- 28 Şubat 2016
- 168
- 51
- 13
- 49
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #21.801
Pekii üç hafta bantlar çıkmıyorsa banyo nasıl yapılıyor ... Saçım yüzüm acayip yağlandı..Peki göğüsler ameliyat sonrası şişmeydi sizin de ..ve ne kadar süre sonra küçüldü..ben şimdi anlayamadım da ne kadar küçüldüğünü..
Bence ol hiç düşünme biraz zor ama değiyor...Altan çok sevindim. İŞALLAH herşey iyi olacak. Banyo yaptıkça dikiş bölgelerini şaş kurutma ile kurut. Bende bakteri ürer. Ankara serin korkma enfeksiyon kapmaz. saç kurutma unutma. Ben de olsam keşke.
MerhabaPekii üç hafta bantlar çıkmıyorsa banyo nasıl yapılıyor ... Saçım yüzüm acayip yağlandı..
Şiş ve cok sert ve dikti yani meme uclari havaya bakar gibiydi,simdi biraz yumusadi ve indi,aslinda kuculmedi ama biraz indi,dogal halini bulmaya calisiyorlar,enaz alti ay surermis gercek seklini bulmasi.Peki göğüsler ameliyat sonrası şişmeydi sizin de ..ve ne kadar süre sonra küçüldü..ben şimdi anlayamadım da ne kadar küçüldüğünü..
Ben 5.gun banyo yaptim,ama ilik suyla ve bantlara sabun degdirme demisti doktor,saclarimi sampuanla ayri yikayip,vucuduma ilik su tutmustum,ve banyodan cikinca kagit havlu ile hemen kuruttum islak birakmadim,benim bantlar 12.gun alindi,erimeyen dikisler de 20.gunde alindiPekii üç hafta bantlar çıkmıyorsa banyo nasıl yapılıyor ... Saçım yüzüm acayip yağlandı..
Dikişler alınmayacak dedi... Banyoda hergün yap ctesi den itibaren dedi...çok dik benimde iner mi dedim çok inmez dedi...Ben 5.gun banyo yaptim,ama ilik suyla ve bantlara sabun degdirme demisti doktor,saclarimi sampuanla ayri yikayip,vucuduma ilik su tutmustum,ve banyodan cikinca kagit havlu ile hemen kuruttum islak birakmadim,benim bantlar 12.gun alindi,erimeyen dikisler de 20.gunde alindi
Hernekadar estetik dikis kendliginden erise de tek tük erimedigi noktalar oluyor,ozellikle dugum yerleri,onlar temizlenmisti benim 3.haftada.Dikişler alınmayacak dedi... Banyoda hergün yap ctesi den itibaren dedi...çok dik benimde iner mi dedim çok inmez dedi...
Seraboy merhaba bisey sormak istiyorum sizinde dikiş izlerinin üzerinde bantlar var mıydı sargılar açıldıktan banyoya başladıktan sonra... Doku bantı sanırım onlar ? Siz ayın kaçında olmuştunuz? İki hafta mı on gün mü aramız?İyiyiz Yeliz Yıldırım teşekkürler..evde dinlenmece
Merhaba meme ucu etrafında vardı bantlar..Onları bu hafta aldı doktorum..ben ayın 14 ünde oldum yarın iki hafta olacak..meme altındaki dikişler biraz herhalde sütyen baskısından hafif akıntı gibi oldu.Hemen fucidin sürüp gazlı bez koydum üzerine.bugün daha iyiyim sen nasılsınSeraboy merhaba bisey sormak istiyorum sizinde dikiş izlerinin üzerinde bantlar var mıydı sargılar açıldıktan banyoya başladıktan sonra... Doku bantı sanırım onlar ? Siz ayın kaçında olmuştunuz? İki hafta mı on gün mü aramız?
Ben de iyiyim bende bant yok ... Şimdilik yara izleri temiz ama meme kahverengi çemberinden aşağıya inen dikiş azcık açık gibi geldi Can'ım sıkıldı çok yarın doktora fotosunu atıcam... Duşa başladım .... Sütyen biraz sıkıyordu arkadan ek yaptım ...Tam bir hafta var aramızda benimde yarın bir hafta olacak?Merhaba meme ucu etrafında vardı bantlar..Onları bu hafta aldı doktorum..ben ayın 14 ünde oldum yarın iki hafta olacak..meme altındaki dikişler biraz herhalde sütyen baskısından hafif akıntı gibi oldu.Hemen fucidin sürüp gazlı bez koydum üzerine.bugün daha iyiyim sen nasılsın
Bana doktor hiç krem önermedi sadece meme altına gaz bezi koy dedi ama eşim de dr olduğu için fucidin sürdük enfeksiyon falan olmasın diye bugün de temizdi zaten..Kollarla uzanmamak gerekiyor ama ben başaramıyorum..Ben bir ay sonra kontrole gideceğimKrem olarak bana fitokrem sür dedi sabah akşam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?