- 20 Aralık 2015
- 98
- 43
- 3
- 58
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #21.701
Üzülme arkadasim,benim de yanimda kimse yoktu,esim ögretmen oldugu icin subat tatiline denk getirdik,o sekilde atlattim,yemek yapmakta hic zorlanmadim,soganlari,ekmegi vs ilk gunler esim dogradi,bana her konuda yardimci oldu,cocuklarini uzun sure kucagina alamazsin,bence o zor olur,mutfak raflarina da gerektikce taabure ile ciktim aldim,insan basa gelince pratik fikirler uretiyor,yeter ki moralin yerinde olsun,buyaz ne kadar rahatlamis olacaginin hayaliyle hepsi gecer.Ben de üzüldüm ama bu ilk değil annemin yaptığı alıştım artık .... Herkes anne olamıyor malesef Allah tan kayınvalidem annemden daha düşkün bana ama o da rahatsız yardım isteyebileceğim durumda değil...
Insallah sende cabucak atlatirsin :))Teşekkür ederim arkadaşım inşallah sorunsuz atlatırım destek için çok teşekkürler
Arkadaşım, kızarık ve pütürlüymüş tabi dikiş izi de uzun muş,o yüzden üzgün 1 sene olmuş tabi hala çok düzelmemiş.Canım T keside sarkma olmuyor zatenlolipopda zamanla çok hafif inme oluyor o da çok normal canım,sen mutluysan izlerin den memnun san kullanmana hiç gerek yok boşuna para verme.Yok seni sık sık görüyorum açık olarak forum da işe dalıp unutuyorsun dur belki sanada sevgiler
Teşekkür ederim destekleriniz beni kendime getirdi... Eşime de hiçbirşey çaktırmadım... İnşallah Allah yardımcım olur da kurtulurum sorunsuzca koca memelerden...Üzülme arkadasim,benim de yanimda kimse yoktu,esim ögretmen oldugu icin subat tatiline denk getirdik,o sekilde atlattim,yemek yapmakta hic zorlanmadim,soganlari,ekmegi vs ilk gunler esim dogradi,bana her konuda yardimci oldu,cocuklarini uzun sure kucagina alamazsin,bence o zor olur,mutfak raflarina da gerektikce taabure ile ciktim aldim,insan basa gelince pratik fikirler uretiyor,yeter ki moralin yerinde olsun,buyaz ne kadar rahatlamis olacaginin hayaliyle hepsi gecer.
Ben olmadım ama ablam oldu. Çok ağrısı oldu. Burada olanlar hiç ağrım olmadı. Yazıyor ama inanamıyorum. Acaba bize cesaret için mi öyle yazıyorlar bilmiyorum.
Bende perş günü ameliyat oldum şuan az ağrım vaar direnler duruyor bıgnki kontrolde çukabilirim.Direnlerden herks çok korkuttu çıkmasından çok korkuyorum.İnsanlaaar çok düşüncesiz
Hayır hayatım burada herkes çok iyi formu baştan sona okudum. İnsanlar çok düşünceli. Diyenlerin ağrıdı diyen sadece 1 kişi vardı.yok yok çok dayanılmayacak bir ağrı değil korkma bu işlem zaten hastanede ilaçlar la iki günü atlatıyorsun ben eve geldim 3 gün içtim ağrı kesici sonrası içmedim bile
Ah ahhhh harikasınız hepiniz.
Hayır hayatım burada herkes çok iyi formu baştan sona okudum. İnsanlar çok düşünceli. Diyenlerin ağrıdı diyen sadece 1 kişi vardı.
Herşey hallolur canım merak etme bana da 1 hafta kızkardeşim baktı sonrasında 10 yaşındaki kızım sağolsun elinden geldiğince bana yardım etmeye çalıştı sonra zaten sen iyi olacaksın kendi işlerini kendin yapabilecek duruma geleceksin hiç dert etmeBen de üzüldüm ama bu ilk değil annemin yaptığı alıştım artık .... Herkes anne olamıyor malesef Allah tan kayınvalidem annemden daha düşkün bana ama o da rahatsız yardım isteyebileceğim durumda değil...
Canım öncelikle geçmiş olsun yeni memelerin hayırlı olsun şimdi şöyle herkesin ağrı eşiği farklı acıya direnci değişiyor benim drenlerimden biri 4.günde çıktı çıkarılırken çok ağrı hissetmedim sadece bir iğne batar gibi oldu ama diğeri 9. Günde çıktı işte o çok canımı yaktı 9 günde resmen yerleşmiş derime yapışmıştı ama onun acısıda anlık bişeydi yani hepsi geçici ama şöyle bir gerçek var ki drenler insanın sosyal hayatını aktivitelerini kısıtlıyor en azından benim için öyleydiBende perş günü ameliyat oldum şuan az ağrım vaar direnler duruyor bıgnki kontrolde çukabilirim.Direnlerden herks çok korkuttu çıkmasından çok korkuyorum.İnsanlaaar çok düşüncesiz
Ciddi misin? Poliklinikten mi almaya çalıştın yoksa hocalardan mı?Altan sen Gazİde oluyorsun ben randevu bile alamadım.çok dolu.
Bi süre sonra normale dönüyor. Bi süre biraz şiş evetKizlar bu gögüslerin yanlarindaki sislikler normal mi tas gibi hissediyorum...
Benim doktorum 15 gün demiştiBenim çok az kaldı haftaya bugün operasyondan çıkmış olacağım Allah' ın izniyle.... Ya bugün doktorla mesajlaştık iş yerine bildiricem kaç gün raporlu olurum dedim 10 gün dedi... Az değil mi sizce? Ben grip oldum doktor 3 gün verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?