Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Üzülme arkadasim,benim de yanimda kimse yoktu,esim ögretmen oldugu icin subat tatiline denk getirdik,o sekilde atlattim,yemek yapmakta hic zorlanmadim,soganlari,ekmegi vs ilk gunler esim dogradi,bana her konuda yardimci oldu,cocuklarini uzun sure kucagina alamazsin,bence o zor olur,mutfak raflarina da gerektikce taabure ile ciktim aldim,insan basa gelince pratik fikirler uretiyor,yeter ki moralin yerinde olsun,buyaz ne kadar rahatlamis olacaginin hayaliyle hepsi gecer.

Teşekkür ederim destekleriniz beni kendime getirdi... Eşime de hiçbirşey çaktırmadım... İnşallah Allah yardımcım olur da kurtulurum sorunsuzca koca memelerden...

yıldız hatırladım okey yazıyı dediğim gibi buraya yıl oldu yazmayalı :) meme küçülttük bitti uğramıyoruz:)

T kesi evet dikiş izi fazla olan bir yöntem ama meme şekli ve hacmi ile ilgili dr ler bu yöntemi uygulayabiliyor bende I kesi yani lolipop kesi izi an az yöntem üst dekolteye doktorum avuç içi kadar silikon koydu sarkma olmasın ilerde diye yerçekimi denilen bişey var malum :)

Ben olmadım ama ablam oldu. Çok ağrısı oldu. Burada olanlar hiç ağrım olmadı. Yazıyor ama inanamıyorum. Acaba bize cesaret için mi öyle yazıyorlar bilmiyorum.

yok yok çok dayanılmayacak bir ağrı değil korkma bu işlem zaten hastanede ilaçlar la iki günü atlatıyorsun ben eve geldim 3 gün içtim ağrı kesici sonrası içmedim bile

yok yok çok dayanılmayacak bir ağrı değil korkma bu işlem zaten hastanede ilaçlar la iki günü atlatıyorsun ben eve geldim 3 gün içtim ağrı kesici sonrası içmedim bile
Hayır hayatım burada herkes çok iyi formu baştan sona okudum. İnsanlar çok düşünceli. Diyenlerin ağrıdı diyen sadece 1 kişi vardı.

Ah ahhhh harikasınız hepiniz.

700 sayfadaki yazıyı beğenmen alıntılamandan anladım demek ki başlığı okuyorsun bu en güzeli kim kime olmuş süreci nasıl herşey yazıldı çizildi

Hayır hayatım burada herkes çok iyi formu baştan sona okudum. İnsanlar çok düşünceli. Diyenlerin ağrıdı diyen sadece 1 kişi vardı.

bu kişnin bünyesiyle de alakalı bir durum yani ağrı dayanılmayacak ağrı değil hastane çıkışı bende ağrı yoktu..
yıldız eskilerden beğenin buradaki eski günleri aklıma getirdi ayy çok güzel arkadaşlıklarımız başladı burada halada reelde devam ediyor

Herşey hallolur canım merak etme bana da 1 hafta kızkardeşim baktı sonrasında 10 yaşındaki kızım sağolsun elinden geldiğince bana yardım etmeye çalıştı sonra zaten sen iyi olacaksın kendi işlerini kendin yapabilecek duruma geleceksin hiç dert etme

Bende perş günü ameliyat oldum şuan az ağrım vaar direnler duruyor bıgnki kontrolde çukabilirim.Direnlerden herks çok korkuttu çıkmasından çok korkuyorum.İnsanlaaar çok düşüncesiz
Canım öncelikle geçmiş olsun yeni memelerin hayırlı olsun şimdi şöyle herkesin ağrı eşiği farklı acıya direnci değişiyor benim drenlerimden biri 4.günde çıktı çıkarılırken çok ağrı hissetmedim sadece bir iğne batar gibi oldu ama diğeri 9. Günde çıktı işte o çok canımı yaktı 9 günde resmen yerleşmiş derime yapışmıştı ama onun acısıda anlık bişeydi yani hepsi geçici ama şöyle bir gerçek var ki drenler insanın sosyal hayatını aktivitelerini kısıtlıyor en azından benim için öyleydi sevgiler...

Merhaba, ben de 2 ay önce bu ameliyatı oldum. Öncesinde yıllarca araştırdım ve bu ameliyat için önemli olan iyi bir dr seçimi diye düşünüyorum. Ben burada yazılanların hiçbirini yaşamadım, drensiz, ağrısız, sporcu sütyeni kullanmadan hayatıma kaldığım yerden devam ettim. 1 gün hastanede yattım ve yanımda da refakatçi yoktu. Ertesi gün evime kendim döndüm ve evin işlerini ve çocuğumun bakımını zorlanmadan yaptım. Bütün bunları doktorum söylemişti fakat abarttigini düşünmüştüm ama gerçekten problemsiz bir ameliyat süreci ve sonrası yaşadım. Ameliyat öncesi birçok doktorla görüştüm ama gerek yaptığı işler gerek verdiği güven açısından Tuğrul Turana kendimi emanet ettim. Sonuç her anlamda muhteşem, karar vermeden gorusmenizi tavsiye ederim.

Arkadaşlar Dr arayışlarım sürüyor iki konuda desteğinize ihtiyacım var; ctesi medipol den MUSTAFA KESKİN e muayene oldum gayet beğendim, Mustafa bey e ameliyat olanlar ne durumda, memnunmusunuz? Duruşundan, izlerden, İkincisi genel olarak yapılan ameliyat görüntülerine baktığımda areola çevresinin yapay yusyuvarlak olduğunu görüyorum doğal hali gidiyor peki bir süre sonra doğallaşıyor mu? başka bir Dr isterseniz 6 ay sonra lazer ile çevresine doğal görünüm verebilirim dedi. Görüşlerinizi bekliyorum.teşekkürler şimdiden.

Benim çok az kaldı haftaya bugün operasyondan çıkmış olacağım Allah' ın izniyle.... Ya bugün doktorla mesajlaştık iş yerine bildiricem kaç gün raporlu olurum dedim 10 gün dedi... Az değil mi sizce? Ben grip oldum doktor 3 gün verdi

Benim doktorum 15 gün demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…