- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #21.901
Ben 6-7 Dr ile görüştüm 2 si Prof du ama hiçbiri protez den bahsetmedi göğsünüz yeterli dolgun yapıya sahip olmadığı için mi böyle dedi, çok yumuşak, yağ dokusu yoğun olduğundan demiş olabilir protez konulacak ise bu fiyat normal bence başka birkaç Dr ile de görüşün. Fiyatlar 4.5 dan başlayıp 20 ye kadar çıkıyor, yan komşum yeni 20 ye yaptırdı, bir karar verip hayırlısı demekten başka birşey kalmıyor, Dr dan aldığınız elektrik önemli.Aynen ben . Sizleri okuyunca hemen şimdi gidip olasım geldi.Ama doktorum 7000 istiyor. Icine protes koymayı oneren. Çok degilmi bu fiyat?
Dualarimiz seninle olacak canimBende 14 nisan a medipol hastanesi Prof. Dr Mustafa KESKİN e ameliyat randevusu aldım, burda olumlu yazan çok kişi olması nedeniyle kendisine gittim, benim de içime sindi, bu site kararımı almakta çok etkili oldu, ama inanın sağ salim olursam aylar geçse de girip yorum yazıp yardımcı olacağım insanın desteğe çok ihtiyacı oluyor, aslında yazan bilgilendiren çok kişi var, destek veren herkese çok teşekkürler, benimde uykularım kaçıyor, inşallah güzel, sağlıklı olur ve ameliyat sonrası eşime ve iki çocuğuma kavuşurum.Benim çok iri değil sadece vücuduma göre biraz büyük ve ağır.ben daha çok sağlığım ve ileriyi düşünerek oluyorum.dualarınızı bekliyorum kızlar.
Korkmayın sakin olun uyuyup uyanıyorsunuz bitmiş .Allah kolay geçirsinÇok teşekkür ederim inli..
Sabah 7de hastanede olmam istendi
8de başlayacakmış
Sadece dualariniza talibim
Cok heyecanliyim
Bu gece uyku yok bana
Nasilsa yarin ameliyatta en az 5 saat uyurum☺
Hiç korkma dualarımız seninle..hangi hastanedesin? Çıkınca yaz görüşürüz...Gunaydin kizlar
Damar yolu açıldı
Dr um u bekliyorum
Bugun kandil
Kandiliniz mübarek olsun
Benim icinde dua edin lutfen olur mu
allah yardımcın olsun....tüm dualar seninle...Çok teşekkür ederim inli..
Sabah 7de hastanede olmam istendi
8de başlayacakmış
Sadece dualariniza talibim
Cok heyecanliyim
Bu gece uyku yok bana
Nasilsa yarin ameliyatta en az 5 saat uyurum☺
Dularımızı gönderdik şimdi senden haber bekliyoruz ayılmışsındır akşama yaz bize...çok öpüyoruz seniGunaydin kizlar
Damar yolu açıldı
Dr um u bekliyorum
Bugun kandil
Kandiliniz mübarek olsun
Benim icinde dua edin lutfen olur mu
Ben gazi üniversitesinde oldum çok memnun kaldımSakin ol. Canım. Senin adına çok sevinçliyim. Ben de ankaradayım. Bir. Doktor uygun fiat arıyorum .Kim var yanında. Yakınlarınla sohbet et
Evet iki buçuk ay oldu gayet iyiyim .korkmaya beklemeye değmezmiş.keşke daha gençken yaptirsaymişim dilerim isteyen herkes hayırlısı ile olup kurtulur.Birnes sen de olalı epey oldu. Şimdi nasılsın. Formu baştan sona okudum da.
Kime oldunuz, hangi yöntemleBen gazi üniversitesinde oldum çok memnun kaldım
Çok sevindim sağ salim çıkmana... Çok geçmiş olsun...Drenler biraz rahatsız edici ama 3 gün çekeceksin...geçecek... Bol bol yürü emboli riskine karşı sakın hareketsiz kalma... Yeni memelerinle mutluluklar...Günaydin kizlar
Gogüs ameliyatim sıkıntısız ama karin germe beni bitirdi
Cok zormuş
Hastanedeyim sondam cikarilmadi
Direer hem karin hem göğüste
Atlaticam inşallah
Çok geçmiş olsun dreamlover, geçti bitti ne güzel hızlı karar verip olayı bitirdin, darısı sağlıkla benim ve diğer isteyenlerin başınaGünaydin kizlar
Gogüs ameliyatim sıkıntısız ama karin germe beni bitirdi
Cok zormuş
Hastanedeyim sondam cikarilmadi
Direer hem karin hem göğüste
Atlaticam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?