- 10 Ocak 2016
- 113
- 31
- 13
- 46
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #21.781
Geçmiş olsun allah şifa versinSırtıma yatamam diyordum ama hiç acımadı hatta doktora sırtımı unuttunuz mu dedim yok yapıldı dedi...
Teşekkür ederim arkadasımGeçmiş
Geçmiş olsun allah şifa versin
Bant meme ucu çevresine küçük bantlar koyuyorlar onlarla duş yapabiliyorsunuzBanttan kastettiğiniz ne acaba? Duşa engel bir şey mi?
Gecti bitti iste,artik kurtuldun yuk tasimaktan,en kisa zamanda sorunsuz iyilesmeni dilerimSırtıma yatamam diyordum ama hiç acımadı hatta doktora sırtımı unuttunuz mu dedim yok yapıldı dedi...
Teşekkür ederim arkadaşım evet geçti sayılır....yeni memelerimle yeni hayat beni bekliyorGecti bitti iste,artik kurtuldun yuk tasimaktan,en kisa zamanda sorunsuz iyilesmeni dilerim
Evet dus acisindan demiyorum rahat dus alabiliyorum ama nasil bi goruntu olusacak merak ediyorum.Bant meme ucu çevresine küçük bantlar koyuyorlar onlarla duş yapabiliyorsunuz
Evetttttt,benim bugun 2 ayim doldu,cok büyük sorunlar yasamadim,doktorun dediklerini ihmal etme yaralarina iyi bak yeter,bizler de yanindayiz zatenTeşekkür ederim arkadaşım evet geçti sayılır....yeni memelerimle yeni hayat beni bekliyor
İyiyim taburcu ettiler birazdan çıkıyorum ağrım değilde biraz acım var olacak o kadar... Perşembe de dren çıkacakmışAltan iyi misin merak ediyorum seni ne zaman çıkacaksın.
Enfeksiyon degil ama az da olsa erimeyen dikisleri vucut disari atiyor,bu da 3.hafta bantlar cikarildiktan sonra oluyor,benim iki ay doldu ve 15 gundur rahatim artik,ufak tefek sorunlar yasasan da hepsi bitiyor,moralini hic bozma,kazanan sensin cunki...Enfeksiyon kapmadan iyileşirşem çok Mutlu olacağım...
Peki göğüsler ameliyat sonrası şişmeydi sizin de ..ve ne kadar süre sonra küçüldü..ben şimdi anlayamadım da ne kadar küçüldüğünü..Enfeksiyon degil ama az da olsa erimeyen dikisleri vucut disari atiyor,bu da 3.hafta bantlar cikarildiktan sonra oluyor,benim iki ay doldu ve 15 gundur rahatim artik,ufak tefek sorunlar yasasan da hepsi bitiyor,moralini hic bozma,kazanan sensin cunki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?