Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Gaziden bende randevu alamadım.Kesin randevu için 350tl istediler.ankara üniden intten randavu alın hemn ertesi gün o saatte görürler sizi.Orada muayene oldum.

İnş kolaylıkla atlatırsınız.Ben hayatımda ilaç kullanmamış iğne olmamış insanım biraz korkarak grdim ama şuan bir hafta oldu o kadar iyiyim ki hiç tedirgin olma.Direnlerim 3.gün çıktı onlar beni rahatsz ediyodu sadece onlar çıktıktn snra hiç ağrı sızı kalmadı.Ameliyat günü bile gece deliksiz uyudum.Geçmiş olsn şimdiden.:)

Çok teşekkürler arkadaşlar.... Heyecan var tabii ama inşallah kolaylıkla atlatırım... Haberleri ileteceğim ptesi çıkınca inşallah... Ameliyat olan herkese tekrardan geçmiş olsun....

Merhaba ben de 5 gün önce Gazi üniversitesinde oldum güle oynaya girdim aynı şekilde çıktım ..Hiç Ağrı'm olmadı sadece direnler kalkarken biraz Ağrı yaptı.direnler çıkınca rahatladım.bügün banyoda yaptım..sadece merak ettiğim göğüslerim ödemden dolayı biraz iri gözüküyor ne Zaman ödemin gideceği..Ameliyat olacaklara çok rahat olun ..Ve doktorunuzun söylediklerine harfiyen uyun ..

[QUOTEhastaneye 06, post: 22914802, member: 336284"]Ankara'da özelde oldum. 1 gece yattım sadece. Ağrı kesiciye bile ihtiyaç hissetmedim. Eskiden 85 DD kullanıyordum. Şimdi 85 B kullanıyorum. Çok memnunum. Memeler gidince göbek çıktı valla...[/QUOTE]
Hangi hastaneye doltoktora kaç lira

merhaba kızlar yazıların tamamını okuyamadım herkese geçmiş olsun... ve mutluluklar diliyorum. göğüslerim hep büyüktü ama hamilelik ve emzirme döneminde öyle bir sarktı ki artık nefret eder oldum. bir sürü doktor gezdim ve cmt günü ameliyat olacağım. tek korkum yeni boşandım ve 3,5 yaşında bir oğlum var. onu nasıl idare edeceğim ((( doktorum kesinlikle yara var acıyor falan deme dedi. sadece ayaktayken kucağına almak yerine bir yere oturup kucağına alıp sev dedi (( ameliyatla yada iyileşme süreciyle ilgili tek tedirginliğim bu. ama o kadar çok istiyorum ve heyecanlıyım ki büyümesini bekleyemeyeceğim. Şuan 85DD yada E cup takıyorum veeee 13 cm sarkmam var Yaklaşık 1800 gr alacak ve inşallah 80 B olacağım :)))

Kizlar bu ameliyattan ne kadar sure sonra hamilelik düşunebiliriz bilgisi olan var mi ???birde bu estetik dikislerin ustundeki bantlar ne zamn cikacak ?

Ben 7sinde ameliyat oldum 15inde ilk kontrole cagirdi ama almadi bantlari bi 10 gn sonra tekrar gel dedi hic bantlara dair bisey demedi

Araştırma ve eğitim hastanelerinde küçültme ameliyatı daha uygun ücretli oluyormuş.Doğru mu bu bilgi arkadaşlar bir bilgi verseniz

Araştırma ve eğitim hastanelerinde küçültme ameliyatı daha uygun ücretli oluyormuş.Doğru mu bu bilgi arkadaşlar bir bilgi verseniz
Eğer göğüs ölçüleriniz uyuyorsa ücretsiz ama uygun değilse samatya araştırma hastanesi bana 5 bin demişti ozelle hemen hemen aynı fiyat

Arkadaşlar iyiyim çok şükür....ameliyattan çıkarmamaktan çok korkmuştum ama Allah'a şükürler olsun evlatlarıma bağışladı yaradanım... Meme artı karın mide yanlar ve sırt liposactıon yapıldı..... Meme için para vermeyeceğim sadece 250 tl ye sütyen ve malzeme aldırdılar...çok göremedim ama iyi duruyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…