da kantoron yağı. Ara sıra hala da sürerim kantoron :)

Korkacak hiç bişey yok :) Aslına bakarsan kadınlar kendi bünyelerini hafife almamalı :) doğum yapan ve bunun sonrasında toparlanan bi bünye herşeyi atlatır diye düşünüyorum :) panik atağı olan, kan görünce tansiyonu düşen bi insanım ben. Ameliyattan çıktığım ilk gün bi daha asla iyileşemeyeceğimi düşünmüştüm. Tabiki ağrı sızı olacak kolay bi ameliyat değil ama biz neleri atlatıyoruz :)

ben çok korkuyorum canım ya..protezli mi yoksa protezsiz mi yapar doktor bilmiyorum..sonrasında çok ağrılı oluyormus sımdıden stres oldum 1 hafta içinde işe geri dönmem gerek..dönünce çalışabilir miyim bilmiyorum kimsenin anlamaması lazım..zaten karın germe oldum karnımda izler var şimdi göğsümde de izler çok olursa daha da kötü bir görüntü olur diye çoook korkuyorum..bide bekarım..ay ne yapsam çoook kararsızım

O zaman bence biraz daha düşünebilirsiniz, aklınızdaki soruları önce bi halledin. Bana doktorum 1 haftada normal hayatına dönersin demişti ama ben herşeyi yavaştan aldım. 3 ay havuza girme Dedi mesela ben 1 sene girmedim. Çok uç noktalarda yaşadım ameliyat sonrasını. Çanta takmadım 1-1buxuk ay. Ha yapamadığımdan değil, yapmak istemedim bişe olur diye korkuyordum cünkü. Ama su An cok iyiler

Ben pazartesi günü amaeliyat olup, perşembe günü sabahı duş almıştım. Uzun zaman boyunca her gün duş aldım.

Dikkat edersen hiçbir şey olmaz bakma ben duramıyorum hem çalışıyorum hem evde sorumluluklarım var kendime pek dikkat edemedim

arkadaşlar iyi günler :) genelde ameliyatta eriyen dikişmi yoksa normal dikişmi kullanıyorlar 3 gün oldu ameliyat olalaı sizce ne zaman toplarlar dikişler alınır veya erir ?

benimde 11. günüm bugün. bende merakla bekliyorum nasıl bir süreç bekliyor beni diye.. bende dikişlerde alınma falan olmayacak şimdilik pansumana devam. pansumanıda ilk defa kendim yapacam bugün bakalım nasıl olacaksa.

Canım dikleştirmede varsa en az 2,5 saat sürüyor dışarıda bekleyen yakınlarına söyle panik olmasınlar ben 5 saat ameliyathanede kalmışım bizimkilerin ödü kopmuş korkma hiçbirşey hissetmiyorsun uyuyup uyanıyorsun hepsi bu

Dikkat edersen hiçbir şey olmaz bakma ben duramıyorum hem çalışıyorum hem evde sorumluluklarım var kendime pek dikkat edemedim

benimde durumum öyle ki daha bu sabah ütü yaptım. mutfak işleri falan çok dikkat ederek yapmaya çalışıyorum ama sonuçta yapıyorum işte o yüzden birazda tedirginim inş. bişey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…