Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba bayanlar. Okuya okuya artık forumda yazanlarla arkadas gibi hissediyor insan kendini.Ameliyat olan herkese geçmiş olsun.Olacak olanlara da Allah yardim etsin. Küçülten bayanlar acaba doktorunuz protes koymayıda önerdimi? Ben şimdilik üç doktorla görüştüm. İkisi gerek yok derken birisi hem küçültüp hemde içine ptotes önerdi. Fikri veya bilgisi olan varmı bu konuda

Soramadım sütyeni ... Sıkıntı yokmuş bugün tam 11 gün oldu ... Hergün banyoya devam 1 ay sonra kontrole gel dedi... Birde günde iki defa kakao yağı sür iz kalmasın dedi...
Eger gercek E vitamini bulabilirseniz ki ancak yurt dışında varmış doğal E vitamini;hiç iz kalmiyormuş.Deneyen birinden duydum. Geçmiş olsun inşaallah

Teşekkür ederiz geçecek inşallah... İçine protez koymayı duydum ama ailede genetik kanser riski varsa kanser ihtimalini azaltmak içinmiş sanırım... Bilmiyorum hem küçültmek hem de yeni doku daha yıpratıcı olur sanırım... İyice araştırın derim... Görüntü açısından değerlendiriyorsanız eğer şuan benimkilerde silikonlu gibi duruyor

Merhaba eğer kendi memeniz yeterliyse proteze gerek yok diye düşünüyorum..kakao yağını kim önerdi Altan??bana 1 ay sonra contraxtubex önerdi doktorum.ben daha önceden çok faydasını gördüm..bir de sütyen 6 haftadan sonra balensiz öneriliyor.

Kızlar nerelerdesiniz ? Tam ben ameliyat icin ciddi düşünmeye başladım hepiniz kayboldunuz. Bir ses verin. Durumunuz nasıl gidiyor. Memnunmusunuz? Kaç beden iyidir? Yardımcı olun lütfen. Çok küçültürsem pişman olurmuyum acaba? Kafamda çok soru var.Ameliyatın zorluklarına katlanmaya değiyor mu?

Merhabalar
Bırakın ne kadar küçültüleceğine doktorunuz karar versin ben hiç karışmadım doktorum karar verdi vücudumun yapısına göre..Benim 3 hafta oldu yavaş yavaş ödemlerim iniyor.Çok memnunum ..Ameliyat benim tahminimden çok daha iyiydi..Ama tabi sizin hazır hissetmeniz çok önemli
İnşallah her şey yolunda gider

Kizlar merhaba. Ameliyattan sonra dikisleri atan var mi alt taraflarda??? Birde regli etkiliyormu gecikme falan ??

Mrb herkese
31 martta ameliyat oldum ve size kisaca anlatmak istiyorum ameliyatim yaklasik 3 saat surdu ama on hazirlik ve uyandirma ve odaya cikma suresi yaklasik 5 saat. anesteziyi cok zor attim surekli kustum.agrilarim oldu ama zaten surekli kontrol altindasiniz ve igne yapiyorlar.ertesi gun doktorum taburcu etmek istedi drenler cikmadigi icin ben istemedim 2 yasinda oglum var beni rahat birakmazdi iyikide cikmamisim o gece drenler cok agritti.ama inanin 3 gun dayanirsaniz sonra sukretmeye basliyorsunuz eve geldigimde ust dugmesi kapanmayan bir kiyafetimi giydim sevincten gozlerim doldu sonuc super ve cektigim 3 gunluk aciya degdi bugunde bayagi iyiyim fazla dusunmeyin derim yaz geliyor rahat ve acik renkli kiyafetler giymek bizim de hakkimiz

Geçmiş olsun. Sen anlattıkça gözlerim doldu. Ama ben hala olmadım. Kaç liraydı, ne kadar doku alındı sizden, hangi yöntemle oldun.
İyi olanları duyunca içim sevinç çığlıkları ile doluyor.

Merhaba
Ben de burayı okudukça acaba diyordum ..sonra karar verdim ameliyat günümü aldığımda endişelerimden hiç eser kalmadı ve kendimi çok hazır hissettim..Yıllardır rahatsız olduğunuz yüklerden kurtuluyorsunuz düşünseniz ya..Anezteziden de çok rahat çıktım.Evet direnler biraz rahatsız ediyor ama sadeceb1 gün..Ama göğüslerim şimdiden çok güzel.Bu yaşa kadar neden bekledim bilmiyorum ama doğru Zaman'ı bekledim herhalde..Planlama yapan arkadaşlar en önemlisi doktor seçimi..Ve hastane seçimi..sırf çok gündemde diye o doktoru seçmeyin.dr ve Ekibini araştırın.kulaktan dolma Fikirlere bakmayın

Yaklasik 1500 gr alindi bende 85 dd kullaniyordum ama su anda tam bilemiyorum malum sislikte var 3800 odedim ben 150 tl sporcu sutyen parasi verdim birde ters t ile oldu sut kanallari yuzde 70 korundu

Bir yıl sonra bile ağrı olması beni üzdü. Şimdi nasılsınız. Kaçtık oldu ameliyat olalı

Merhaba kizlar..cok eski uyelerdenim aslinda bayadir giremiyordum siteye

Bende persembe günü ataşehir estetica da dr ercan demiraya göğüs küçültme ve karin germe ameliyati olacağim..
Cok heyecanliyim
Gündüzleri iyiyim ama geceleri uyku tutmuyor
Biraz korkuyorum sanirim
Bu konuda beni biraz cesaretledirin lütttfeennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…