Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Altan sevindim ,önemli olan çünkü ameliyat sonrası ..Senin ne kadar küçülttüler ..??ben her gün daha iyiye gidiyorum araba da kullandığım İçin biraz zorlanıyorum ama bence en önemlisi karar verebilmekti..biz de bunu atlattık:))

Teşekkür ederim inan ben de sevindim... İçim rahatladı... Evet bu yola girdik inşallah sonu çok iyi olur...benim 90 d idi şimdi bilmiyorum yine küçük değiller sarkıklığı almış genel olarak...

bende 3 sene önce oldum ancak ben para vermedim çünkü benim göğüslerim 115 bedendi hastalık yerine geçti ameliyetı Balıkesir unuversite hastanesi var orda oldum ameliyat öncesi doktor bazı malzemeler istedi tam hatırlamıyorum ama bazı kalemler ve bir kaç birşeyler daha ve çok önemli olan sporcu südyeni ameliyat olurken hiç korkmadım çünkü çok istiyordum ameliyatta sekiz buçuk saat kaldım çıkdığımda ise hiç acı yokdu sadece çok soğukdu çok üşüyordum ve göğüsde sadece bir sızı vardı hastanede 10 gün kaldım 3 gun sonunda sporcu südyeni takmaya başladım hastalık yerine geçtiği için resim çektiler 3 ay ara ile resim için doktora gittim bu ameliyatı yaptırmak isteyen arkadaşlar şunlara dikkat etmeli birincisi çok iyi araştırın doktoru ve hastaneyi ikincisi asla ucuz yollu doktor değil iyisine yaptırın bir kere yaptırın ömür boyu olsun ikincisi eğer göğsünüzü çok kuçuk olsun istiyorsanız boyunuzu kısa soyleyın ben hata yaptım ve daha uzun söyledim pişmanım şimdi 85 kullanıyorum ama tekrar yaptırmak istiyorum 70 olsun istiyorum ve bu sefer çok iyi araştırıp yaptırıcam çünkü yaptırdığım hastanede narkozcu bana narkozu az verdi ve ameliyatın ortasında uyandım ve doktorun uyanıyor sen buna ne kadar narkoz verdin gibi sözlerini duydum ve ameliyat etmeye devam ettiği için o an acısını hissettim yaptırmak isteyenlere tavsiyem kormadan girerseniz o kadar az acı hissedersiniz ben çok kararlıydım bu yüzden hiç acı hissetmedim sadece sızı vardı ve çok soğukdu üşüyordum ve boyunuzu kısa soyleyın kı o kadar kuçuk göğüs olsun

Öncelikle geçmiş olsun .... Hem ameliyat 8 saat sürmüş hem de 10 gün hastanede kalmışsınız... Çok yıpratıcı olmuştur... Tekrar neden yaptırıyorsunuz dik olmadı mı?

Geçmiş olsun öncelikle ama boya göre değil vücudunuzun yapısına göre ve bir çok kriter gözönüne alınarak karar veriliyor.Aneztezi konusunda büyük bir şanssızlık yaşamışsınız.Benim ki çok rahat oldu..Uyudum ve uyandım Aneztezi sonrasında hiç bir şey hissetmedim..Benimde ameliyat öncesi 75D idi ama doktorum B olduğunu söyledi ama bana göre dolgun bir B veya C ...Fakat dik duruyor ve şu anda bir şeyler söylemek için çok erken..Doktor seçimi çok önemli katılıyorum...Ben doktoruma ve ekibine çok güvendim..iyimi de olmuşum

Öncelikle geçmiş olsun .... Hem ameliyat 8 saat sürmüş hem de 10 gün hastanede kalmışsınız... Çok yıpratıcı olmuştur... Tekrar neden yaptırıyorsunuz dik olmadı mı?
dik oldu ancak ben boyumu normalden uzun soyledım ve istediğim gibi küçüklükte olmadı şuan 85 ve ben 70 beden istiyorum dikliği iyi ama daha da küçük olsun oyuzden tekrar yaptırıcam

Merhaba kızlar herkese geçmiş olsun. Bende cmt günü ameliyat oldum. Hem göğüs küçültme hemde liposuction yaptırdım memelerimin birinden 500 gr diğerinden 550 gr almış ve şuan tam istediğim kivamdalar sadece fazla dik gözüküyorlar hiç ağrım sizim olmadi goguslerimde. Ankarada özel bir doktora yaptirdim ve harikalardi tüm ekip. Beni liposuction biraz yordu çünkü hoca göbek bolgesine yapacakken ben cizim sırasında birazda bacaklara yapın dedim hoca da kabil etti sagolsun ama hareketlerim baya kisitlandi. Ama neredeyse ağrı yok denecek kadar az. 6 saat idman yapıp hamlamis gibiyim çok mutluyum

Geçmiş olsun aramıza hoş geldin benimde tam 1 hafta oldu..Toplam ne kadara mal oldu sakıncası yoksa?

Fakat 75 b iyi ne kadar oldu. Acaba ödemli mi.
Yeni ise iner belki

[QUOTiyi "yildiz yildirim, post: 45828761, member: 742024"]Fakat 75 b iyi ne kadar oldu. Acaba ödemli mi.
Yeni ise iner belki[/QUOTE]
75 b iyı, ama ben 80 b yi beğenmedim büyük.
İki aynı modeli yanyana koydum. 80 b daha büyük. Cap ölçüleri değişik. Sırt değiştikçe caplar değişiyormuş. biz yanlış biliyor muşuz.

Arkadaşlar sizin memenin uç kısmı büyükmüydü kahverengi Halkayı demiyorum ucu diyorum benim oda büyük elbiseden belli oluyor doktor eğer istersen onu sonra lokal küçültecekmiş böyle bir şey duydunuz mu meme küçültme sünge rli giyersem belli olmaz belki. Ama meme küçük baş büyük çirkin mı olur yaptırmazsam acaba diye düşündüm. Yada bu iğrenç durumdan kurtulayım da başı büyük olsun. Sonuçta ince BİRŞEY tişört, gömlek altından başı belli oluyor çirkin.

Merhaba kızlar yazamadım. Bugün ofisime geldim ve çalışmaya başladım çok şükür. Dün direnlerimi aldı hoca ve gayet iyiler dedi. Veeee en önemlisi çok şükür banyo yaptım :) Oğlum var 3,5 yaşında biraz onunla arama mesafe koymak dığında şimdilik herşey iyi gidiyor. Umarım sonuna kadar böyle olur ve iyileşirler.

[QUOTiyi "yildiz yildirim, post: 45828761, member: 742024"]Fakat 75 b iyi ne kadar oldu. Acaba ödemli mi.
Yeni ise iner belki
75 b iyı, ama ben 80 b yi beğenmedim büyük.
İki aynı modeli yanyana koydum. 80 b daha büyük. Cap ölçüleri değişik. Sırt değiştikçe caplar değişiyormuş. biz yanlış biliyor muşuz.[/QUOTE]
Merhabalar
Öncelikle şunu belirteyim 75 sırt B göğüs ölçüsü oluyor benim sırtım 75 dardı zaten göğüslerim D idi hatta iri bir D idi.Doktorum vücuduma uygun yaptı şu anda dik ve ödemli belki C gibi ama bekleyip göreceğim.şu anda giysilerimde falan çok değişiklik görünmüyor.Bir ay sonra anlayacağım benim bugün 17 günüm..

mrh. arkadaşlar benim meme küçültme ameliyatı olalı 33. günüm bana sütyen tavsiye eder misiniz hangi markadan hangi özelliklere dikkat ederek alıyım?

Benim doktorum 6 hafta medikal sütyen dedi ama bazı yazılarda okuduğum kadarıyla balensiz sütyen öneriyorlarmış... Ben bugün kontrole gidicem sorayım bakalım

Benim doktorum 6 hafta medikal sütyen dedi ama bazı yazılarda okuduğum kadarıyla balensiz sütyen öneriyorlarmış... Ben bugün kontrole gidicem sorayım bakalım
Soramadım sütyeni ... Sıkıntı yokmuş bugün tam 11 gün oldu ... Hergün banyoya devam 1 ay sonra kontrole gel dedi... Birde günde iki defa kakao yağı sür iz kalmasın dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…