Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

sen benden zayıf ve uzunsun. ama ben b kapta israrliyim.yoksa olmam. ama 75-b mi ,80-b mi kararsiim.sutyencide ikisini de yan yana koydum. cooook karasizim. çıldırmak uzereyim

ortanca ben de gereksiz mi diye çok dusundum. annem diyor ki hiç senin gibi memesi olan yok mu diyor çek bağla sutyeni, sen hep böyledir hayatı kendine ,bize zehrettin diyor.hiç öyle gereksiz değil canım boynum sirtim kopacak ,hayat kalitem tamamen yok oldu.ben 40 yaşına geldim. her şey gozumde kaldı .kızkardeşini de diyor ki sen giyinmeyi bilmiyorsun,yakistiramiyorsun,herkesin ne büyük memesi var onlar nasıl buluyor diyor. ama artık yeter.

Cok tesekkur ederim arkadaşlar
Gögüs ameliyati cidden kolay korkulacak bir operasyon degil kesinlikle buna inanin
Benim sıkıntım karnim..oda duzelicek inşallah
Göğüslerim 75d idi ama şu an kaç hiç bilmiyorum
Evdeki sutyenlerime uzuluyor eşim servet yatirmistik bunlara diye:))))))))))))
Şaka bir yana buyuk göğüslü bayanlar olarak hic ucuz sütyen alamadik hep belirli markalarin küçük gösteren toparlayici modellerini tercih ettik
Artik ucuz sutyen alma luxümuz bile var yaşasin:)))))))))))

Arkadaslar Medicalsutyenler icin hangi markayi aldiniz hastaneden verdiler ek ucret odeyerek
Benim sutyen 165tl
Bel icin korse 400tl bana fazla gibi geldi
Siz ne kadar odediniz
Sanirim 1 tane daha almam gerekicek

sen benden zayıf ve uzunsun. ama ben b kapta israrliyim.yoksa olmam. ama 75-b mi ,80-b mi kararsiim.sutyencide ikisini de yan yana koydum. cooook karasizim. çıldırmak uzereyim
Tamamda canım alt olcu degismez ki 75 se 75 tir. Be veya C değişir. Bence yanlış düşünüyorsunuz ölçüyü. Sizin sirtiniz 75 se onu 80 yapamazsınız. B cup veya C cup hangisi olursa artık

Aynen oyle servet oduyorsun birde guzel değiller. Benim 70 DD . Bulamuyorum. 70 D var su an üstümde her taraftan taşıyor. Cok mersk ettim simdiki ölçünüzü. En kisa zamanda yazın. Bir de benim boyum 170 cm. B cup iyimidir. C mi olsun acaba diye düşünüyorum. Doktor ikisinide okey diyor

sevgili inli bazısitelerde ssırt olcunuze 5 ekleyip alın diyor ,en düzgün ölçü o imiş. bazı siteler ise direk ne çıktıysa onu al diyor. Zaten 5 5 büyüyor. yani 70 çıkana sırtı 75 al deniyor. ben de acaba yıllarca yanlış kullanıp memeyi ezdlm mi,ya da koltuk altına yayılmasına sebep oldum mu diye düşünüyorum. bastırdığı meme nereye kaçacak kolaltina mi

Arkadaslar Medicalsutyenler icin hangi markayi aldiniz hastaneden verdiler ek ucret odeyerek
Benim sutyen 165tl
Bel icin korse 400tl bana fazla gibi geldi
Siz ne kadar odediniz
Sanirim 1 tane daha almam gerekicek
Bana gittiğim bir Dr ameliyattan sonra gidip yeni ölçünüze göre alıcaksınız ben marks &spencer in T337022 kodlu sütyenini öneriyorum sporcu sütyenine göre bu model daha destekli dedi henüz bakmadım Nasıl bir şey fiyatı nedir ama

Bu kap isinden çok anlamiyorum aslinda
95 e tekamul ediyordu benim sutyen olçum
Kom da ve yeni incide 75d kup olarak aliyordum
Bi toparlanip kendime geleyim balenli sutyen takmaya başladığımda ogrenicem sanirim kaç kap oldugunu..bildigim kadariyla 6 ay balensiz sutyen kullanicaz degilmi kizlar

Sevgili ortanca bana hiçbir sutyen önerisinde bulunulmadi...ameliyattan çıkınca üstümdeydiler
Faturaya da 165tl olarak yansimiş markasini bile bilmiyorum

sevgili lover 400 çokmuş be.nasıl bir korse bu. fıtık ameliyatı sonrası kullanılanlardan mi acaba.

Bence de cok arkadasim
Karin germe ameliyatindan sonra 2 ay bu korseler giyiliyormuş
Daha onceden deselerdi ben bir cok yerden bakar arastirirdim...şimdi mecbur alicam hastaneden parasini odedim.yarin diren cikinca onu takmaya basliycam sanirim
Gecelikte Lbeden giyen ben göğüs kuculunce S bedene girdim..eşim almis ben yatarken digeri kan olunca...s benede girmek nasil guzel birseymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…