- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #21.841
Eger gercek E vitamini bulabilirseniz ki ancak yurt dışında varmış doğal E vitamini;hiç iz kalmiyormuş.Deneyen birinden duydum. Geçmiş olsun inşaallahSoramadım sütyeni ... Sıkıntı yokmuş bugün tam 11 gün oldu ... Hergün banyoya devam 1 ay sonra kontrole gel dedi... Birde günde iki defa kakao yağı sür iz kalmasın dedi...
Teşekkür ederiz geçecek inşallah... İçine protez koymayı duydum ama ailede genetik kanser riski varsa kanser ihtimalini azaltmak içinmiş sanırım... Bilmiyorum hem küçültmek hem de yeni doku daha yıpratıcı olur sanırım... İyice araştırın derim... Görüntü açısından değerlendiriyorsanız eğer şuan benimkilerde silikonlu gibi duruyorMerhaba bayanlar. Okuya okuya artık forumda yazanlarla arkadas gibi hissediyor insan kendini.Ameliyat olan herkese geçmiş olsun.Olacak olanlara da Allah yardim etsin. Küçülten bayanlar acaba doktorunuz protes koymayıda önerdimi? Ben şimdilik üç doktorla görüştüm. İkisi gerek yok derken birisi hem küçültüp hemde içine ptotes önerdi. Fikri veya bilgisi olan varmı bu konuda
MerhabalarKızlar nerelerdesiniz ? Tam ben ameliyat icin ciddi düşünmeye başladım hepiniz kayboldunuz. Bir ses verin. Durumunuz nasıl gidiyor. Memnunmusunuz? Kaç beden iyidir? Yardımcı olun lütfen. Çok küçültürsem pişman olurmuyum acaba? Kafamda çok soru var.Ameliyatın zorluklarına katlanmaya değiyor mu?
ameliyat sonrasu ağrılar çok oluyormu?Aman dikkat edin dikisler cok onemli esnemeyin agir kaldirmayin bisiler cekmeyin cok gecmis olsun
ameliyat sonrasu ağrılar çok oluyormu?[/QUOTEBen
Bir yıl sonra bile ağrı olması beni üzdü. Şimdi nasılsınız. Kaçtık oldu ameliyat olalıMerhaba Kayra,benim 1 ay sonra 1 yılım doluyor.Büyüme yok bende fakat şekilleri gitgide sanki daha güzel oluyor.2-3 gündür sanki göğsüme kocaman bir iğne batıyor hissi yaşıyorum.Sol göğsümün ucu da sanki daha bir acıyor ve hassaslaşma var.Dün konuştum doktorumla çok normal dedi.Endişe edilecek bir şimdi nasılsınız yokmuş.bu tür hisler 1 yıl bile geçse olabilirmiş bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?