- 28 Şubat 2016
- 168
- 51
- 13
- 49
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #21.961
Çok hoş gerçektenBence de cok arkadasim
Karin germe ameliyatindan sonra 2 ay bu korseler giyiliyormuş
Daha onceden deselerdi ben bir cok yerden bakar arastirirdim...şimdi mecbur alicam hastaneden parasini odedim.yarin diren cikinca onu takmaya basliycam sanirim
Gecelikte Lbeden giyen ben göğüs kuculunce S bedene girdim..eşim almis ben yatarken digeri kan olunca...s benede girmek nasil guzel birseymiş
Yarın ameliyat oluyorum bende fakat grip olucak gibi hissettim antibiyotik içtim bir sorun olur mu
Cnm cidden gogus çok farkettiriyoray süper s beden ha maşallah maşallah. ben de xl giyiyorum olsam s beden giyerim
Nerede olacaksınız geçmiş olsunYarın ameliyat oluyorum bende fakat grip olucak gibi hissettim antibiyotik içtim bir sorun olur mu
Evet benim acildi kabus gibiydi pansumanla gecirmeye calisti dr ama grip oldum o surede antibiyotik verdi dahiliyeci o yarayi kapadi kullanmasam daha belkide qcik geziyordumKizlar merhaba. Ameliyattan sonra dikisleri atan var mi alt taraflarda??? Birde regli etkiliyormu gecikme falan ??
Teşekkür ederim oldum bile dün hacettepede. :)Nerede olacaksınız geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun hayırlı olsn :)Teşekkür ederim oldum bile dün hacettepede. :)
2.698 tl devlet karşılamıyorduÇok geçmiş olsun hayırlı olsn :)
Braz bilgi werir misn ne kdra oldunuz?
nerede ameliyat oldunuz ..... ben 4 ameliyat geçirmeme ragmen hala bayılmaktan ve ameliyat süresinin bu kadar uzun olmasından korkuyorum2.698 tl devlet karşılamıyordu
boyunda , belde yada omurgada bir promleminiz varsa ve bunuda raporla teyit ettiğinizde karşılıyormuşNeden dewlet karşılamadı yada ne olsa karşılardı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?