- 4 Nisan 2016
- 11
- 6
- 1
- 34
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #21.861
Bende 14 nisan a medipol hastanesi Prof. Dr Mustafa KESKİN e ameliyat randevusu aldım, burda olumlu yazan çok kişi olması nedeniyle kendisine gittim, benim de içime sindi, bu site kararımı almakta çok etkili oldu, ama inanın sağ salim olursam aylar geçse de girip yorum yazıp yardımcı olacağım insanın desteğe çok ihtiyacı oluyor, aslında yazan bilgilendiren çok kişi var, destek veren herkese çok teşekkürler, benimde uykularım kaçıyor, inşallah güzel, sağlıklı olur ve ameliyat sonrası eşime ve iki çocuğuma kavuşurum.Benim çok iri değil sadece vücuduma göre biraz büyük ve ağır.ben daha çok sağlığım ve ileriyi düşünerek oluyorum.dualarınızı bekliyorum kızlar.
Ben de korkup kırkına gelenlerdenim. İyi düşün iyi olsun. Ben de olurum İŞALLAH. İyi geçecek korkma.
Kaç bedenden kaça bedene içeceksin, hangi yöntemle, kaç lira istiyor acaba. ben 75 d yim. Trump tan giydiğim şu an 75 g.
Balenli kalıp küçük herhalde. Zaten ilk defa telli bana oldu.
Benim için kendine telli al canım şöyle çiçekli olsun. İyi geçecek korkma
Geçmiş olsun kolayca atlatmış gibisin küçültme de çok Ağrı olmuyor sanırım Ücret ne kadar ödedin tavsiye edermisin Gül'e Gül'e kullanMerhaba kızlar yazamadım. Bugün ofisime geldim ve çalışmaya başladım çok şükür. Dün direnlerimi aldı hoca ve gayet iyiler dedi. Veeee en önemlisi çok şükür banyo yaptım :) Oğlum var 3,5 yaşında biraz onunla arama mesafe koymak dığında şimdilik herşey iyi gidiyor. Umarım sonuna kadar böyle olur ve iyileşirler.
Seraboy merhaba son kontrole gittiğimde Gazi tıptaki doktorum Özgür bey söyledi...Palm marka al çok işe yarıyor günde iki kere sür dedi... Bu arada ben LR aloe veralı kremler almıştım ikisini de kullanacağım...Merhaba eğer kendi memeniz yeterliyse proteze gerek yok diye düşünüyorum..kakao yağını kim önerdi Altan??bana 1 ay sonra contraxtubex önerdi doktorum.ben daha önceden çok faydasını gördüm..bir de sütyen 6 haftadan sonra balensiz öneriliyor.
Çok teşekkür ederim@siannodelLia, inşallah öyle olurAllah yardımcın olsun canım. Hic korkma gergınde gırsen kuş gibi ferahlamıs bır sekılde cıkasın
çok teşekkür ederim Yeliz yıldırım, 80 d yim, 80 b gibi olucak, vertical yapmak ile birlikte altta büzüşüklük kalmaması için küçük bir yatay çizgi de olucak ben de 42 yaşındayım iki yıldır düşünüyordum kısmetse şimdi olucak.Ben de korkup kırkına gelenlerdenim. İyi düşün iyi olsun. Ben de olurum İŞALLAH. İyi geçecek korkma.
Kaç bedenden kaça bedene içeceksin, hangi yöntemle, kaç lira istiyor acaba. ben 75 d yim. Trump tan giydiğim şu an 75 g.
Balenli kalıp küçük herhalde. Zaten ilk defa telli bana oldu.
Benim için kendine telli al canım şöyle çiçekli olsun. İyi geçecek korkma
Küsura bakmayın yıldız yerine yeliz yazmışım, ameliyat işlemlerini yapan bayanın adı Yeliz, aklım sürekli bu konuya takılı olduğundanÇ
çok teşekkür ederim Yeliz yıldırım, 80 d yim, 80 b gibi olucak, vertical yapmak ile birlikte altta büzüşüklük kalmaması için küçük bir yatay çizgi de olucak ben de 42 yaşındayım iki yıldır düşünüyordum kısmetse şimdi olucak.
İnşallah canım.Doktorumun konuşma şekli , samimiyeti , içtenliği ister istemez beni etkiledi.Numarasını da verdi.Aklımda soru işareti oluşursa mesaj atmamı söyledi.Böyle ilgilenmesi de bir artı tabi ki..Gerçekten iyi bir doktor hastalarıyla da konuştum başarılı ameliyatlar yapıyormuş.
Kızlar sakın korkmayın bugün benim tam 2 hafta oldu çok memnunum... Yıllarca hop hop göğüslerle ne kılabildim ne yürüyebildim ne kıyafet bulabildim en son aldığım bilimi alt 40 beden üst 46 bedendi o da taşarak... Ben 85-90 d giyiyordum geçen gün sütyencime uğradım c gibi duruyor ama şiştir şimdilik dedi... Ben zaten küçük olsun istemedim sarkıklık alınsın istedim ... Eşim büyük meme hastası... Bir de ben aynı anda hem karın hem sırt liposaction da oldum... Kollarımı kaldırmada hiçbir sıkıntı yaşamadım 3. Günden sonra yemeğimi bile yaptım saçımı yıkadım... Diren çıkarılmaya giderkende arveles içtim hiç hissetmedim... Yanlız bu hafta adet olucam memeler şişti o biraz batma hissi yapıyor... En zoru sırt üstü uyumaya çalışmak...kolay gelsin hepinize...
Kızlar sakın korkmayın bugün benim tam 2 hafta oldu çok memnunum... Yıllarca hop hop göğüslerle ne kılabildim ne yürüyebildim ne kıyafet bulabildim en son aldığım bilimi alt 40 beden üst 46 bedendi o da taşarak... Ben 85-90 d giyiyordum geçen gün sütyencime uğradım c gibi duruyor ama şiştir şimdilik dedi... Ben zaten küçük olsun istemedim sarkıklık alınsın istedim ... Eşim büyük meme hastası... Bir de ben aynı anda hem karın hem sırt liposaction da oldum... Kollarımı kaldırmada hiçbir sıkıntı yaşamadım 3. Günden sonra yemeğimi bile yaptım saçımı yıkadım... Diren çıkarılmaya giderkende arveles içtim hiç hissetmedim... Yanlız bu hafta adet olucam memeler şişti o biraz batma hissi yapıyor... En zoru sırt üstü uyumaya çalışmak...kolay gelsin hepinize...
DreamLover, inşallah çok kolay geçer, istediğin gibi güzel olur, hiç detay düşünme ben şu an hiç ameliyat olmayacak gibi aklıma getirmiyorum tabi beni de uyku tutmuyor, dualarım seninle, heyecan ile ameliyat sonucu paylaşımını bekliyorum, sen nerde olucaksın?Cok pardon kizlar☺
Altan30 dan alinti yapacaktim.telefondan girince ve siteye uzun süre mesaj yazmayinca karıştirdim☺☺
Ortanca benden 1 hafta sonrada sen gireceksin ameliyata
Allah kolaylik versin insallah hepimize
Benide geceleri uyku tutmuyor 7 nisana ne kaldi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?