Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ankara üniversitesi tıp fakültesi ücretsiz yapıyor canım eğitim ve araştırma hastaneleride ücretsiz diye biliyorum sadece südyen parası verdim 8000çok.üstelik çok memnunum 5.günüm ve gayt iyiyim

P pellsb ozelden mesaj atamiyorum acaba bana ankara tıp fakultesinin adresi tam larak nerede soylermisin internetecyazdim kafam karisti sidmi sana 15gune tarih atti oylemi?

[QUOKG ="pellsb, post: 45613713, member: 722882"]Merhaba anım bende çok ataştırdım ücretli diye baya bekledim ama gaziye gittim paralı olur dediler ank üniye gittim ücretsiz sadece südyen parası istediler.bide ben eğitim ve araştırma hastanedinde oldum su an su an 5.günüm çok memnunun eğitim ve araştrma hasaneleride ücretsi yapıyor.yengem özel estetik merkeznde oldu ama istedği gbi yapmadılar o kadar para verdi memnun değil.İyice araştır bence[/QUOTE]
Kaç kg çıktı sizden. Ankara hastanesi mı Mamak belediye yanındaki, yoksa üniversite sıhhıyede mi oldunuz

Arkadaşlar Ankara eğitim ve araştırma hastanesine gittim şubat tatilinde 40 cm sarkmıssa yaparız dedi. İki doktor da. Ben de 155 boyundayım kırk santim meme ile mi gezicem dedim. Doktor da bu kuralları ben çıkarmıyorum sgk diyor dedi. Anca kendini müdafa etti. Müdafa için biraz fazla çaba sarfetti. Bence yalan söyledi. Bu arada 75 d kullanıyorum.

Cebecideki araştırma hastanesi dedi. Daha sonra gürcan aslan ile görüştüm 4-5 bin gider dedi. T yaparım dedi. Meme aşırı büyük değil devlet karşılama dedi dizine kadar inekleri karşılar dedi. Bende t dediği için yaptırmadım. Benim meme abes değil neden t olacakmışım. Bedava dese gene olmazdım ona.

Bu arada büyükşehirlerdeki doktorlar bedavaya olacakları bile ücretli yapmaya çalışıyorlar. Dikkat edin. Mesele para. Benim ablamın küçük bile sayılırdı 75 c gibi. Bedavaya oldu Gaziantep te. Zorunda kalırsam orada olabilirim.bu arada ğöğüste mantar oluşması bile ameliyat sebebi örnek alınıp mantar teşhis edilirse yapmalılar ama yapmıyorlar. Tartışma ve tatsızlıkla da ameliyat olunmaz. Belki bizden devlette para alıyorlar ama raporlu yapıyorlar bilemeyiz. Haberlerde öyle bir hasta çıkmıştı. İki ay önce devlete yüklüyor ve sizden de alıyor.
Göğsünü gerçekten çok büyükse özel hastaneler de rapor veriyor bu doğru mu

Devletten rapor alabilirler o raporlu özelde olabiliyor. Küçük bir farkla. Raporlular özeli gezsin. Ben ben çalıştığım için bunları yapamadım. Örnek boyun fıtığı, sözleşmesi olan birine rapor vermeyen doktor suç işlemiş oluyor. Böyle bir durumunuz varsa zorla raporunuzu alıp, başka yerde ameliyat olun o raporla.

Kızlar merhaba. Ben ameliyat olali 10 gün oldu.gayet iyi hissediyorum yalnizca kollarimi cok dik kaldirdigimda zorlaniyorum birde yanlarda ödemlerim var biraz daha.kızlar ameliyattan sonra ne kadar süre icinde spora başlayabiliyoruz bilen var mi ?( ust bolgeyi calistirmadan yalnizca alt bölge icin spor dusunuyorum)

Ben 2 ay once kuculttum,1 aydan sonra hafif yuruyuslere basladim ama tempolu yuruyup terledigim zaman dikislerde cok yanma oluyor,terdeki tuzdan galiba,onun disinda el kol hareketlerim vs cok rahat.

Kızlar merhaba, Bütün yazılanları okuyamadım ama fikir vermek amacıyla yazıyorum 6 yıl önce meme küçültme ameliyatı geçirdim. 28 yaşındayım şu an. Ankara Numune hastanesinde amaeliyat oldum. Tadığımızn aracılığıyla bi doktorla tanıştım ismini unuttum maalesef şimdi. Meme uçlarımda biraz his kaybı yaşadım ama çok şükür önemli bi rahatsızlık yaşamadım sonrasında. Kısa boylu bi bayanım ve büyük göğüs gerçekten çok büyük sıkıntıydı. Ne kıyafet bulabiliyordum istediğim gibi , ne de mutluydum. Şimdi 85 beden sutyen kullanıyorum yine çok küçük değil ama sırt ve boyun ağrılarım azaldı. ameliyattan önce resmen kambur gezmişim. Şimdi çok rahatım bin şükür. Ameliyat sonrası ilk zamanlar ağır şeyler kaldırmamaya çalıştım. Spor bi süre yapmadım.

Merhaba:)geçmiş olsun bnde ameliyat olalı bir hafta oldıu yanları şiş göğüs öylemi yoksa şişlik mi çok kötü görünüyor.inş iner önden bakınca yana yayılmış gibi duruyor.

Bugün hem gazı hem de Hacettepe ye gittim.
Asistanlar bile bakmadı. oradaki öğrenci baktı.yada orada uzmanlığı başlayan çocuktu . Asistan beye görüşemedik.yani para vermeyince asistanlar bile bakmadı yani . Para para para

merhaba arkadaşlar bugün 19. günüm.. bu hafta işe de başladım. hiçte zorlanmadım. ara ara kaşıntı oluyor. dikişler ne zamana iyileşir, batikonla pansuman ne kadar süre yapılmalı tecrübeli arkadaşlar bilgi verebilir misiniz..

Merhaba:)geçmiş olsun bnde ameliyat olalı bir hafta oldıu yanları şiş göğüs öylemi yoksa şişlik mi çok kötü görünüyor.inş iner önden bakınca yana yayılmış gibi duruyor.
Benimkide oyle su an odem oldugunu soyledi doktor ve hareket ettikce gidecegini soyledi 1 ayi buluyormus ama

Arkadaşlar ben de pazartesi sabahtan ameliyat olacağım biraz heyecan var bakalım hafiften... Malzeme ve sütyen 240 tl tutuyormuş...bir gün yatış sonra taburcu birkaç gün sonra drenleri çıkarmaya kontrole çağıracakmış doktorum... Bu arada Gazi üni hastanesinde olacağım... 90 d takıyorum b cup yaparız dedi ... Dualarınızı bekliyorum ....hepinize çok teşekkürler ameliyata karar vermeme ve korkularımı yenmemi sağladınız...

Ben oldum hatta olalı bes gun oldu suan bile inanilmaz fark var yuvarlak ve dik hat harika tamda hayalimdeki gibi tabi agrisi var ama olsun o kadarda hemde sut kanali olayi var.. Herkesin korkulu ruyasi benim oraya dokunulmadi bile. Eger sizi rahatsiz eden bi durum varsa kimseyi dinlememelisiniz.
Vesselam dostlar

Hiç korkma,rahat ol,bak göreceksin su gibi akıp gidecek,ilk hafta biraz zorlanırsın o da biraz:)haberlerini bekliyoruz arkadaşım şimdiden geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…