Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

benimde durumum öyle ki daha bu sabah ütü yaptım. mutfak işleri falan çok dikkat ederek yapmaya çalışıyorum ama sonuçta yapıyorum işte o yüzden birazda tedirginim inş. bişey olmaz.
Evet maalesef bu gibi durumlar iyileşmeyi geciktiriyor ama mecbur yapacak başka kimse olmayınca nereye kadar yapmadan durabiliriz ki yapıyoruz illaki

Evet maalesef bu gibi durumlar iyileşmeyi geciktiriyor ama mecbur yapacak başka kimse olmayınca nereye kadar yapmadan durabiliriz ki yapıyoruz illaki

aynen öyle.. haftaya da işe başlayacağım zaten düşündükçe çekiniyorum yine de.. siz ne zaman ameliyat oldunuz iyileşme döneminde sorun yaşadınız mı.

Ben ameliyat olalı 20 gün oldu.güya bende Çarşamba olup pazartesi işe başlayacaktım 5.Günümde ama ne mümkün hem drenim duruyordu hem de kollarımı çok rahat kullanamıyordum 1 hafta daha uzattım.drenler çok can yakıyor çıksa bile kolların hareketini uzunca bi süre kısıtlıyor bana göre

Son düzenleme:
Arkadaşlar size ağrı kesici veya antibiyotik verdimi doktorunuz anneme hic birsey vermedi bide şey sorucam anneme cok iyi bakiyoruz oturup kaldırılmasını ben yapiyorum yemegini ben yediriyorum suyunu ben icirtiyorum tuvalete ben çıkartıyorum dikisler sizce ne zaman gecer annem ne zaman rahatlar yani yardımcı olursanız cok sevinirim

Merhaba Altan30, sizin kullandığınız leke giderici krem nedir? Teşekkürler.
LR box set ve mikrosilver krem müthiş sonuçlar var... Ben de haftaya ameliyat olucam o yüzden şimdiden sipariş verdim... Lr Network firması ya bana sipariş verin yada üye olup % 40 indirimli alabilirsiniz ... Ben de henüz tam bilmiyorum gelsin ürünler önce oğlumun eli yandı onda deniycem bir de kendi yüzümde 30 yıllık bir iz var onda deniycem muhteşem sonuçlar alınıyor bir de kendim deneyeyim

Eklentiler

• image.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 225
  • image.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 240
ben üye olarak 4 ürüne toplam 106 tl verdim..100 tl üzeri kargo masrafı yokmuş...liste fiyatını bilmiyorum...

Arkadaşlar günaydın .... Şuan o kadar kötüyüm ki size anlatamam ... Ameliyata 10 gün kalmış saolsun annem dediğim insan birbir türlü bahanesiyle gelemem bakamam sana dedi telefonda... Kardeşim gelecek 1 haftalığına .... Okula ve kreşe giden iki çocuğum var kaç günde kendi evimin işini yapar duruma gelirim lütfen yardım edin sinirden ağlıycam muhtaç olmak ne kötü bisey vazmı geçsem onu bile düşünüyorum ....

Vazgecme sakın ben pazartesi gubu ameliyat oldum persembe gunu taburcu edildim.su an gayat iyiyim biraz kollarimin altinda agri var kasmaktan sanirim o kadar ama hafifledigimi farkettim

Vazgecme sakın ben pazartesi gubu ameliyat oldum persembe gunu taburcu edildim.su an gayat iyiyim biraz kollarimin altinda agri var kasmaktan sanirim o kadar ama hafifledigimi farkettim
Teşekkür ederim arkadaşım inşallah sorunsuz atlatırım destek için çok teşekkürler

Kardeşiniz geliyorsa cok büyük sorunlar yaşamazsanız. İlk 1 hafta zorlu geçiyor zaten. Sonrasında eşiniz evden çıkmadan önce yemek yapmak için gerekli herşeyi tezgaha çıkarsın yemek de yaparsınız yeterki bi yere uzanıp bişe almayın. Sadece çocuklar yorabilir ama olacak o kadar. Korkmayın herşey cok güzel olacak inşAllah :) temizlikle filan uğraşmayın sadece. Yormayın kendinizi. Dönüşümlü olarak size bakabilecek birilerini düşünün gelip 2 gün bile kalsalar en azından çamaşır bulaşık işi hallolur

Geçmiş olsun canım doktor size şu gün gelin dikişleri alalım demediyse eğer dikişler eriyen dikişler olabilir ağrı kesici, antibiyotik Nasıl verilmemiş ilginç gerek görmemiştir diyecem ama Nasıl? Onu doktora bir sor istersen atlamış olabilir hem merak etme annen büyük bir hızla iyileşecek 10 gün geçince daha da iyi olacak

Selam üzüldüm doğrusu kötü olmuş ama 1 haftada yeterli bir süre olabilir senin için bende 1 hafta kızkardeşimde kalmıştım sonra yavaş yavaş kendi kendime zorlamadan yapmaya çalıştım ev işlerini vs biraz zor oluyor ama 10. Günden sonra daha da rahatlıyorsun

Teşekkür ederim evet kardeşim 1 hafta kalacak inşallah sıkıntı olmaz hastanede de refakat edecek bir arkadaşım var bir şekilde hallolacak inşallah...

Ben de üzüldüm ama bu ilk değil annemin yaptığı alıştım artık .... Herkes anne olamıyor malesef Allah tan kayınvalidem annemden daha düşkün bana ama o da rahatsız yardım isteyebileceğim durumda değil...

Bende perş günü ameliyat oldum şuan az ağrım vaar direnler duruyor bıgnki kontrolde çukabilirim.Direnlerden herks çok korkuttu çıkmasından çok korkuyorum.İnsanlaaar çok düşüncesiz

ah canım anlıyorum seni hemde çok iyi anlıyorum üzülme çocukların bile sana faydası oluyor böyle zamanlarda... benimkinin oldu en azından

ah canım anlıyorum seni hemde çok iyi anlıyorum üzülme çocukların bile sana faydası oluyor böyle zamanlarda... benimkinin oldu en azından
Teşekkür ederim desteğiniz için inşallah atlatırım heyecan arttı 9 gün kaldı bakalım 21 mart ameliyat ..... Birde ben lipo yaptırıyorum aynı anda sırt ve karına inşallah tır çarpmışa dönmem...

Bende perş günü ameliyat oldum şuan az ağrım vaar direnler duruyor bıgnki kontrolde çukabilirim.Direnlerden herks çok korkuttu çıkmasından çok korkuyorum.İnsanlaaar çok düşüncesiz
Geçmiş olsun korkmayın korkunun faydası yok mecbur çıkacak drenler... Herkes aynı şeyi hissedecek diye bisey yok mesela sezeryan ağrısı çok kötü bir hafta kımıldayamıyorsun dediler benim hiç ağrım olmadı ikisinde de... Hatta 3. Gün evi süpürdüm ilk gün hiç yatmadım yapı meselesi... Ben de 21 inde oluyorum inşallah kolaylıkla atlatırız ... Tekrar geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…