- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #21.921
Doç.dr.serhan tuncer yaptı çok memnun kaldım T yöntemiyle oldumKime oldunuz, hangi yöntemle
ayyy yazınızı okudum çok sevindim sizin adınıza benimde kızım war iki yaşında en çok o düşündürüyo bni sizsiz duruyomu sırf kızımı kime bırakıcam nasıl olcak derdi yüzünden karar veremiyorumMrb herkese
31 martta ameliyat oldum ve size kisaca anlatmak istiyorum ameliyatim yaklasik 3 saat surdu ama on hazirlik ve uyandirma ve odaya cikma suresi yaklasik 5 saat. anesteziyi cok zor attim surekli kustum.agrilarim oldu ama zaten surekli kontrol altindasiniz ve igne yapiyorlar.ertesi gun doktorum taburcu etmek istedi drenler cikmadigi icin ben istemedim 2 yasinda oglum var beni rahat birakmazdi iyikide cikmamisim o gece drenler cok agritti.ama inanin 3 gun dayanirsaniz sonra sukretmeye basliyorsunuz eve geldigimde ust dugmesi kapanmayan bir kiyafetimi giydim sevincten gozlerim doldu sonuc super ve cektigim 3 gunluk aciya degdi bugunde bayagi iyiyim fazla dusunmeyin derim yaz geliyor rahat ve acik renkli kiyafetler giymek bizim de hakkimiz
ayyy yazınızı okudum çok sevindim sizin adınıza benimde kızım war iki yaşında en çok o düşündürüyo bni sizsiz duruyomu sırf kızımı kime bırakıcam nasıl olcak derdi yüzünden karar veremiyorum
Çok geçmiş olsun.Bitti gitti inşaallah. Karın germenin çok zor olduğunu duymuştum. Göğüs onun yanında hiç bir şeymiş Kaç bedenden kaça düştün kimbilir. Ne güzel olmuştur. Kendini iyi hissettiğin zaman bizede anlat. Iyi geceler şimdilikGünaydin kizlar
Gogüs ameliyatim sıkıntısız ama karin germe beni bitirdi
Cok zormuş
Hastanedeyim sondam cikarilmadi
Direer hem karin hem göğüste
Atlaticam inşallah
Bu kadar sayfayı okumanı tebrik ediyorum Yıldız, ben de iki senedir takip ediyorum ama başıma gelince hiçbirini hatırlamam, ptesi dermatalog a gidip ön bilgi alacağım, bende 14 nisan da olup 23 mayıs a Deniz tatili rezerve ettim ilk gittiğim Dr 15 gün sonra denize girebilirsin demişti ama artık kısmet diyorum herseyeGeçmiş sayfalarda tam pamuklu tülbent alıp yıkayıp ütüleyip ikiye ayrılır. 20 cm LİK şerit halinde meme üzerine sırta doğru kapatıp üzerine sütyen giydirmişti bir arkadaşa doktor. Böylece pamuklu tülbent Hava aldırıyormuş. Doktor yapmış. Ben olmadım biliyorsun forumdan okudum. Daha şimdiden yakıyorsa ben ne yaparım eylülEylül de mi olsam.
Bence tuzlu su daha fena yakar ki benim 21 gün oldu...Bu kadar sayfayı okumanı tebrik ediyorum Yıldız, ben de iki senedir takip ediyorum ama başıma gelince hiçbirini hatırlamam, ptesi dermatalog a gidip ön bilgi alacağım, bende 14 nisan da olup 23 mayıs a Deniz tatili rezerve ettim ilk gittiğim Dr 15 gün sonra denize girebilirsin demişti ama artık kısmet diyorum herseye
süper beden ne yapacaksınbbüyütmeyi 999öldüm ben büyük memeden mahfoldumÖzellikle küçültme bölümüne girip meme büyütme isteğim geçsin diye ugrasiyorum, göğüs alti 80 ustu 90 cm geliyor, Rabbim hepimize kolaylık versin
Aynen, Evet 90 cm ideal ölçü neden büyütme istiyorsunuz? Benim alt kısım 78, üstü 97 cm geliyor küçültme yaptıracağım, büyük göğüs ile yüzmek, koşmayı bırak hızlı adım ile yürümek bile zor, yaş geçtikçe vücudunuz taşımakta zorlanıyorsüper beden ne yapacaksınbbüyütmeyi 999öldüm ben büyük memeden mahfoldum
Benim gittiğim hiç bir Dr tam bir ölçü vermiyor yaklaşık B cup olur diyor, artık Dr un eline kalmış, bana yakın bir ölçüde birini bulmama sevindim, acaba bu ölçü için olmak gereksiz mi diye kendim adıma düşünür oldum, 59 kilo ve 164 cm im.ortanca benim 77-100 ölçüde yakınız .yalnız ben 75 b yaptırmak istiyorum. çünkü 80-b ye baktım ama gözüme büyük göründü. hani diyorlar ya sırt olcunuze 5 ekleyin sutyen bedeninz odur diye kap zaten b ben eklemeden sutyenlerin olcudunu beğendim. sen kaç yaptırmayı dusunuyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?