Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Sırtıma yatamam diyordum ama hiç acımadı hatta doktora sırtımı unuttunuz mu dedim yok yapıldı dedi...

Medical bu arada üniversite hastanalatainde ve araştırma hastanesine ucuz değil. 20 gün önce Ankara araştırması bana 4-5 bin dedi. Çok tailgisizlerdi ama benim ölçüleri uygun değilmiş. Meme 40 cm sarkık olacakmış. En bir KG doku çıkmalıymış ki devlet karşılamalıymış
Pehhh

Bugün çok daha iyiyim arkadaşlar.... Dikkatli bir şekilde hareket ediyorum evin içinde... Yarın 15:30 gibi drenleri kontrol edecek doktor ve çıkarıp çıkarmama ya karar verecek... Bayaa dik ve küçülmüş görünüyorlar ... Şuan şiş ve taş gibiler...... Ameliyatımı Gazi tıp fakültesinde baş asistan yaptı özgür bey ... Ücret özel oda dahil 325 tl ödedim devlet karşıladı ...

Enfeksiyon kapmadan iyileşirşem çok Mutlu olacağım...
Enfeksiyon degil ama az da olsa erimeyen dikisleri vucut disari atiyor,bu da 3.hafta bantlar cikarildiktan sonra oluyor,benim iki ay doldu ve 15 gundur rahatim artik,ufak tefek sorunlar yasasan da hepsi bitiyor,moralini hic bozma,kazanan sensin cunki...

Peki göğüsler ameliyat sonrası şişmeydi sizin de ..ve ne kadar süre sonra küçüldü..ben şimdi anlayamadım da ne kadar küçüldüğünü..

Altan çok sevindim. İŞALLAH herşey iyi olacak. Banyo yaptıkça dikiş bölgelerini şaş kurutma ile kurut. Bende bakteri ürer. Ankara serin korkma enfeksiyon kapmaz. saç kurutma unutma. Ben de olsam keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…