- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #21.761
Bugün hem gazı hem de Hacettepe ye gittim.
Asistanlar bile bakmadı. oradaki öğrenci baktı.yada orada uzmanlığı başlayan çocuktu . Asistan beye görüşemedik.yani para vermeyince asistanlar bile bakmadı yani . Para para para
Arkadaşlar ben de pazartesi sabahtan ameliyat olacağım biraz heyecan var bakalım hafiften... Malzeme ve sütyen 240 tl tutuyormuş...bir gün yatış sonra taburcu birkaç gün sonra drenleri çıkarmaya kontrole çağıracakmış doktorum... Bu arada Gazi üni hastanesinde olacağım... 90 d takıyorum b cup yaparız dedi ... Dualarınızı bekliyorum ....hepinize çok teşekkürler ameliyata karar vermeme ve korkularımı yenmemi sağladınız...
Merhaba ben de 5 gün önce Gazi üniversitesinde oldum güle oynaya girdim aynı şekilde çıktım ..Hiç Ağrı'm olmadı sadece direnler kalkarken biraz Ağrı yaptı.direnler çıkınca rahatladım.bügün banyoda yaptım..sadece merak ettiğim göğüslerim ödemden dolayı biraz iri gözüküyor ne Zaman ödemin gideceği..Ameliyat olacaklara çok rahat olun ..Ve doktorunuzun söylediklerine harfiyen uyun ..
Hastanedeyim henüz girmedim... Çizimler yapıldı doktorum çok güzel olacak dedi ... Heyecanla bekliyorum...Altan bugün ameliyat olacaktı. Girdi mi acaba
Kaç gram çıktım çıktı hiç bilmiyorum 75d hatta dd Deniz 75 b olacak dedi doktorumKaç gram çıktı. Kaç bedenden kaça düştünüz
Banttan kastettiğiniz ne acaba? Duşa engel bir şey mi?Ben 7sinde ameliyat oldum 15inde ilk kontrole cagirdi ama almadi bantlari bi 10 gn sonra tekrar gel dedi hic bantlara dair bisey demedi
Eğer göğüs ölçüleriniz uyuyorsa ücretsiz ama uygun değilse samatya araştırma hastanesi bana 5 bin demişti ozelle hemen hemen aynı fiyatAraştırma ve eğitim hastanelerinde küçültme ameliyatı daha uygun ücretli oluyormuş.Doğru mu bu bilgi arkadaşlar bir bilgi verseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?