- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #21.741
Ben 2 ay once kuculttum,1 aydan sonra hafif yuruyuslere basladim ama tempolu yuruyup terledigim zaman dikislerde cok yanma oluyor,terdeki tuzdan galiba,onun disinda el kol hareketlerim vs cok rahat.Kızlar merhaba. Ben ameliyat olali 10 gün oldu.gayet iyi hissediyorum yalnizca kollarimi cok dik kaldirdigimda zorlaniyorum birde yanlarda ödemlerim var biraz daha.kızlar ameliyattan sonra ne kadar süre icinde spora başlayabiliyoruz bilen var mi ?( ust bolgeyi calistirmadan yalnizca alt bölge icin spor dusunuyorum)
Kızlar merhaba. Ben ameliyat olali 10 gün oldu.gayet iyi hissediyorum yalnizca kollarimi cok dik kaldirdigimda zorlaniyorum birde yanlarda ödemlerim var biraz daha.kızlar ameliyattan sonra ne kadar süre icinde spora başlayabiliyoruz bilen var mi ?( ust bolgeyi calistirmadan yalnizca alt bölge icin spor dusunuyorum)
Benimkide oyle su an odem oldugunu soyledi doktor ve hareket ettikce gidecegini soyledi 1 ayi buluyormus amaMerhaba:)geçmiş olsun bnde ameliyat olalı bir hafta oldıu yanları şiş göğüs öylemi yoksa şişlik mi çok kötü görünüyor.inş iner önden bakınca yana yayılmış gibi duruyor.
Hiç korkma,rahat ol,bak göreceksin su gibi akıp gidecek,ilk hafta biraz zorlanırsın o da biraz:)haberlerini bekliyoruz arkadaşım şimdiden geçmiş olsun...Arkadaşlar ben de pazartesi sabahtan ameliyat olacağım biraz heyecan var bakalım hafiften... Malzeme ve sütyen 240 tl tutuyormuş...bir gün yatış sonra taburcu birkaç gün sonra drenleri çıkarmaya kontrole çağıracakmış doktorum... Bu arada Gazi üni hastanesinde olacağım... 90 d takıyorum b cup yaparız dedi ... Dualarınızı bekliyorum ....hepinize çok teşekkürler ameliyata karar vermeme ve korkularımı yenmemi sağladınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?