Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kızlar bu ameliyat özelde ne kadar tutuyor birde devlette yaptirabiliyormuyuz biraz bilgilendirir misiniz beni birde doğum yapıp bebek emzirmede sakıncası var mi

Kızlar bu ameliyat özelde ne kadar tutuyor birde devlette yaptirabiliyormuyuz biraz bilgilendirir misiniz beni birde doğum yapıp bebek emzirmede sakıncası var mi

Merhaba anım bende çok ataştırdım ücretli diye baya bekledim ama gaziye gittim paralı olur dediler ank üniye gittim ücretsiz sadece südyen parası istediler.bide ben eğitim ve araştırma hastanedinde oldum su an su an 5.günüm çok memnunun eğitim ve araştrma hasaneleride ücretsi yapıyor.yengem özel estetik merkeznde oldu ama istedği gbi yapmadılar o kadar para verdi memnun değil.İyice araştır bence

Kizlar bu gögüslerin yanlarindaki sislikler normal mi tas gibi hissediyorum...

Mrb benimde 5.günüm ama koltuk altına doğru yanda kalan direnleri çıktığı kısım top gbi oda şuan çirkin görünüyor.Bende geçmesini bekliyorum.1 ayı bulur diyorlar

Ciddi misin? Poliklinikten mi almaya çalıştın yoksa hocalardan mı?

Gezide bende bir kere muayene oldum snra 2sene snra ameliyat olmaya karar verdiğimde randevu alamadım hocalardan olduğu için vermiyorlar yada 350tl istiyorlar randevu almaya.ilk giytyiğimde bana bu ameliyat özmele gitiyo üRetli olur dedi aynı ameliyat ankara üniversitesinde ücretsiZ.Bi araştır bence.

Peki belli bir ölçüsü var mi canım mesela 90 beden yapılabilir diye

Peki belli bir ölçüsü var mi canım mesela 90 beden yapılabilir diye

Ben sadece küçük olmasını istiyorum dedim bıynum çok ağrıyodu ölçü söylemedim.doğum yapmadığım için doktora bıraktım çnkü emzirememe riski artıyoya küçüldükçe.ama baya küçülmüş şuan kaç beden bilmiyorumda gayet iyi oldu.

ben istanbuldayım burda nerde yaptırabilirim acaba araştırma hastanelerine bakmam lazım galiba teşekkürler canım beni bilgilendirdiğin için

P pellsb merhaba bende ankaradayım gaziye gittim bana ucretsiz dedi fakat hic ilgili konuskan degildi ameliyat tarihi atti sanki bi kahve icmeye randevu aliyomus gibi şu gun gel ameliyat ol dedi cok sacma geldi. Gogus olcunuz kacti? Ve ne zaman sonrasina tarih atti? SUAN KAC?

Ben 90d kullanıyodum ama çok sarkıktı.şuan yeni çıktım çok şiş ama bu halde bile baya küçük eski haline göre.Ameliyat için 15gün filan bekledim.

Mrb arkadaslar bu sayfayi kac senedir takip ettigimi hatirlayamiyorum ama ilk kez yaziyorum her seferinde karar verip vazgecenlerden biri de bendim ama simdi 31 marta gun aldim ve heyecandan hic bisey dusunemiyorum tecrubelerinize simdi daha cok ihtiyacim var ben 80dd kullaniyorum hatta bazen e oluyor 2 yasinda bir oglum var okul oncesi ogretmeniyim ameliyattan sonra ne zaman ise donebilirim oglumla ne zaman ilgilenebilirim? Yardimci olursaniz sevinirim..

Herkese selam ve geçmiş olsun, forumu okuyorum ama ilk yazıyorum. Ben daha çok karın germe platformunda aktif yazıyorum, 20 gün oldu meme küçültme olalı, aralık ayında da karın germe olmuştum, evet memeler güzel 85dd idi şimdi bana sanki b cup gibi geliyor ama doktorum c dedi bakalım şişlikler gidince göreceğiz.
Ben de çok ödem var galiba ağrılarım hiç azalmıyor gibi, aslında tam ağrıda değil , girip çıkıyor ama yoruyor beni ve üzüyorda belki ameliyatlardan sıkıldım bilmiyorum ama memelerimde taş taşıyor gibiyim biraz kambur yürüyorum falan filan, inşallah geçecek, peki bu medikal sütyen takma işi bitince nasıl bir sütyen kullanacağız tecrübeli arkadaşlardan bunu öğrenmek isterim , teşekkür şimdiden...

Selam kizlar,

bende size ilk benim sorunumu kisaca anlatayim. Almanyada yasiyorum, 28 yasindayim ve bekarim. Benim gögüslerim baya büyüktü. Yani ergenlik cagimdan beridir baya büyüdüler en son ( 90 d ) olmuslardi. Sagolsun babannem den bana hatira kaldi galiba. Onunda baya büyüktü.

Tamam insanin hosuna gidiyor büyük olmalari ama benim hayalimdeki gögüslerin boyutu hep maksimum 80 ve 85 b arasi birsey olsun isterdim.
Artik son zamanlarda bana müthis bir belagrisi ve boyun agrisida katlaninca hergünki bas agrima, dedim kendi kendime artik bir adim atmaliyim diye. Bir süre arastirdim, annemede danistikdan sonra neden bir estetik ameliyati yardimiyla olmasin kararina vardim. En sonunda tüm cesaretimi alip Dr. Atila ya gittim.

Izlerden korktugum icin teknikleri sorunca, bana sadece "anahtar deligi metodu" uygulayacagim dedi ve sadece meme ucu üzerinden gerceklesecegini belirtmisti. Bide gelecegimde evlenmeyi düsündügüm icin bende Hall-Findlay tekniginin uygulanmasini istedim. Bu teknikde meme emzirmede hic bir sorun cikmiyormus.
Yani hassas süt kanallarini zedelemeden yapiliyormus. Iyiki annem sayesinde bu klinigi buldum sitesi de buydu, bence ilk bi okuyun arastirinSu an gögüslerimin boyutu 85 b ve cok mutluyum. Kendimi cok iyi hissediyorum ve ne bel agrisi kaldi nede o korktugum izlerden eser yok. Öpüldünüz kizlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba gecmiş olsun bende 26 gün önce ameliyat oldum dikleştirme ve protez oldu şişliklerim indi gibi ben 2.haftadan sonra sporcu sütyenine başladım ve bildiğim kadarı ile bir yıl ya da 6 ay boyunca diğer sütyenler yasak.ama desteksiz ve balensiz sütyen takabiliyoruz tabi en doğru cevabı yine doktorunuz verecektir

P pellsb arkadaşım benimde 90. Ya anlaraya yeni geldim pek fazla biyer bilmiyorum bugun nebil beyle gorustum 8000tl istediler ya o kadar maddi durumum yok ve cok gec atmasini istmeiyorum nereye gideyim gitsem erken tarih vrrirmi ya biktim :'(

Merhaba kızlar ben yeni üye oldum. Konuyu takip ediyorum. Bende iki hafta önce bursa da meme dikleştirme ameliyatı oldum.çok uzun zamandır rahatsız oluyordum görüntümden ve ani bir kararla cesaretimi topladım ve oldum. Üstelik mememin biri diğerinden daha büyük ve sarkmıştı

Ben bursa da Selçuk Aytaç a oldum hem bir memem küçüldü hem dikleştirme yapıldı protez olmadan 9000 den 7000 e düşürdüm şimdilik herşey yolunda çok güzel görünüyorlar biraz şişlik var ama yinede çok güzeller benim bantlar henüz çıkmadı bide çok sigara içiyorum sanırım o yüzden bir hafta daha kalacak bantlar sporcu sütyeni kullanıyorum bikaç hafta daha kullanıcam ama şimdiden kendimi çok iyi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…