Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

A
ameliyattan sonra takılan sporcu sütyeni için ne marka öneririsiniz ve kaç beden alınacağını doktormu söylüyor
ameliyat öncesi doktorunuz size söyler bazen de ameliyatta giydiriyorlar..Ben dr umun tavsiye ettiği bir medikal firmadan iki adet aldım..hatta ameliyata girerken 3 size götürdüm uygun olanını ameliyatta giydirdiler o şekilde gönderdiler beni..sporcu sütyeni 2 adet olması önemli çünkü 6 hafta kullanıyorsunuz

ameliyat olduktan sonra kaç gün yattınız hastanede....ayrıca ameliyata girereken sonda takılıyormu.. çanakkale de yaşıyorum burada da özel hastane ve fakültede bu ameliyat yapılıyor fakat çok yeni olduklarından ben devlet hastanesinde bu konuda daha deneyimli doktor olduğu için özeldeki gibi ücretini ödeyerek ameliyat olacağım... benim göğüs ölçüm kom sütyende 85 dd şuan... sizin kaç bedendi ve kaça düştü.

Cnm ataşehir estetica da olacağim..
Yarın ameliyat günüm ama saatini bile bilmiyorum..aksam arayip bildireceklermiş
Tam şu anda Hastane için cantamı hazirliyorum...hersey yolunda gider inşallah
Hayirlisiyla olup çıkayım detayları paylaşirim burdan

Çok tesekkürler tekrar güzel dilek ve dualar icin

Merhaba ben de sizin durumunuzdayim galiba cok büyük degil diyor doktorlar ama 70 dd kullaniyorum. Görüştüğüm doktorlarin hir kısmı küçültüp bırakmayı bir kısmı da içine bir de küçük protes koymayi öneriyor. Sizinki nasıl? Ben neye karar vermeliyim bilmiyorum

Aynen ben . Sizleri okuyunca hemen şimdi gidip olasım geldi.Ama doktorum 7000 istiyor. Icine protes koymayı oneren. Çok degilmi bu fiyat?

Ahh okuyunca ben girecekmisim gibi heyecanlandım. Insaalah cok kolay geçer. Ameliyattan sonra her detayını anlatın lütfen. Sevgiler...

Çok teşekkür ederim inli..
Sabah 7de hastanede olmam istendi
8de başlayacakmış
Sadece dualariniza talibim
Cok heyecanliyim
Bu gece uyku yok bana
Nasilsa yarin ameliyatta en az 5 saat uyurum☺
Canım , valla Allah kolaylik versin.Ben doktora gidecegim zaman bile heyecandan uyuyamıyorum. Her şey iyi olsun inşaallah

Ayyyy İŞALLAH iyi geçecek korkma . Heyecanın çok normal ben daha doktor bile bulmadım gün almadım heyecanlandım . Duygulandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…