- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #21.721
İner o şişlikler zamanla bide masajlaKizlar bu gögüslerin yanlarindaki sislikler normal mi tas gibi hissediyorum...
Bebek emzirmeyle ilgili garanti veremiyorlar canım herşeyi göze alıcaksın malesefKızlar bu ameliyat özelde ne kadar tutuyor birde devlette yaptirabiliyormuyuz biraz bilgilendirir misiniz beni birde doğum yapıp bebek emzirmede sakıncası var mi
Kızlar bu ameliyat özelde ne kadar tutuyor birde devlette yaptirabiliyormuyuz biraz bilgilendirir misiniz beni birde doğum yapıp bebek emzirmede sakıncası var mi
Kızlar bu ameliyat özelde ne kadar tutuyor birde devlette yaptirabiliyormuyuz biraz bilgilendirir misiniz beni birde doğum yapıp bebek emzirmede sakıncası var mi
Kizlar bu gögüslerin yanlarindaki sislikler normal mi tas gibi hissediyorum...
Ciddi misin? Poliklinikten mi almaya çalıştın yoksa hocalardan mı?
Peki belli bir ölçüsü var mi canım mesela 90 beden yapılabilir diyeMerhaba anım bende çok ataştırdım ücretli diye baya bekledim ama gaziye gittim paralı olur dediler ank üniye gittim ücretsiz sadece südyen parası istediler.bide ben eğitim ve araştırma hastanedinde oldum su an su an 5.günüm çok memnunun eğitim ve araştrma hasaneleride ücretsi yapıyor.yengem özel estetik merkeznde oldu ama istedği gbi yapmadılar o kadar para verdi memnun değil.İyice araştır bence
Peki belli bir ölçüsü var mi canım mesela 90 beden yapılabilir diye
Ben sadece küçük olmasını istiyorum dedim bıynum çok ağrıyodu ölçü söylemedim.doğum yapmadığım için doktora bıraktım çnkü emzirememe riski artıyoya küçüldükçe.ama baya küçülmüş şuan kaç beden bilmiyorumda gayet iyi oldu.
Merhaba gecmiş olsun bende 26 gün önce ameliyat oldum dikleştirme ve protez oldu şişliklerim indi gibi ben 2.haftadan sonra sporcu sütyenine başladım ve bildiğim kadarı ile bir yıl ya da 6 ay boyunca diğer sütyenler yasak.ama desteksiz ve balensiz sütyen takabiliyoruz tabi en doğru cevabı yine doktorunuz verecektirHerkese selam ve geçmiş olsun, forumu okuyorum ama ilk yazıyorum. Ben daha çok karın germe platformunda aktif yazıyorum, 20 gün oldu meme küçültme olalı, aralık ayında da karın germe olmuştum, evet memeler güzel 85dd idi şimdi bana sanki b cup gibi geliyor ama doktorum c dedi bakalım şişlikler gidince göreceğiz.
Ben de çok ödem var galiba ağrılarım hiç azalmıyor gibi, aslında tam ağrıda değil , girip çıkıyor ama yoruyor beni ve üzüyorda belki ameliyatlardan sıkıldım bilmiyorum ama memelerimde taş taşıyor gibiyim biraz kambur yürüyorum falan filan, inşallah geçecek, peki bu medikal sütyen takma işi bitince nasıl bir sütyen kullanacağız tecrübeli arkadaşlardan bunu öğrenmek isterim , teşekkür şimdiden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?