- 28 Şubat 2016
- 168
- 51
- 13
- 49
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #21.941
Tamamda canım alt olcu degismez ki 75 se 75 tir. Be veya C değişir. Bence yanlış düşünüyorsunuz ölçüyü. Sizin sirtiniz 75 se onu 80 yapamazsınız. B cup veya C cup hangisi olursa artıksen benden zayıf ve uzunsun. ama ben b kapta israrliyim.yoksa olmam. ama 75-b mi ,80-b mi kararsiim.sutyencide ikisini de yan yana koydum. cooook karasizim. çıldırmak uzereyim
Aynen oyle servet oduyorsun birde guzel değiller. Benim 70 DD . Bulamuyorum. 70 D var su an üstümde her taraftan taşıyor. Cok mersk ettim simdiki ölçünüzü. En kisa zamanda yazın. Bir de benim boyum 170 cm. B cup iyimidir. C mi olsun acaba diye düşünüyorum. Doktor ikisinide okey diyorCok tesekkur ederim arkadaşlar
Gögüs ameliyati cidden kolay korkulacak bir operasyon degil kesinlikle buna inanin
Benim sıkıntım karnim..oda duzelicek inşallah
Göğüslerim 75d idi ama şu an kaç hiç bilmiyorum
Evdeki sutyenlerime uzuluyor eşim servet yatirmistik bunlara diye:))))))))))))
Şaka bir yana buyuk göğüslü bayanlar olarak hic ucuz sütyen alamadik hep belirli markalarin küçük gösteren toparlayici modellerini tercih ettik
Artik ucuz sutyen alma luxümuz bile var yaşasin:)))))))))))
Bana gittiğim bir Dr ameliyattan sonra gidip yeni ölçünüze göre alıcaksınız ben marks &spencer in T337022 kodlu sütyenini öneriyorum sporcu sütyenine göre bu model daha destekli dedi henüz bakmadım Nasıl bir şey fiyatı nedir amaArkadaslar Medicalsutyenler icin hangi markayi aldiniz hastaneden verdiler ek ucret odeyerek
Benim sutyen 165tl
Bel icin korse 400tl bana fazla gibi geldi
Siz ne kadar odediniz
Sanirim 1 tane daha almam gerekicek
Cnm atasehir estetica da oldum ben sadece estetic uzerine bir kurum birde bakirkoyde subeleri varlover senin hastane özel mi
Aynen oyle servet oduyorsun birde guzel değiller. Benim 70 DD . Bulamuyorum. 70 D var su an üstümde her taraftan taşıyor. Cok mersk ettim simdiki ölçünüzü. En kisa zamanda yazın. Bir de benim boyum 170 cm. B cup iyimidir. C mi olsun acaba diye düşünüyorum. Doktor ikisinide okey diyor
Bana gittiğim bir Dr ameliyattan sonra gidip yeni ölçünüze göre alıcaksınız ben marks &spencer in T337022 kodlu sütyenini öneriyorum sporcu sütyenine göre bu model daha destekli dedi henüz bakmadım Nasıl bir şey fiyatı nedir ama
ameliyattan sonra odaya gelincemi sporcu sütyenini giydiriyorlar...yoksa ameliyathanede ameliyat bitince mi?
sevgili lover 400 çokmuş be.nasıl bir korse bu. fıtık ameliyatı sonrası kullanılanlardan mi acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?