- 10 Ocak 2016
- 113
- 31
- 13
- 46
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #21.821
dik oldu ancak ben boyumu normalden uzun soyledım ve istediğim gibi küçüklükte olmadı şuan 85 ve ben 70 beden istiyorum dikliği iyi ama daha da küçük olsun oyuzden tekrar yaptırıcamÖncelikle geçmiş olsun .... Hem ameliyat 8 saat sürmüş hem de 10 gün hastanede kalmışsınız... Çok yıpratıcı olmuştur... Tekrar neden yaptırıyorsunuz dik olmadı mı?
Geçmiş olsun aramıza hoş geldin benimde tam 1 hafta oldu..Toplam ne kadara mal oldu sakıncası yoksa?Merhaba kızlar herkese geçmiş olsun. Bende cmt günü ameliyat oldum. Hem göğüs küçültme hemde liposuction yaptırdım memelerimin birinden 500 gr diğerinden 550 gr almış ve şuan tam istediğim kivamdalar sadece fazla dik gözüküyorlar hiç ağrım sizim olmadi goguslerimde. Ankarada özel bir doktora yaptirdim ve harikalardi tüm ekip. Beni liposuction biraz yordu çünkü hoca göbek bolgesine yapacakken ben cizim sırasında birazda bacaklara yapın dedim hoca da kabil etti sagolsun ama hareketlerim baya kisitlandi. Ama neredeyse ağrı yok denecek kadar az. 6 saat idman yapıp hamlamis gibiyim çok mutluyum
Ne kadar cesursun. 40 yaşıma geldim hâlâ cesaret edemedimdik oldu ancak ben boyumu normalden uzun soyledım ve istediğim gibi küçüklükte olmadı şuan 85 ve ben 70 beden istiyorum dikliği iyi ama daha da küçük olsun oyuzden tekrar yaptırıcam
Fakat 75 b iyi ne kadar oldu. Acaba ödemli mi.Geçmiş olsun öncelikle ama boya göre değil vücudunuzun yapısına göre ve bir çok kriter gözönüne alınarak karar veriliyor.Aneztezi konusunda büyük bir şanssızlık yaşamışsınız.Benim ki çok rahat oldu..Uyudum ve uyandım Aneztezi sonrasında hiç bir şey hissetmedim..Benimde ameliyat öncesi 75D idi ama doktorum B olduğunu söyledi ama bana göre dolgun bir B veya C ...Fakat dik duruyor ve şu anda bir şeyler söylemek için çok erken..Doktor seçimi çok önemli katılıyorum...Ben doktoruma ve ekibine çok güvendim..iyimi de olmuşum
75 b iyı, ama ben 80 b yi beğenmedim büyük.[QUOTiyi "yildiz yildirim, post: 45828761, member: 742024"]Fakat 75 b iyi ne kadar oldu. Acaba ödemli mi.
Yeni ise iner belki
Soramadım sütyeni ... Sıkıntı yokmuş bugün tam 11 gün oldu ... Hergün banyoya devam 1 ay sonra kontrole gel dedi... Birde günde iki defa kakao yağı sür iz kalmasın dedi...Benim doktorum 6 hafta medikal sütyen dedi ama bazı yazılarda okuduğum kadarıyla balensiz sütyen öneriyorlarmış... Ben bugün kontrole gidicem sorayım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?