Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Peki göğüsler ameliyat sonrası şişmeydi sizin de ..ve ne kadar süre sonra küçüldü..ben şimdi anlayamadım da ne kadar küçüldüğünü..
Pekii üç hafta bantlar çıkmıyorsa banyo nasıl yapılıyor ... Saçım yüzüm acayip yağlandı..

Altan30 ya özgür bey diyosun banada o bakmisti hic detaya,girmedi 3 aya tarih atmisti taa martin 3ydu bende gitmedim pek olumlu gelmeisti bakalim hacettepede olucam bende

Evet sorarsan cevap veriyor iletişimi zayıf ama cerrahlığı süper ben çok memnun kaldım... Drenleri çıkarttı 3 gün sonra banyoya başla hergün banyo yap dedi... Bir de fito krem sür... Dikişler alınmayacak dedi... Aslında çok utangaç birisi o yüzden öyle sanırım... İlk defa bugün sohbet ettik diyebilirim...

Altan ben daha ameliyat olmadan bizim mahalledeki lokman hekime gittim izler için karışım hazırlıyoruz korkma gel dedi .
İlerleyen zamanlarda böyle bir şey yapabilirsiniz

Peki göğüsler ameliyat sonrası şişmeydi sizin de ..ve ne kadar süre sonra küçüldü..ben şimdi anlayamadım da ne kadar küçüldüğünü..
Şiş ve cok sert ve dikti yani meme uclari havaya bakar gibiydi,simdi biraz yumusadi ve indi,aslinda kuculmedi ama biraz indi,dogal halini bulmaya calisiyorlar,enaz alti ay surermis gercek seklini bulmasi.

Pekii üç hafta bantlar çıkmıyorsa banyo nasıl yapılıyor ... Saçım yüzüm acayip yağlandı..
Ben 5.gun banyo yaptim,ama ilik suyla ve bantlara sabun degdirme demisti doktor,saclarimi sampuanla ayri yikayip,vucuduma ilik su tutmustum,ve banyodan cikinca kagit havlu ile hemen kuruttum islak birakmadim,benim bantlar 12.gun alindi,erimeyen dikisler de 20.gunde alindi

Dikişler alınmayacak dedi... Banyoda hergün yap ctesi den itibaren dedi...çok dik benimde iner mi dedim çok inmez dedi...

İyiyiz Yeliz Yıldırım teşekkürler..evde dinlenmece
Seraboy merhaba bisey sormak istiyorum sizinde dikiş izlerinin üzerinde bantlar var mıydı sargılar açıldıktan banyoya başladıktan sonra... Doku bantı sanırım onlar ? Siz ayın kaçında olmuştunuz? İki hafta mı on gün mü aramız?

Merhaba meme ucu etrafında vardı bantlar..Onları bu hafta aldı doktorum..ben ayın 14 ünde oldum yarın iki hafta olacak..meme altındaki dikişler biraz herhalde sütyen baskısından hafif akıntı gibi oldu.Hemen fucidin sürüp gazlı bez koydum üzerine.bugün daha iyiyim sen nasılsın

Ben de iyiyim bende bant yok ... Şimdilik yara izleri temiz ama meme kahverengi çemberinden aşağıya inen dikiş azcık açık gibi geldi Can'ım sıkıldı çok yarın doktora fotosunu atıcam... Duşa başladım .... Sütyen biraz sıkıyordu arkadan ek yaptım ...Tam bir hafta var aramızda benimde yarın bir hafta olacak?

Krem olarak bana fitokrem sür dedi sabah akşam...
Bana doktor hiç krem önermedi sadece meme altına gaz bezi koy dedi ama eşim de dr olduğu için fucidin sürdük enfeksiyon falan olmasın diye bugün de temizdi zaten..Kollarla uzanmamak gerekiyor ama ben başaramıyorum..Ben bir ay sonra kontrole gideceğim

Ben de uzanıyorum evet malesef inşallah bi açılma olmaz ... Acaba bant mı taksam tam o kısma bi soracağım doktora yarın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…