Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba Kızlar bende eskıden berı uyeyım ama eskı profilimin bilgilerini unuttum yazmak ıcın tekrar yen hesap actım. Ben 2015 Şubat ayının 24 unde bulundugum sehırde devlet hastanesınde gogus kucultme amelıyatı oldum. Benımde sırt agrılarımve kıstlesmıs sert dokularım vardı. Uzuun kontroller sonrası ameliyatımı ssk odemesı ıle oldum max 400 tl harcadım malzemelerime. İlk ameliyatımı oldugumda agrım cok azdı hafif bı sızı vardı. Ilk zamanlar cok kan kaybettıgım ıcın cok basım donuyordu. Sonrakı aylarda hıc agır kaldıramadım 1 kilo dahi. Kaldırmamaya da dıkkat ettım. Kol çantası kullanmadım sırt cantası en kullanıslı tercıh bence. aradan aylar gectı ebn kollarımı kaldırmaya korktugumu fark ettım. Ve yüzmeye basladım 2 ay akdar yuzmeye gittim. Kolarımı cok daha rahat acmaya basladım artık 3 - 4 kıloyu rahatca kaldırabılıyordum. Ama Bu Surede zaten kıloluyken 110 kılo daha aldım 84 kılo ıken 96 kıloya cıktım. Tmamen kendı pis bogazlılıgımdan. Sonra artık yeter dedım ve 1,5 ay once www.gencvefit.com dan ücretsiz fitnes a basladım. Yemeğimi duzenledım. 2 Kiloluk dambıllarla 2 set 65 ıla 25 tekrar arası hocaların gosterdıgı hareketlerı yapıyorum şimdi 7. kilomu verdım ve ameliyatımın uzerınden 1 sene 2 ay gectı. Gossumun seklı cok ıyı sırt agrılarım sıfır durumda. Dambıllarla calısırken oncelerı amleıyat yerlerımde hafif sızlamalar oluyordu ama artık vucudum adapte oldu ve onlara da alıstı. Şİmdilik kü.ük ağırlıklarla çok tekrar yapmaya calsııyorum. 4 kilo kaldırmayı denedım ama basarısız oldum. zorlamamam gerektıgını dusundum. Omuzlarımın durusu ve kollarımın sarkıklıgı ıyıce gıttı. Bıngıl bıngıl sallama yok artık :) Ameliyatımdan kalan iz cok az. Sorusu olan varsa yazabılır öpüldünüz sevdiceklerim.... <3

Bende 14 nisan a medipol hastanesi Prof. Dr Mustafa KESKİN e ameliyat randevusu aldım, burda olumlu yazan çok kişi olması nedeniyle kendisine gittim, benim de içime sindi, bu site kararımı almakta çok etkili oldu, ama inanın sağ salim olursam aylar geçse de girip yorum yazıp yardımcı olacağım insanın desteğe çok ihtiyacı oluyor, aslında yazan bilgilendiren çok kişi var, destek veren herkese çok teşekkürler, benimde uykularım kaçıyor, inşallah güzel, sağlıklı olur ve ameliyat sonrası eşime ve iki çocuğuma kavuşurum.Benim çok iri değil sadece vücuduma göre biraz büyük ve ağır.ben daha çok sağlığım ve ileriyi düşünerek oluyorum.dualarınızı bekliyorum kızlar.

Ben de korkup kırkına gelenlerdenim. İyi düşün iyi olsun. Ben de olurum İŞALLAH. İyi geçecek korkma.
Kaç bedenden kaça bedene içeceksin, hangi yöntemle, kaç lira istiyor acaba. ben 75 d yim. Trump tan giydiğim şu an 75 g.
Balenli kalıp küçük herhalde. Zaten ilk defa telli bana oldu.
Benim için kendine telli al canım şöyle çiçekli olsun. İyi geçecek korkma

Kızlar sakın korkmayın ohh dunya varmıs dıyeceksınız gozunuzu bıle kırpmayın amleıyat olurken. Bide amelıyat vıdeosu ızlemeyın sakın.

Allah yardımcın olsun canım. Hic korkma gergınde gırsen kuş gibi ferahlamıs bır sekılde cıkasın

Merhaba. .ben 15gün once karar verdim çok düşünmedim
Arkadaşim ayni dr a meme büyütme operasyonu olmustu
Çok memnundu
8.500tl meme küçültme +karın germe
2.operasyon%50 indirimli idi..ayni anda olup kurtulayim dedim
Göğüslerim cok buyuk degil aslinda biraz kücültüp dikleştirmek asil amacim içi dolu yani.
Ters t tekniği ile yapilacak
Ama cidden çok heyecanliyim

Geçmiş olsun kolayca atlatmış gibisin küçültme de çok Ağrı olmuyor sanırım Ücret ne kadar ödedin tavsiye edermisin Gül'e Gül'e kullan

Seraboy merhaba son kontrole gittiğimde Gazi tıptaki doktorum Özgür bey söyledi...Palm marka al çok işe yarıyor günde iki kere sür dedi... Bu arada ben LR aloe veralı kremler almıştım ikisini de kullanacağım...

Kızlar sakın korkmayın bugün benim tam 2 hafta oldu çok memnunum... Yıllarca hop hop göğüslerle ne kılabildim ne yürüyebildim ne kıyafet bulabildim en son aldığım bilimi alt 40 beden üst 46 bedendi o da taşarak... Ben 85-90 d giyiyordum geçen gün sütyencime uğradım c gibi duruyor ama şiştir şimdilik dedi... Ben zaten küçük olsun istemedim sarkıklık alınsın istedim ... Eşim büyük meme hastası... Bir de ben aynı anda hem karın hem sırt liposaction da oldum... Kollarımı kaldırmada hiçbir sıkıntı yaşamadım 3. Günden sonra yemeğimi bile yaptım saçımı yıkadım... Diren çıkarılmaya giderkende arveles içtim hiç hissetmedim... Yanlız bu hafta adet olucam memeler şişti o biraz batma hissi yapıyor... En zoru sırt üstü uyumaya çalışmak...kolay gelsin hepinize...

Ç
çok teşekkür ederim Yeliz yıldırım, 80 d yim, 80 b gibi olucak, vertical yapmak ile birlikte altta büzüşüklük kalmaması için küçük bir yatay çizgi de olucak ben de 42 yaşındayım iki yıldır düşünüyordum kısmetse şimdi olucak.

Küsura bakmayın yıldız yerine yeliz yazmışım, ameliyat işlemlerini yapan bayanın adı Yeliz, aklım sürekli bu konuya takılı olduğundan

Merhaba ortanca...çok güzel bir motive mesaji olmuş
Cani gönülden Teşekkürler
Iyileşme surecinin bu kadar cabuk olmasina sevindim
İnşallah bizimkide öyle olur
Ama oncelikle 5 saat sürecek opersayondan sağsalim cikmayı diliyorum

Cok pardon kizlar☺
Altan30 dan alinti yapacaktim.telefondan girince ve siteye uzun süre mesaj yazmayinca karıştirdim☺☺

Ortanca benden 1 hafta sonrada sen gireceksin ameliyata
Allah kolaylik versin insallah hepimize
Benide geceleri uyku tutmuyor 7 nisana ne kaldi ki

DreamLover, inşallah çok kolay geçer, istediğin gibi güzel olur, hiç detay düşünme ben şu an hiç ameliyat olmayacak gibi aklıma getirmiyorum tabi beni de uyku tutmuyor, dualarım seninle, heyecan ile ameliyat sonucu paylaşımını bekliyorum, sen nerde olucaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…