Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ay canım İŞALLAH iyi geçer. Arayayım mı seni.
Bu arada ankarada ameliyat olanlar Perşembe veya cumaya gelirse sizi görmeye gelebilirim. Asley sana hemen gün verdiler iyi. ARAYACAĞIM seni numaran var.

Çok hoş gerçekten

Yarın ameliyat oluyorum bende fakat grip olucak gibi hissettim antibiyotik içtim bir sorun olur mu

Cnm simdiden cok gecmis olsun
Emilyata girecegim 3 gun var oglum sisdetli grip
Kizim da ondan kapti
Bir telefonla gorüstüm annem onlardan beter
Bende bi stres
Herkesden uzak odama kapandim
Birde ustune reg lim cok yaklasmisti olurmuyum oldum mu stresi eklenince cok gerginlestim
Neyseki grip ve regl olmadangirdim çıktım

Stres yaptiysan oyle hissediyorsundur olmazsin insallah
Dualarimiz seninle
Mutlu haberlerini bekliyoruz

Yıldız abla ben zaten 5 yıldır spor yapıyorum kilo versmede hiç gögüsten gitmedi artık gına geldi valla gogüslerim 90bde taşıyor 95e bile yaklaştı. Ben zaten öyle seksi falan görünmek istemiyorum boyle küçüçük olsun istiyorum bakalım heycanlıyımm

Herkese merhaba hatırlayan varsa Adanadayım ve hala ameliyat olamadım iş güç derken erteledik çarşamba Ersal Kaya ile görüşmem var muayene olacagım bakalım ne dicek hemen olup kurtulmak istiyorum. Ersal beye ameliyat olan var mı acaba?

Kizlar merhaba. Ameliyattan sonra dikisleri atan var mi alt taraflarda??? Birde regli etkiliyormu gecikme falan ??
Evet benim acildi kabus gibiydi pansumanla gecirmeye calisti dr ama grip oldum o surede antibiyotik verdi dahiliyeci o yarayi kapadi kullanmasam daha belkide qcik geziyordum

Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim kesin kararliyim artik bende kucultmek istyorm. Ama kafamda deli sorular çok bi bütçem yok sağlıkla alakalı olunca heyet raporu ile ücretsizmiş sanırm bu ameliyat. 100c sütyen kullanıyorm tabiki yine taşmalar oluo tükendim artık. Biraz bu konuyla ilgli bilgi alabilir miym sizdennn

Dün Ameliyata öğleden sonra 2 gibi girdim . 4 saat civarı sürmüş . Herneuse ameliyattan çıktım ayılma bölümdeydim. Sürekli kulağımda aslı diye ayılmam için bir bayan konuşuyordu. Çok geçmeden hemen ayıldım. Ne üşüyodum ne bi acı vardı. Bide ben hepinizden yaşça küçüğüm hatta en küçük benim heralde daha 18 yaşımdayım. Spora engel olduğu için 2 senedir bu ameliyatı istiyordum hem gelişimimden hemde babamın onayının olmamasından dolayı olamiyodum. Hepsi yoluna girdi çok şükür. Ayıldıktan sonra yukarı odaya çıkarılırken bunlar hala büyük diye sinirden ağladım ama narkoUn etkisi geçmişti bilincim falan çok yerindeydi çok iyiydim. Doktorum geldi şiş olduğunu söyledi daha ineceğini 350şer gram aldığını söyledi şuan hastanedeyim hala acı falan hiç birşey yok hatta ameliyattan 4 saat sonra kendim gittim tuvaletimi yaptım. Bazıları 3 gün acı çekiyosunuz falan demisti kendimi ona göre hazırlamıştımda Allahtan hiç bir sıkıntı olmadı olmazda inşallah.. pansumanı bekliyorum şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…