Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ayyy yazınızı okudum çok sevindim sizin adınıza benimde kızım war iki yaşında en çok o düşündürüyo bni sizsiz duruyomu sırf kızımı kime bırakıcam nasıl olcak derdi yüzünden karar veremiyorum

Günaydin kizlar
Gogüs ameliyatim sıkıntısız ama karin germe beni bitirdi
Cok zormuş
Hastanedeyim sondam cikarilmadi
Direer hem karin hem göğüste
Atlaticam inşallah
Çok geçmiş olsun.Bitti gitti inşaallah. Karın germenin çok zor olduğunu duymuştum. Göğüs onun yanında hiç bir şeymiş Kaç bedenden kaça düştün kimbilir. Ne güzel olmuştur. Kendini iyi hissettiğin zaman bizede anlat. Iyi geceler şimdilik

Ameliyat olan arkadaşlar iziniz çok kaldıysa iz saklamak için dövmeler, cerrahi işlem sonrası dövmeler yaptırabilirsiniz. Netten iz saklamak için dövmeler DEYİP bakın isterseniz

Kızlar merhaba havalar ısınmasıyla beraber bir sıkıntı yaşadım 20 gün oldu ameliyat olalı tabii ki dikişler tamamen iyileşmedi... Terlediğimde ter dikişleri yakıyor çok fena ilk seferinde toplu iğne battı sandım... Bunun için ne öneriniz var?

Geçmiş sayfalarda tam pamuklu tülbent alıp yıkayıp ütüleyip ikiye ayrılır. 20 cm LİK şerit halinde meme üzerine sırta doğru kapatıp üzerine sütyen giydirmişti bir arkadaşa doktor. Böylece pamuklu tülbent Hava aldırıyormuş. Doktor yapmış. Ben olmadım biliyorsun forumdan okudum. Daha şimdiden yakıyorsa ben ne yaparım eylülEylül de mi olsam.

Bu kadar sayfayı okumanı tebrik ediyorum Yıldız, ben de iki senedir takip ediyorum ama başıma gelince hiçbirini hatırlamam, ptesi dermatalog a gidip ön bilgi alacağım, bende 14 nisan da olup 23 mayıs a Deniz tatili rezerve ettim ilk gittiğim Dr 15 gün sonra denize girebilirsin demişti ama artık kısmet diyorum herseye

Merhaba
Bana doktorum gaz bezini boydan boya göğsümün altına koydurttu o biraz rahatlatıyor..hem de terlemeyi engelliyor.bir de benimde T yapılan yer çok sert inmedi senin de öyle mi??

Ben kendi kendime önce atlet üstüne sütyen giydim evde ama dışarda olmuyor öyle... Deniycem gazlı bezi saol...yok bende sertlik seraboy ... Ama dikişler kızarık görünüyor... En acı veren yer direnlerin çıktığı koltuk altında kalan kısım...orası terden en çok etkilenen kısım

Bence tuzlu su daha fena yakar ki benim 21 gün oldu...

süper beden ne yapacaksınbbüyütmeyi 999öldüm ben büyük memeden mahfoldum
Aynen, Evet 90 cm ideal ölçü neden büyütme istiyorsunuz? Benim alt kısım 78, üstü 97 cm geliyor küçültme yaptıracağım, büyük göğüs ile yüzmek, koşmayı bırak hızlı adım ile yürümek bile zor, yaş geçtikçe vücudunuz taşımakta zorlanıyor

Bende yaptırmak istiyorum. Ama ya emziremezsem diye korkuyorum. Bir de ben gizli yaptırcam annemden bile. Emzireceğim zaman falan göğsümü görüp anlarsa diye de cekiniyorummm.
Sanırım mevsimi de gecti şimdi yaz geldi. Artık çok daha zor olur. Of nefret ediorum.

ortanca benim 77-100 ölçüde yakınız .yalnız ben 75 b yaptırmak istiyorum. çünkü 80-b ye baktım ama gözüme büyük göründü. hani diyorlar ya sırt olcunuze 5 ekleyin sutyen bedeninz odur diye kap zaten b ben eklemeden sutyenlerin olcudunu beğendim. sen kaç yaptırmayı dusunuyorsun.

arkadaşla r sırt olcumuze 5 eklemeye gerek var mı.
Nette bbazı sitelerde 5 ekleyin diyor, bazılarında ekleyin demiyor doğrusu nedir kararsız kaldım. ben şimdiye kadar hiç eklemedim. acaba yanlış mı yaptım. sirtim 75 idi ve 75-d alirdim.

Kizlar perşembe günü ameliyat oldum yazmıştım daha oncede okuyanlar bilir
Gogus direnlerim dun hastaneden cikarken alindi ..derin bir nefes aldim ve hic acimadan kurtuldum
Ben 2gece yattim hastanede cunku sag göğsüm cok sisti .dr um lokal anestezi ile kani bosaltti ..tekrarlarsa sabah tekrar operasyon dedi..o gece korkuyla biraz zor gecsede sabah korkulan olmadi ve oglene taburcu oldum
Simdi karnimdaki direnlerimden kurtulmayi bekliyorum yarin aksam 5te alinacaklar
Karnimi bilmem ama gögüslerim cok guzel oldu hayal ettigimden bile cooookk daha güzel
Şaka bir yana kendime nazar etmeyeyim:))
Bildiginiz füze oldu

Çok geçmiş olsun iyi olmana çok sevindim, ne güzel bitti, maşallah, Zaman yaklaştıkça heyecan,korku, şaşkınlık, kararsızlık hepsi birbirine girdi sersem gibiyim, sonuçta pozitifim iyi geçeceğine ve güzel olacağına eminim ama sonuçta belirsizlik var benim çok iri ve sarkık değil o yüzden yana yakıla olma durumunda değilim inşallah şu 3 gün geçecek bitecek, senin eski ölçün neydi? Şu an ağrı durumun nasıl, üstünü giyerken kolun göğsün acıyor mu? (Karnını düşünmez isek)

Benim gittiğim hiç bir Dr tam bir ölçü vermiyor yaklaşık B cup olur diyor, artık Dr un eline kalmış, bana yakın bir ölçüde birini bulmama sevindim, acaba bu ölçü için olmak gereksiz mi diye kendim adıma düşünür oldum, 59 kilo ve 164 cm im.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…