Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Aynen ben . Sizleri okuyunca hemen şimdi gidip olasım geldi.Ama doktorum 7000 istiyor. Icine protes koymayı oneren. Çok degilmi bu fiyat?
Ben 6-7 Dr ile görüştüm 2 si Prof du ama hiçbiri protez den bahsetmedi göğsünüz yeterli dolgun yapıya sahip olmadığı için mi böyle dedi, çok yumuşak, yağ dokusu yoğun olduğundan demiş olabilir protez konulacak ise bu fiyat normal bence başka birkaç Dr ile de görüşün. Fiyatlar 4.5 dan başlayıp 20 ye kadar çıkıyor, yan komşum yeni 20 ye yaptırdı, bir karar verip hayırlısı demekten başka birşey kalmıyor, Dr dan aldığınız elektrik önemli.

Dualarimiz seninle olacak canim

Çok teşekkür ederim inli..
Sabah 7de hastanede olmam istendi
8de başlayacakmış
Sadece dualariniza talibim
Cok heyecanliyim
Bu gece uyku yok bana
Nasilsa yarin ameliyatta en az 5 saat uyurum☺
Korkmayın sakin olun uyuyup uyanıyorsunuz bitmiş .Allah kolay geçirsin

Sakin ol. Canım. Senin adına çok sevinçliyim. Ben de ankaradayım. Bir. Doktor uygun fiat arıyorum .Kim var yanında. Yakınlarınla sohbet et

Günaydin kizlar
Gogüs ameliyatim sıkıntısız ama karin germe beni bitirdi
Cok zormuş
Hastanedeyim sondam cikarilmadi
Direer hem karin hem göğüste
Atlaticam inşallah

Ayyyy çok sevindim iyi olacaksın sağ salim çıktın ya.
Acısı ile tatlısı ile geçer artık. Bol bol İngiliz karbonatlı şu iç yaraların çabuk iyileşsin.
Kaynak : forumdan sayfa 1437-1438 e bak 35-40 arasında mümkünse oku.

Günaydin kizlar
Cok zormuş
Atlaticam inşallah
Çok sevindim sağ salim çıkmana... Çok geçmiş olsun...Drenler biraz rahatsız edici ama 3 gün çekeceksin...geçecek... Bol bol yürü emboli riskine karşı sakın hareketsiz kalma... Yeni memelerinle mutluluklar...

Günaydin kizlar
Cok zormuş
Atlaticam inşallah
Çok geçmiş olsun dreamlover, geçti bitti ne güzel hızlı karar verip olayı bitirdin, darısı sağlıkla benim ve diğer isteyenlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…